- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem egyelore nem remekel az uj twitter notifications..
-
polonic
félisten
Az új twitter app-ban a notification-öket hogyan kell értelmezni? Hova teszi ki őket?
Fut a háttérben az alkalmazás? Mert a background task-ok közé nem került be.
Vagy az alkalmazás futása közben figyelmeztet, ha van valami? Vagy a live tile-on?
-
-
Zol01
tag
Nokia Climate Mission eltünt a Marketplace-röl? Vagy csak én vagyok ennyire béna?
Előre is köszönöm!Oh sorry megtaláltam!
-
Воланд
titán
-
Dzsosy
senior tag
Ez már nagyon kellett..
-
nem hivatalos instragram kliensnek indult, de az instagram megvonta tőlük a használatot, gí most lényegében használhatatlan, legalábbis az eredeti célra.
We are sorry. Right now sign up function is not supported, as well as uploading photos to Instagram, because of its policy.
-
mandin
senior tag
Ez az InstaCam egy Instagram kliens? Vagy csak egy hasonló szűrőkkel dolgozó editor?
-
polonic
félisten
Elastomania-ra emlékeztet.
-
Auratech
őstag
Én bringázáskor használom Omnia7 alatt. Mondjuk a net meg a gps be van kapcsolva előtte már. Így pár másodperc alatt akciókész. Talán az energiatakarékos üzemmód aktivitása árt az indulásnak...Profilban a beállításokat meg kell előtte egyszer csinálni..
Kifejezetten jó, hogy a zenelejátszást integrálja.. Már csak a led-lámpa integráció kéne és tökéletes.. -
F.B.I.
veterán
Miért lehet az, hogy az Endomondo, bekapcsolt gps-el csak az időt számolja semmi mást?
Aki használja írjon valami okosat, köszönöm. -
polonic
félisten
Jack of tools pro meg van valakinek?
Egész jónak tűnik.
-
mrhitoshi
veterán
gMaps Pro update teases improved Streetview
Illetve ha valakit érdekel a béta, akkor [link] (vigyázat! Facebookra repít a link!
)
-
Ringman
félisten
hello!
van pár napja egy lumia 710-esem.
- dwg/dxf olvasót csak én nem találtam, vagy nincsen?
- milyen (első körben ingyenes) alkalmazást ajánlotok
* notesznak
* remote desktopnak
* tudományos számológépnekköszi a válaszokat
-
bumbalaci55
tag
Ami még nagyon durván adja az a [Taptitude] ezen belül a coin miner azzal már vagy 7milliót tappoltam (félek elkopik az ujjlenyomatom
) rengeteget kell költeni az update-re és írtó lassan lehet gyűjteni a coint.
-
mandin
senior tag
válasz
bumbalaci55 #2649 üzenetére
Először azt hittem megint nyancat
-
legiaap
félisten
Én most ezzel tolom. Nagyon jó.
-
polonic
félisten
Burn the rope-rol mi a velemenyetek?
Tudnatok meg jo jatekokat ajanlani?
-
Dzsosy
senior tag
Egész jó a grafikája.. Próbálta valaki? Papa Joe
-
modd3r
őstag
Na, végre itt egy "hagyományos" Nokia Camera Extras bemutató.
Örülök neki, hogy nem kell külön elindítnai az alkalmazást, hanem beépül a kamera menüjébe.
-
Lall
veterán
A Supertube appnal a lejatszosavot nem lehet eltuntetni? Kicsit idegesito, hogy végig ott van a kepernyon.
-
polonic
félisten
Nokia Climate Mission-t néztétek?
Jó kis játék szerintem.
-
modd3r
őstag
A "Play to..." Nokia alkalmazás már fennt van a Piactéren, bár a Nokia Collections-ben nem látszik...
-
polonic
félisten
Nem nagyon érkeznek az új appok.
Miért nem lehet mindenhol egyszerre bevezetni. . .
-
frissült a facebook, bár a frissítések között nem hozza, azonban rákeresve már felajánlja a frissítést.
-
polonic
félisten
Nokia Music kb semmivel sem tud többet, mint az alap, igaz? Csak a környékbeli koncertek keresése a plusz?
-
legiaap
félisten
Frissült megint a Samsung MiniDiary. Persze most sem engedett belépni. Mérgembe letöröltem és újra felraktam. Most működik, csak ezáltal az összes jegyzetem elszállt.
-
legiaap
félisten
Van itt valaki aki játszik a Cradle To The Grave játékkal? Nem ré jött regy frissítés, 5 új küldetést kaptunk, de már az elsőnél (The boat) megakad a játék. Nem adja be a 4. pályát.
Ez másnál is így van? -
Ztitch képeket hogy tudom megnézni? Csak a telón? Faszbúkom meg flickírem nincs.
-
Dzsosy
senior tag
Jön a Draw Something és még jó pár új program Lumiákra a következő hetekben: [link]
-
phantom88
tag
-
negyven2
veterán
Kipróbálni nem tudtam, mert úgy látszik, hogy csak ID-vel magyar reggel megy.Mégis megy más ID-vel.
-
mohotol
aktív tag
c101abb9 hibaüzenettel nem megy semminek a telepítése, nálatok rendben van minden?
-
front3r
őstag
iMenetrend
Jó kis MÁV menetrend app! -
btudos
nagyúr
Breaking News: Működik a Viber
Tolnom kellett egy hard resetet, Reinstaller segítségével visszadobáltam a fontos dolgokat, és a legváratlanabb dologként a Viber végre tényleg küld notificationt és van live tile
Kevés dolognak örültem mostanában ennyire WP ügyben
Egyelőre ezt most wifiről nyilatkozom, de kezdetnek mindenképp jó, majd letesztelem 3G-n holnap
-
Воланд
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest