- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz
Ateszzero #1395 üzenetére
Na ez az amiről nem beszélhetek, mert a modi kolléga már törölte a hsz-em. Részben igazat adok neki. Vitázni nem érdemes velük.
Amúgy ez az egérút dolog, ez csak magyar térképpel lesz felvértezve?
Vagy teljes EU-val?Meg láttam valahol, hogy a Nokia maps vebes felületét tudják használni navigációra androidon meg az apple termékein. Ez nálunk WP7-en várható valamikor?
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Ateszzero #733 üzenetére
Nintendo Nes Roms
Ha letöltöttél valamit, felrakod skydrive-ba, majd pedig publikussá teszed, és a linket amin keresztül letölthető bemásolod az emulátorba, oda ahol játékokat lehet hozzáadni. -
oO7
őstag
válasz
Ateszzero #499 üzenetére
régiót nem fogsz tudni váltani, és kilépni sem belőle... arra az xboxlive + zune fiókra vagy belépve, ami a fő Live accountodhoz van rendelve...
most gyorsan kipróbáltam magamnál is, működik és ugye arra van lehetőség, hogy SMS-ben küldje a kódot (ami nemtudom pénzbe kerül e nekem), vagy emailben elküldje a marketplace linket és akkor így félautomatán telepítheted...
én most migráltam xbox miatt magyarra teljesen, és minden működik tökéletesen
-
oO7
őstag
válasz
Ateszzero #478 üzenetére
szerintem a "távtelepítés" valami bűvös SMS-el működik... be van regisztrálva rendesen a www.windowsphone.com -on a készülék (telefonszámod meg van adva, és pl a Find My Phone vagy hasonló szolgáltatások működnek jól) ?
-
Ateszzero
őstag
válasz
Ateszzero #487 üzenetére
Bármit csinálok, be se enged a zune.
Már legalább 4 Windows ID-t csináltam, Egyesült királyságbeli régióval, de a zune akkor is magyarországot látja a gép beállításánál.
Hol kell még elvégeznem a beállításokat?
Vezérlőpultnál a helyet már megváltoztattam egyesült államokra, a tálcán lévő nyelvet is átállítottam egyesült államokra, de a zune nem látja. Makacsul azt mondja hogy magyarország van beállítva. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Ateszzero #478 üzenetére
Nem hiszem el, más még nem járt így. Mondjuk gondolom az esetek 99%-ban WIFI-t használnak, és nem géppel telepítenek.
Azt ajánlom, hogy vegyél egy WIFI-s routert, megéri, pláne ha hosszabb távon használsz egy ilyen jó készüléket. Az nem lehet hogy nálam sem, és nálad sem működik.
Ezekhez már WIFI kell, hiszen úgy 100%-os a felhasználói élmény.
Ezt úgy mondom mint bátyád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest