Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dzsosy
senior tag
Rámész a számra.. hosszan nyomsz magán a számon és a felugró ablakból kiválasztod, hogy felveszed a listára.. beteszi a jelenleg szóló zeneszám alá a listán, és az újonnan betett szám után nem az eredetileg második szám jön, hanem az újonnan betett zeneszám albumáról egy másik szám?
Akkor passz.. nekem így csak a kiválasztott számot teszi be Lumia 800-on.. -
Dzsosy
senior tag
Ezt a gyári zenelejátszó is tudja..
Hosszan rányomsz a kiválasztott számra és "felvétel a most játszott listára" és akkor ez a szám lesz a következő.. ha ezután egy másik számnál is megcsinálod ugyanezt, akkor az meg az előbb beállított után fog következni és így tovább.. A most játszott listát, meg meg tudod nézni ha lejátszás közben a borító alatt, ahol írja, hogy mi lesz a következő két szám valamelyikre ráböksz..Remélem érthető volt és sikerül..
-
www.port.hu
Amúgy ha beírod a keresőbe, hogy műsorújság ad 3 találatot
Az, hogy melyik, hányszor, hogyan frissül, nem tudom, de ha van net a telefonon, akkor nem mindegy? Ha nincs, meg úgy is csak akkor fog, ha wifi-n vagy.
Sőt, van a T-nek egy műsorújság programja, amivel, ha IPTV előfizető vagy, vezérelni is lehet a Set Top Box-ot
-
-
bár én csak éjjel nappal itt verem magam és kockulok, de azért csak elmondom, hogy a voda online ügyfélszolgálatán ingyen meg tudod nézni, bár általában naponta egyszer frissítik csak az információt. A semminél azért több. (és igen, a te különleges tarifacsomagodnál is így működik, a nyakamat teszem rá)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged