- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Tegnap megint felraktam a vibert...frissült egyébként? Mármint ez nem az első verzió már?
Contact rész kibővült...mármint több user lett a listámba. Viszont ma már nem tudok üzenetet küldeni...
Mondjuk ez lehet a céges wlan hibája lesz...vagy nemtom...
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
Nem próbáltam...de magyar...
(#2084) slice14: Sztem sehogy...
-
Gorneck
legenda
válasz
Kepi p4 630 #1943 üzenetére
Nincs, csak az Adobe és abba nincs sajna lehetőség keresésre.
-
Gorneck
legenda
válasz
legiaap #1670 üzenetére
Ritkán használom, de néha kell akkor a magyar szótárat használom, vagy ezt (MS féle)...eddig nem volt gondom egyikkel sem.
-
Gorneck
legenda
Látom csak nálam müxik jól...
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
Nem, nálam ilyen gond nincs...
Sztem sokat számít honnét szedi az adott app az értékeket és mikor frissül az adatbázis (pl van olyan app ami az adott helyhez képest 50km-ről kapja az infót, akkor nem is csoda az ilyen eltérés, bár én még sose láttam 10 fokos eltérés), nálam szépen műxik az MS és Orosz Gergely féle is...utóbbi végre tökéletesen belővi hol is vagyok épp, de nekem az MS féle tökéltesen megfelel, bár nem lenne rossz, ha GPS alapján követné hol vagyok és az alapján adná az infót a live tile-on.
-
Gorneck
legenda
Köszönöm a segítséget mindenkinek a nem frissülő rss livetile-ok ügyében. Most, hogy már előfizettem net-re így már minden oké, az RSS Centralt meg is vettem. Az bizonyult a legjobbnak nálam, tényleg azt adja amit szerettem volna.
-
Gorneck
legenda
Nos, OTP mastercardom simán elfogadta a zune. Sőt, sikerült is vennem egy app-ot...
Most már csak az a kérdés, hogy le kell szednem és fel kell tennem újra? Vagy ezhogy működik?
-
Gorneck
legenda
Akkor már csak azt kéne megtalálnom, hogy hol van ez...
De ezt már csak otthon...Akkor valszeg ez a baj...
Mert ha indítom, akkor frissít...
Fiók nálam is oké, a people hub is ok...csak ez a fránya rss nem megy...bár a wp-s oldalak többsége szerecsére uazt dobja twitterre amit rss-re... -
Gorneck
legenda
SimpiRSS Free-t használ vki?
- New for 7.5! Fast app switching and pinnable feeds (pinned feeds will update with the feed's unread count and latest article title)
Ez mit is jelent? Mármint a progiban...
Azt, hogy egy csatornát/mappát (amibe már válogatott csatornák vannak) ki tudok rakni a főképernyőre?Mondjuk már kezdem feladni...kipróbáltam már google reader-es cuccot is, fizetőset is...de hiába állítgatom mikor frissítsen...nem nagyon teszik.
Jó lenne az MS vagy a Nokia kidobna már vmi saját appot erre a célra.
Nem azt mondom lételemem a hírek olvasása, de azért annyi elvárásom min lenne, mint a live-hoz csatolt twitterrel -> legyen napi update.
Lehet az a baj, hogy wifit használok? -
Gorneck
legenda
Nem rossz időjárás app...mellé még elég gyors is...
-
Gorneck
legenda
Értelmes ingyenes RSS olvasó létezik? Pl müxik a live tile rész...vagy épp frissíti magát...vagy vmi...
-
Gorneck
legenda
Nekem ami tetszik rajta:
- indítás után upcoming jön be normálisan kilistázva ami várható. (számomra egyik legfontosabb szempont volt)
- design sztem teljesen rendbe van főleg, hogy no ad!
- ingyenesAmi nem tetszik:
- lehetne gyorsabb
- live tile lehetne kétoldalú, bár ez annyira nem gázos...az infó megoldott.Ezt a helyi időt nem értem.
Recent nem frissül? Vagy ahol a sorozat epizódját bejelölted? Mert ez nálam oké.
Kijelölés jogos.
Naptár nézet sztem szintén rendben van.Nahhh minnyá csekkolom.
-
Gorneck
legenda
Pl ms weather app müxik, next episode müxik, twitter csatolásom müxik és még sorolhatnám...
Ezért gondolok arra, hogy app-ból hiányzik vmi...persze lehet az OS miatt is. Notify rész nem menne vagy nemtom...Csak gondoltam jelzem a dolgot a back gombbal...mert ez feltűnt a napokban...
-
Gorneck
legenda
- Valuta: Érdemes lenne, bár én jobb örülnék úgy lenne megoldva, mint az árfolyamnál...app tile ki és azon két valuta is lenne...sőt jó lenne én tudnám beállítani melyik lenne az 1-2-3 db. De mivel nem vagyok rendszeres használója így nem pezsegtem az ügyben.
- peri: connection tile is így frissül csak, ahogy társai is. Maguktól én még nem láttam őket váltani. Sőt minap sorozatkövetős értesítős appnál szintén ez volt.
Sztem sok esetben nem mango ready-k az app-ok...persze valszeg ez hüleség.
-
Gorneck
legenda
Storm - nálam már a GPS alapján elbukott az app..így ebben nem tudok nyilatkozni.
Valuta - nálam sem. Lehet rá kéne kérdezni a fejlesztőre. Mondjuk nekem csak fennt van az app a live részét nem használom.
Peregrine - belépsz majd back? Ha jól emléxem nálam is így volt. Részben emiatt fűztem hozzá a live fiókomhoz, így már oké.
-
Gorneck
legenda
válasz
#32711680 #1363 üzenetére
Kellett vmi, mert otthon előbb csekkolom a telóm már, mint a gépet nyominyomizzam...így a telót próbáltam beállítani úgy, hogy a lockscreen után egyből arcon csapjon az infó...
Időjárás, hírek, sorozatok, levelek.
Ennél vannak sokkal gyorsabbak is (2 biztos), de ez jobban bejött...már a livetile miatt is.
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
Erről lenne szó... kaptam change logot, képeket az új külsőről...vasárnapot írt a srác, de még semmi...akkor lehet csak holnap lesz belőle vmi.
-
Gorneck
legenda
Sziasztok.
Minap kaptam mailbe az egyik app írójától, hogy vasárnap frissül az app-ja. A leírás frissült, de még nem került fel az új verzió. Ilyen esetben az MS jóváhagyása amire vár 1-1 fejlesztő? Nem vagyok türelmetlen...csak érdekel, hogy hogy is zajlik ez.
-
Gorneck
legenda
válasz
mrhitoshi #1093 üzenetére
Erre gondolsz? Nálam hibátlan...és valóban frissíti magát...sajna a live alá befűzött nem volt nagyon hajlandó...
-
Gorneck
legenda
Köszönöm a segítséget, egyelőre maradok a weather tile-nál...az legalább nem szlovákiába lát engem...
Weathermaster, nagyon jó így elsőre...lehet meg is veszem.
Stormglass, nem rossz, sőt bőven jó lenne, de ő még csak kb-ra se tudja belőni a pozícióm.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- GTA VI
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Monitor hiba topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest