Hirdetés
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Csütörtökön mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
A Rum Run-t honnan szedtétek le?
-
Fkris
őstag
Tudjátok mit nem értek a RumRun-al kapcsolatban?
MIÉRT NEM TÁMOGATJA A MAGYART?
Jó, nyilván angol az elsődleges platform, megértem, meg nem is zavar, lévén tudok angolul, de ha MAGYAR a fejlesztő cég, és olyan húdesok felirat sincs a játékben, miből tartana legépelni mindent magyarul?20 perc,30?Még énis legépelem nekik, berakják egy scrip-t be, oszt csókolom, nemhiszem hogy olyan bonyolult lenne.Annak ellenére, hogy cask béta -
btudos
nagyúr
válasz
consono
üzenetére
Naja, a Locations nincs ingyen, de én a 610-esen próbálgattam a Drive-ot, hát... eléggé leszerepelt a Locations-höz képest azonos útvonalon, de mondjuk nem alternatívái egymásnak, szóval... (nagyon kiváncsi leszek, hogy az új Lumiákban lesz-e normális paraméterezhetőség az útvonalmegadásnál)
-
consono
nagyúr
Én próbáltam mindhármat, nekem a Drive jött be a legjobban, bár a cím megadása az elég furán van megoldva... A Navigon nagy előnye, hogy nem csak egy útvonalat tervez, hanem többet is egyszerre, lehet választani mi a szimpatikusabb. Ami fura volt, az az, hogy folyton elvesztette a jelet, ugyanott a kocsiban, ahol a Drive-folyamatosan működött... Nem is értettem, hogy tud ilyet csinálni... A Locations is jó, de mivel 30 nap alatt lejárt, mire észbekaptam már nem ment...
-
btudos
nagyúr
válasz
batai15
üzenetére
Nem tudom, catroot-ot kérdezd, róla tudom hogy megvette még korábban, de nem felhőtlen a kapcsolata a progival. Hogy pontosan milyen gondja van vele, azt nem tudom. Mondjuk nekem a HTC Locations maximálisan megfelel(jobb mint a Nokia Drive, legalábbis sokan panaszkodtak már, hogy a Drive nem ismerte fel a címet, én még ilyennel nem találkoztam a Locations-ben), de az csak HTC-knél játszik.
-
batai15
félisten
Nekem egy jó navi kellene a lumiámra.. tudom van rajta nokia vezess is..
De ma el akartam menni tisza újjvárosba , be is írtam a címet huszár andor út 1.
Nha már most ő nem találta csak ipari park címen.. nha már most máskor nem szeretnék ilyet.. -
nábob
tag
válasz
bumbalaci55
üzenetére
Ez baromi jó, kösz. :

-
llaszlo
veterán
Van valami olyan biztonsági app wp-re, mint a Prey?
-
legiaap
félisten
Megindult a tesztelés részemről.
Holnap estére már írok is véleményt róla.
Azt a Feedback-nél kell majd megírni ugye? -
Pikkolo^^
addikt
válasz
bumbalaci55
üzenetére
Tölteném le számítógépen keresztül erre idevág nekem egy ilyet: Engedélyezem, hogy a Microsoft a Telefon nyomon követése szolgáltatáshoz és a Windows Phone Áruházhoz kapcsolódó értesítéseket küldjön SMS-ben erre a számra. Tudomásul veszem, hogy az üzenetek díjkötelesek lehetnek. Így inkább telefonról telepítem...
-
consono
nagyúr
válasz
bumbalaci55
üzenetére
Köszi, tényleg jónak néz ki!
-
bumbalaci55
tag
Ezt nem szabad kihagyni, most ingyenes Super Voltage nálam 5 csillag ez a játék!
-
Fkris
őstag
Nekem nem képes megnyitni a piacteret

Viszont net az van.Grrr, ez most kicsit morcossá tesz
-
Fkris
őstag
Nekem már elérhető a Rum Run!

-
zoo8800
veterán
válasz
mukibuci
üzenetére
Az nem jött be annyira. A wordament viszont jó, tetszik nekem is.
Napi hiánypótló és szinte kötelező alkalmazás

-
ng0ofy
KORREKTOR
WP készülék vásárlását tervezem, de van néhány app-funkció amire szükségem van és nem tiszta, hogy működik -e wp7.5 alatt.
- sms-ek gmail-be mentése (vagy elküldése mailben a címemre automatikusan)
- hívásnapló folyamatos rögzítése az online naptáramba (gcalendar, hotmail calendar, lényeg, hogy legyen meg, tudjak híváshoz kásőbb megjegyzést fűzni vagy egy mozdulattal újabb eseményt csinálni belőle a naptárban)
- gmail, facebook, skype chat. Tudom a facebook talán implementálva van rendszerszinten, de a másik kettő? -
nábob
tag
Kicsit unom már a játékokat(Angry Birds, Feed me oil, Gun Bros,...) a telefonomon..., ha ismertek olcsó és jó játékokat párat említsetek már meg. (lehetőleg ne olyanokat amit már félmilliószor láttam a Marketplace címlapján
) -
nábob
tag
Na éjjel jött a levl már csak egy nap a RumRun ig.

-
mrhitoshi
veterán
Ollé. Béta tesztelő lettem.

-
zoo8800
veterán
Nokia Zene.
A Piactéren rákeresve nem található, google, QR kóddal kidobja az oldalt, de nem tudom feltenni, mert "az alkalmazás nem érhető el ehhez az eszközhöz" (Lumia 800).
Nooormális?

-
crey
addikt
Úgy értem, hogy az Apple az iOS6-al bejelentette, hogy lerúgja a két appot a rendszerből, mert lejárt a szerződésük a Google-el, és eszük ágában sincs meghosszabbítani.
Be is került az új maps (katasztrófa a béták alapján), meg egy cuki shortcut az m.youtube.com-ra, hogy ezentúl használd ezt paraszt...Csab: köszi, meglesem...

-
mrhitoshi
veterán
válasz
legiaap
üzenetére
A YT a Google keze alatt van, így azt csinál vele, amit akar.
A minap változtattak egy csomó mindent a YT-bon, mint pl.: nem lehet letölteni videót, így gondolom a HD lejátszást sem engedik.
Szerk.: A durva ebben az egészben csupán annyi, hogy nem tudtunk az egészről semmit, mint arról sem, hogy megváltoztak a felhasználói feltételek. (legalább is gondolom)
-
legiaap
félisten
Most akkor nincs olyan youtube kliens ami tudna HD-t?
-
MajaG
senior tag
Nem enged a készülékre letölteni semmit, ezt írja ki: d0000008
Péntek óta nem megy..
Ötlete van valakinek?
-
legiaap
félisten
Angry Birdsből van olyan aki elérte, hogy 250.000 blockot robbantott fel?
-
legiaap
félisten
Egy frankó kis játék: Metro Pipes
-
mrhitoshi
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Azonnal töltsd le!!

-
gainwardgs
veterán
Hali.
youtubeos alkalmazás kéne ami tudja hd-t, 2 napja super tube-bol eltünt a hd lehetőség
???? -
Dzsosy
senior tag
-
blex
senior tag
válasz
zoo8800
üzenetére
az egyik hands-on/eyes-on videóban még régebben (még júniusban, de azóta nem sok ilyen rendezvény volt) azt mondták, hogy a jobb oldali app list még bugos, úgyhogy nem akarnak oda lapozni

egyébként meg minek lennének screenshotok róla, semmi új nincs ott. illetve ha van, akkor meg azért nem mutatnák
Új hozzászólás Aktív témák

- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mesterséges intelligencia topik
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- iPhone 15 Pro 128 GB Black Titanium
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Eladó egy Questyle CMA 12 Master referencia fejhallgató-erősítő és high-end DAC
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Már várós

szerintem a google megint molyolt valamit az APIval, mert nincs HD