- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RamboII
tag
sziasztok
nem tudjátok milyen progival tudnám bt-on átmásolni az összes contactomat egyszerre egy másik telóba. Néztem pár contact sendert, de mindegyik egyesével másol és szöveges üzenetbe vagy emailen.
-
Polllen
nagyúr
-
Budapesten nem az igazi. Itt Londonban eleg jo -- a Google abban jobb, hogy tud tervezni tomegkozlekedessel is, a Bing meg nem.
-
legiaap
félisten
Tud valaki online filmézős progit. Jó lenne ha mondjuk a BBC, ITV, szóval angol csatornákat tudnék fogni.
-
törölt tag
amúgy tesztelte már valaki, hogy milyen a bing maps? Mert mindenki mondja, hogy nem jó, de én még nem is próbáltam
-
phantom88
tag
-
legiaap
félisten
Na végre Uk-s reggel ingyenes lett a gmaps pro. A régit le is töröltem, ne legyen fent kettő.
Bakker ez az utcanézet mekkora tré lett. Használhatatlan. -
Blyan
félisten
Azért is jó az ingyenes akciokat vadaszni, mert ha éppen nincs is szuksege az embernek az adott progira, ha kesobbi torles után le kellene szedni, akkor azt mar innentol megvasaroltnak tekinti a rendszer.
-
Alexios
veterán
Nem tudom mit találtál, a microsoft szerintem sosem engedélyezte a java cuccok futtatását a mobil eszközein
Ez kb olyan mintha iphone-os .ipa fájlt akarnál futtatni, ugyanúgy nem menne. De amúgy zune-on keresztül .xap-ot sem fogsz tudni feltenni, mivel csak a marketplaceről lehet appot telepíteni.
-
hjamal
csendes tag
olyan problémám lenne hogy nem tudok telepíteni .jar fájlt. zune segitségével lehet? ill ehez is unlockolni kell-e ?
-
törölt tag
1000%, hogy minden ID-vel ingyenes lesz. Eleve szerintem árban nem is lehet különbséget tenni az ID-k között (mi értelme lenne?), másrészről meg elvileg azért van az akció, mert sokan megvették, de ugye törölték. És tuti magyarok is megvették páran ezért nem lehet őket diszkriminálni
-
csab2
veterán
Nem úgy volt, hogy ez az app - több másikkal egyetemben - ki lett tiltva a Marketplace-ről?
-
btudos
nagyúr
válasz
legiaap #2452 üzenetére
Még nem az... Folyamatban van.
"To make you sure we've made it free
Waiting for marketplace update, in next hour-two. Be patient, and sorry for that" - from gMaps on Facebook -
mandin
senior tag
Remélem magyar reggel is az lesz.
-
Воланд
titán
gMaps Pro is free only this Friday, June 8 hmm, magyar acc-al meg nem ingyenes.
-
mandin
senior tag
ChatOn
Próbáltátok már? -
Nerd
aktív tag
Sziasztok, ha egy fizetos program valamilyen akcio kereteben ingyenes volt es en letoltottem, akkor ha letorlom tovabbra is le tudom tolteni ingyen?
-
-
Gorneck
legenda
-
törölt tag
NBA.TV
NBA fanoknak kötelező!
Nem mellesleg simán veri az IOS és az Android verziót -
törölt tag
-
törölt tag
Jól látom, hogy ezzel a ConnectMe appal csak úgy tudom irányítani a gépet, ha közben gépen nem csinálok semmit?
-
Воланд
titán
válasz
slice14 #2421 üzenetére
konkretan a-tol z-ig hulyeseg a cikk, de sebaj.
junius 20-an ugyan nem fogja kiadni az ms a wp8-at, az alkalmazasokra vonatkozo feltetelezes egyelore meg csak talalgatas, a telefonok bemutatasara vonatkozo eltolas, hogy majd elobb a nokia, aztan a tobbi szinten csak talalgatas es a frissitesrol meg tovabbra sem lehet semmit tudni.
-
slice14
veterán
Na srácok ez egy érdekes cikk. Link
Én úgy értelmezem, hogy nem lesz wp8 a wp7-es telókra.
-
csab2
veterán
Nagyon tetszik.
Ami nem annyira:
- a kamera alatti fémes betét szörnyen karcolódik. Tokokat utálom, viszont nagyon vigyázok rá, de akkor is karcolódik. Lerakom az asztalra és már karcolódik is.
- a kejelzőn úgy nézem, lett egy hoszú mikrokarc. Szerencsére nem feltűnő, csak akkor látszik, ha úgy éri a fény, de kicsit zavar, főleg, hogy vigyázok a telefonra (a telefonos zsebemben soha nem hordok a telefon mellett mást).
- eddig 2x fagyott le, mind a kétszer zenét hallgattam és közben neteztem.
- tegnap este úgy néz ki, hogy behalt a töltőm.
- a kameragomb nyomáspontja nem igazán érezhetőAz Omnia 7 is gyönyörű de a Lumia még annál is szebb. Pozitív, hogy élőben nem zavaró, hogy a kijelző alatt van egy elég nagy holt tér. Képeken sokkal zavaróbb volt.
A másik pozitív tapasztalat - amitől kicsit tartottam - hogy egyáltalán nem zavar, hogy kisebb a kijelzője mint az Omniának. Sőt! Sokkal jobban kézre áll!
A mérete, a formája és az anyaga miatt nagyon kellemes kézbe fogni. Baromira jó a tapintása. Nem gyűjti az ujjlenyomatokat.
Első blikkre elég jónak tűnik a kamerája, habár nem igazán szoktam fényképezni telefonnal.
Szóval féláron nagyon megérte szerintem. -
csab2
veterán
Remek ez a Facebook alkalmazás!
A lapkán megjelent egy piros 1-es és hiába néztem már meg vagy 5x az értesítéseket, továbbra is ott van az 1-es. Közben már ki is kapcsoltam a push értesítéseket.
Mindegy, töröltem a főképernyőről ezt a szart... -
mrhitoshi
veterán
Soundrivin
Ez egy SoundCloud kliens, ami állítólag képes a háttérben futni, ja és reklám free. -
válasz
Snowy_owl #2400 üzenetére
nem is olyan rég rendeltem egy tokot ebayen a telómra, nem jött meg cirka 3 hét alatt se, küldtek hát ingyen egy másikat, az meg is jött egy hét alatt, majd rá néhány héttel az elsőnek feladott is. Utólag kifizettem, hisz két darabot kaptam - egyébként se rokkantam bele abba pár dollárba
Szóval van, aki futna utánuk
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest