- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
válasz
Alexios #4121 üzenetére
M-usic+videos,
Y-ou tube,
P-rime tube,
M- etro tube,
Real Microphone,
S-oundBook,
T-ED with subtitles,
T-uneln Radio
Y-umi recorder
a médiakezeléshez...F-hoto room,
C-leverPhoto,
C-amera,
Fixed Camera,
M-oquu,
P-hoto Timeline,
P-hotosynth,
P-ictures,
T-imelapse,
a fényképezéshez...
Hasonlóan s z e r t e á g a z ó a térképet használó alkalmazások köre...
a betűrend szerinti csoportosítás akkor lenne jó, ha elnevezhetném az alkalmazásokat (indításukat) úgy, ahogyan az kézre esne, pld. a fotós alkalmazások neve elé egy PH-t tennék... -
Auratech
őstag
Szóval akkor akkor az ABC programtorony az egyetlen szervezési lehetősége a soktucat mindenféle nevű alkalmazásnak? Reméltem, hátha valamit nem tudok.
Azt tartanám tökéletesnek, ami a csoportok funkciója a People-ben. Van mondjuk a CSALÁD csoport. Kitűzöm csempeként és egy érintéssel ott vagyok. Bonyolult?
Senkinek nem kényelmetlen ez? Utánagondolva, a telepített alkalmazások jó részét azért nem használom ötletszerűen, gyorsan, mert az elérésük túl sok lépcsőt igényel az elvárható fürgeséghez képest.
A másik rigolyám a gyorsindítás. Van egy gyors tárcsázó program belelépek. Ott van egy csempe , hogy tesóm. Rábökök. Erre megkérdezi, hogy hívom-e? Ettől megőrülök picit....
A dolognak úgy kellene működnie, mint a History telefon ikonja. History-bököm a kagylót-hív! Bonyi? Tényleg nem valami nagyon custom igényem van, úgy érzem...Van ilyen? -
Auratech
őstag
Nekem a WP rendszerrel egyetlen igen bosszantó gondom van. 7.5 alatt, de ez a W8-ra is vonatkozik.
Sok alkalmazás van feltelepítve.
A betűrendes csoportosítás nem működőképes, mert a programok mindenféle fantázianéven vannak a listában, ahogy tervezőjük elnevezte!
Az lenne a természetes igényem, hogy a people csoportjaihoz hasonlóan elnevezett programcsoportokat lehetne létrehozni egy csempével, amit kitűzök. Mondjuk ilyet, hogy média, Kommunikáció, Eszközök.... Ahogy a listában pld a Games is csoportként szerepel, hiszen gyűjtőhelye a játékoknak. azt, hogy games meg tudom jegyezni. A programok csoportosíthatósága nélkül azok elérése adott pillanatban bosszantóan esetleges. Épp nem jut eszembe, hogy mondjuk a jó hangrögzítőt Yumi Recordernek hívják.
Bocs de ez olyan, mint egy betűrendes, százelemű starmenü az XP-n.. -
Auratech
őstag
-
Auratech
őstag
válasz
Barthezz2 #3863 üzenetére
Lehet még beállítási igénye a hibátlan átjátszásnak.
Ruter pnp/port engedélyezés és a vlc stream beállításainak dolgában. Esetleg tűzfal beállításoknál, vagy a vírusvédelem beállításainál. A tallózás még nem garancia a hibátlan steramelésre.
Nem tudtam kipróbálni, mert nincs trial... -
Auratech
őstag
válasz
Oppenheimer #3573 üzenetére
mondjuk a file méret...persze nem akarok belepofázni...
-
Auratech
őstag
A szövegre kattintva most kijön alul egy csúszka, amivel a hosszú doksikban navigálni lehet. Lehet ezt nem vettem észre korábban...Plusz van szöveg kimásolás. Omnia7 alól nézve.
-
Auratech
őstag
Nem maci..
Ismeretterjesztő oldal, ahol érdekes témákban ad elő 10-15 percben mindenféle rendű-rangú ember a világ minden tájáról. Magas színvonalon, élvezetes előadásmóddal.
Nagyon hasznos angol nyelvet tanulóknak pld.
Nemrég pld. egy német srác prezentálta a telefontársaságok róla begyűjtött adatait egy kiváló infógrafika segítségével.
Több ezer videó van. a régebbiek sokféle választható felirattal, kiváló fordítással. -
Auratech
őstag
Az Adobe reader tényleg javult. Frissült a RAP dialer, TED with subtitles, Simply tuner is.
A TED esetében van magyar felirat végre. Bár én angol felirattal nézem leginkább. -
Auratech
őstag
válasz
negyedes #3093 üzenetére
Rakat GPS tracker progi van. Mazsolázni kellene belőlük...
Mondjuk ajánlani tudom a Track My Life progit. Az háttérben is rögzít szolgáltatásként, ha be van kapcsolva a GPS. Netközelben
Bing-alapon később is megjeleníti a félóránként(ha a háttérben megy) rögzített értékeket. Statisztikát is csinál. Ha az előtérben fut akkor kisebb az intervallum. Kikapcsolt GPS esetén a cellainformációk 15 perces ellenőrzésének koordinátáival dolgozik, ( kicsit pontatlanul) a progi.
A működés feltétele, hogy kéthetente az előtérben kell futtatni a progit, különben leáll a tracking...Kikapcsolt adatforgalom mellett is működik..(külföld) -
Auratech
őstag
válasz
mukibuci #3072 üzenetére
Valóban az eddig használt legszuperebb fotós alkalmazás!
Korábban több szerkesztő progiban találtam meg az összes funkciót összesen, ami egy kép elkészülte után hasznos lehet. Emiatt utáltam használni őket. Az egyik kivágásra volt jó, a másik színekre, vagy a harmadik effektekre.... Nem is nagyon használtam őket..lustaságból..Itt ellenben - kivágás, kontraszt, gamma, csatornánkénti/auto színkorrekció, fényesség, effektek, tilt-shift, keretek... Mindezt egy nagyon elegáns, finoman sikló metrós felületen. Gyakorlatilag a camera és photoshynt appon kívül az összes fényképezős app kukába megy ..bocsi és köszi!
-
Auratech
őstag
Origo Olimpia 2012
a piactéren
Nem tökéletes, de legalább valami...
A videókba kellene valami normális tartalmat becsatolni és kicsit boldogabbak vagyunk... -
Auratech
őstag
válasz
polonic #2933 üzenetére
Teljesen rendben van. Tehát net és gps az kell hozzá, legalább is úgy egész. Sokféle profilt tud. Én bicajosat használok. Közben mehet a zene és a lejátszott számok listáját meg is jegyzi.
A tréning eredményét webes oldalon (regisztrálás után) tudod megnézni, elemezni egy jól érthető, látványos felületen. A rögzített gps adatokat utólag is tudja kezelni a telefon, tehát, ha a net megszakad nincs gond. természetesen megoszthatod az edzés, túra útvonalát, adatait a fb-on.. Szerintem 10p-os alkalmazás. -
Auratech
őstag
Én bringázáskor használom Omnia7 alatt. Mondjuk a net meg a gps be van kapcsolva előtte már. Így pár másodperc alatt akciókész. Talán az energiatakarékos üzemmód aktivitása árt az indulásnak...Profilban a beállításokat meg kell előtte egyszer csinálni..
Kifejezetten jó, hogy a zenelejátszást integrálja.. Már csak a led-lámpa integráció kéne és tökéletes.. -
Auratech
őstag
válasz
szőröscica #1895 üzenetére
A My Budget Free jó erre de én a My expenses-t használom és teljesen elég nekem.
Heti- havi- napi- bontásban ábrázol. A Mo budget excelbe is exportál. Az ingyenes változat is.
Ez a terület szépen le van fedve jó alkalmazásokkal. -
Auratech
őstag
Az Omnia7 távirányítós programokhoz egy jó kis adalék.
A win7 oprendszerű eszközök wifi adapterét virtuális ruterként lehet használni, jelen esetben kizárólag távirányítási célokra fix ip-vel port kiosztással. Ilyenkor az adott wifi kapcsolat kizárólag a vezérlés-távelérés érdekében működik.
Ezt a suliban lévő tucatnyi e-tábla prezentációinak távvezérlésére "találtam" ki, valamint a tánctermek helyfüggetlen média vezérlésének (zene-projektor) megoldásához. Ha beválik a dolog, része lehet a nyáron megvalósításra kerülő fejlesztéseknek. Nagyon elegáns dolog a közönségben beszélgetve irányítani a vetített prezentációt. (csak ne hívjanak közben....)
Több progit kipróbáltam. a Remote suite ult, az megvan, de jól működik vezérlésre az ingyenes PC-remote is a tenyérnyi ikonjaival... -
Auratech
őstag
Találtam egy egészen kiváló pool játékot a Premium Pool-t. Teljesen korrekt grafikával és fizikával. Meglepő, hogy ingyenesen milyen jó minőségű játék...
-
Auratech
őstag
Nagyon príma alkalmazás a remote suite. Elég sok gépemet sikerült rákapcsolni.
Külső ip címet használva és portátirányítást a ruteren 3g hálóról is működik, vagy másik wifi hálóról. A nagygépre tettem a jingle palette progit és fullsreenben a telefonról indítottam a lejátszást a ballagás próbáján kényelmesen böködve a teló képét, miközben üldögéltem a fa alatt az udvaron.
Aemberek néztek, mint a hal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning