- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
Zoli1222 #2391 üzenetére
Nekem is ilyen volt. Persze én átutaltam egyből a netes számlámra a pénzt, miután "megvettem". Aztán most vasárnap vonták le az összeget.
Nem láttam még ilyen rendszert, hogy enged fedezet nélkül vásárolni. És az első napokban semmi nyoma nem volt a számla és kártyatranzakcióknál. Még csak zárolás sem volt.
-
Zoli1222
őstag
Oké! De érted, h mi a problémám? Hogy vesz bármit is, ami ingyen van? Akkor nem ingyen volt, csak nem fizetett érte, ami nem kicsit más... De asszem holnaptól így veszek az abc-ben én is kiflit, meg tejet. Majd ha lesz pénzem kifizetem...
(#2392) polonic: mondjuk ez is elég érdekes. Én is több app-ot vettem már, de asszem csak 2 értesítést kaptam idáig a tranzakciókról...
-
-
Dzsosy
senior tag
válasz
mukibuci #2382 üzenetére
Nálam az volt, hogy az első amit megvettem (plants vs zombies), annak az árát nem tudta levonni.. (ekkor csak ki akartam próbálni a vásárlást és meglepődtem, hogy sikerült "megvenni"), majd mikor került pénz a kártyára nem vonta le továbbra sem.. közbe vettem még ezt-azt, de azokat levonta.. majd 1-2 hónap elteltével mikor venni akartam valamit ki írta, hogy le lett tiltva a piactéren való váráslás ezen az id-n (ingyeneseket tudtam venni, csak fizetőset nem).. Akkor néztem hotmail-t, hogy jött is erről egy üzenet, és írták, hogy miért és hogy mit kell tennem azért, hogy feloldják a tiltást (ki kellett fizetnem, de nem volt elég, hogy volt rajta pénzt, hanem a számlázási oldalon kellett valamit bűvészkedni, hogy hajlandó legyen leszedni a pénzt) Ez után újra ment minden simán..
-
Nescafé
őstag
Ezt azt jelenti hogy 7-én ezek ingyenesek lesznek?
-
Snowy_owl
őstag
Üdv!
Vettem 2 játékot ingyen Marketplacen. Hogy lehetséges, ha 9forint van a kártyámon?
-
front3r
őstag
Nem tudjátok, hogy lesz-e a holnapi E3-ra valami stream alkalmazás? (nem találtam Marketplace-en)
Ha nincs, akkor hogy tudnám élőben nézni a telóról? Gondolom itt van olyan ember akit rajtam kívül ez érdekel. -
A legnagyobb különbség inkább az, hogy a giroszenzornak nevezett cucc(hívjuk most akkor akárhogy), az akár mikor meg tudja mondani, merre van a lefele, azaz mindig tudja, hogy milyen pozícióba van a telefon.
Ami meg mondjuk a Trophy-ban van, az meg csak az elmozdulást érzékeli(ezért kell pl. 8-ast rajzolni 1-1 alkalmazásnál, mert a mozgatásból/mozgatás után fogja megtudni a pozíciót).De valaki javítson ki, ha tévednék
-
legiaap
félisten
Ha már giroszkóposztok, akkor melyik WP7-esekben van?
-
Blyan
félisten
A tisztánlátás miatt,természetesen a giroszenzor is egy gyorsulásmérő,de az Accelerometer néven emlitett szenzor csak két tengely mentén érzékel, ellentétben a Gyro sensor néven emlitettel, amely három tengelyt érzékel. Na, ez utóbbi hiányzik az említett telefonokból, pedig igényli a program.
-
Blyan
félisten
válasz
Snowy_owl #2350 üzenetére
Oké, fonok, akkor legyen giro szenzor, a lenyegen nem valtoztat.
,az elso generacioban olyan nincs, es a lumia800,710-ben sem. Mar amennyiben a lenyeg nem kakin keresett csomot ertjukAmirol az elfordulast erzekeli a telefon, pl kepek forgatasa, azt a gyorsulasmero vegzi, de az csak ket tengely menten mukodik.
-
Snowy_owl
őstag
Olyan telefon szerintem sosem volt a piacon még ami giroszkópos lett volna:
"A giroszkóp (más néven pörgettyű) a fizikából ismert perdületmegmaradás törvényét demonstráló eszköz.
A legegyszerűbb változata egy tengely körül szabadon forgó lendkerékből áll. Amikor a kerék forgása közben az eszközt a tengelyre merőleges erőhatás éri, az eszköz „meglepő módon” a tengelyre és a külső erőhatásra egyaránt merőleges irányban fordul el." forrás: wikipédia
MA-n is megmondták nem egyszer már, hogy nincs egyik telefonban sem. Ez nem bántás akar lenni, hanem csak a tisztánlátás miatt írok.
De ehez kapcsolódóan lenne egy nagy kérdés, amiben én fogok most szerintem nagyot tévedni. Minden wp7-es telefonban van olyan érzékelő ami érzékeli az elfordulást. Ha van bennük, akkor mégis miért nem mindegyik telefonnál olyan pontos a photosynt? Mi az ami hiányzik belőlük?
-
Воланд
titán
-
gerzsol
aktív tag
Sziasztok.
Olyan appot tud nekem valaki ajánlani ami offline Térkép program (olyasmit mint a symbianos Nokiának a cucca, hogy letöltöd a térképet és azt használja a gpssel?
Sajnos nincs a kártyámhoz internet elérés így csak wifin használok netet. Viszont ha kimegyek az útcára nem találok netet hogy megnézzem a térképen mondjuk mi hol van.Segítségetek előre is köszi.
-
tdd587
őstag
válasz
legiaap #2335 üzenetére
Akkor végre kiderült, hogy meddig megy az ingyenes rész. Asztali PC-n mérföldekkel élvezetesebb amúgy, érdemes ott is beszerezni (már két része is van, az első részhez 1 kiegészítő, a másodikhoz még három, szóval el lehet lenni vele egy darabig - három ezresért csomagban).
-
Nescafé
őstag
Facebook alkalmazásról lenne szó v2.5
Ha én egy Csoportba szeretnék képet feltölteni,akkor.
Belemegyek a csoportba és ott lenn rámegyek hogy add és utánn a kis fotó jel ott hozzáadom.
De nem a csoportba tölti fel hanem saját oldalamra.
Mit nem jól csinálok.?
köszönöm -
polonic
félisten
Valakinek van még gördeszkás kódja?
Amit kaptam, azt nem fogadta el nekem.
-
legiaap
félisten
Na gyerekek... a Majesty játék megvéve. Igen állat kis játék. A tutorial, meg az első két küldetés ingyenes, de ez elég meggyőző volt ahhoz, hogy megvegyem. Szép grafika és élvezhető játékmenet.
Csak ajánlani tudom. -
modd3r
őstag
Maateeo, Gabesz77: Nem működik, de azért köszi.
-
modd3r
őstag
Urak!
Le tudná írni valaki érthetően, hogy hol, és hogyan kezdjek hozzá a bankkártyám regisztrálásának, hogy vásárolni tudjak a Piactérről?
Köszönöm!szerk.: illetve egy OTP-s MasterCard-dal van-e egyártalán értelme nekikezdeni...
-
Gabesz77
senior tag
válasz
polonic #2318 üzenetére
Ha a levonás időpontjában nem lesz fedezet, kapsz egy ilyen levelet:
"Kedves XY!
Nem sikerült megterhelnünk számláját a következő vásárlások összegével, melyek kiszámlázása a Microsoft számlázási szolgáltatásain keresztül történik.
Számlázási fiókjában jelenleg a következő hitelkártya van fizetési módként beállítva:Kártya típusa:
Amíg nem kapjuk meg a frissített számlázási adatokat, fiókját felfüggesztjük, és nem hajthat végre vásárlásokat. Amennyiben a fizetés a fenti hitelkártyával vásárolt egyéb Microsoft-szolgáltatásokra is vonatkozik, akkor ez a feltétel azokra a szolgáltatásokra is érvényes lehet.
Számlázási fiókja megtekintéséhez vagy módosításához keresse fel a(z) https://billing.microsoft.com webhelyet, és válassza a következő lehetőségek egyikét:
A fizetési adatok frissítéséhez a „Fizetés típusa” részben kattintson a fizetési mód hivatkozására, a következő lapon kattintson az „Ugrás a fizetési mód adataihoz” elemre, majd a következő lapon a „Fizetési mód adatainak szerkesztése” lehetőségre.
A fizetési módra vonatkozó egyenlegértesítő megtekintéséhez a „Fizetés típusa” részben kattintson a fizetési mód hivatkozására.Ha időközben már megoldotta ezt a problémát, tekintse tárgytalannak az értesítést, és fogadja köszönetünket.
Köszönjük, hogy a Microsoft számlázási szolgáltatásait használja!
A Microsoft ügyfélszolgálata " -
Gabesz77
senior tag
Nekem van egy kódom, tegnap kaptam a MS-tól, ha valaki szeretné, jelezze.
-
polonic
félisten
Minden esetre ez nagyon furcsa. Na meg hogy fedezet nelkul tudtam vasarolni.
Varok akkor par napot. -
polonic
félisten
Nem, nem volt semmi probalevonas. Akkor meg nem is volt a szamlajara love atvezetve.
Nem a levonas miatt "izgulok". Tudom, hogy a levonas lehet tobb nap is, ha eloszor zarolnak. Az a lenyeg, hogy meg csak zarolni sem zarolta az osszeget. Gyakorlatilag fedezet nelkul tudtam megvenni a 2. jatekot. Es semelyik tranzakcionak nincs nyoma se a netes szamlan, se a kartyan. Hiaba nezem akarhogy a szamla es kartyatortenetet.
Nem ez az elso kartyas vasarlasom a neten. Eddi mindig tortent azonnal legalabb az osszeg zarolasa. -
phantom88
tag
-
polonic
félisten
Siker a CIB-es netes kártyaregisztráció!
Az xbox live oldalán adtam hozzá a kártyát, ott egyből eflogadta.
De ami a legviccesebb. Megvettem az angry birds-öt, de az összeget nem vonta le, még csak nem is zárolta. Aztán megvettem mégegy 235 Ft-os játékot, de úgy, hogy a cib netes kártyához tartozó netszámlán csupán az angry birds-re való 235 Ft van rajta. És ezután sincs semmi levonás és zárolás. A telóról indítottam a vásárlást.
Ez most mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest