Új hozzászólás Aktív témák
-
jockas
senior tag
válasz
Laslow #17250 üzenetére
Zavarónak nem mondanám...nem kell folyton a beállításokban járkálnod és nem lesz zavaró!
A menü esetében talán ez lenne az egyetlen dolog, amit ki lehetne venni...az app-ok beállításait a beállításokból. De ez mellett sem tartom zavarónak...hiszen nem megyek a beállításokba, ha egy app-ot akarok elindítani.
-
savoo
addikt
válasz
Laslow #14671 üzenetére
Ha már egyszer hozzáadtad a naptárhoz a bejegyzéseket, akkor utólag hiába veszed le a hangértesítést, nem törli ki (ezt azt hiszem ki is írja az outlook.com-on.) Kikell törölni, majd újból hozzá adni a naptárhoz a dolgokat, de akkor már egyből az elején ki kell kapcsolni az értesítéseket. )
-
törölt tag
válasz
Laslow #14640 üzenetére
Most komolyan, 2 fok mit számít? És amúgy honnan tudod melyik a pontos, lehet valójában 14 fok van. Arrol nem is beszélve, hogy a hőérzet nem feltétlenül egyenlő a hőmérséklettel. Ezek csak iranymutatók, kell-e kabát, várható-e eső.
Bing weathernek nem a pontosságával van baj, hanem a frissítéssel, sajnos hajlamos beakadni. -
muratomi1
senior tag
válasz
Laslow #14352 üzenetére
Mondtam ez egy béta verzió. Szóval itt előfordult pár hiba, kevés volt az alkalmazás és van olyan alkalmazás ami helyett jobb is van.. De könyörgöm ez egy béta, piszkozat. Majd javítva lesz de nem megy minden elsőr. Pláne úgy hogy nekem ez az első alkalom amikor ilyet csinálok. Úgyhogy nézzétek még el jovohet végén lesz a végleges iromány. Addig lesz egy pár ilyen hiba, de a végleges verzióban minden klappolni fog.
HIGGADTSÁG. -
Clemi
veterán
válasz
Laslow #13634 üzenetére
Ezzel az akku merüléssel én is küzdök (L620), és bennem is felmerült a Battery, a Weather Flow, és utána persze az Insider Pro, mint ludas. A Weather Flow-t átállítottam manuális frissítésre, bár előtte is 3 óránként frissített, a Battery-t leszdtem, helyette jött az Insider Pro, amiben a figyelmeztetéseket, meg az összes akku figyelő módját kikapcsoltam. A háttérben csak az Insider Pro, a Weather Flow, és a Super Calendar futása van engedélyezve. A merülés nem változott semmit sajnos, sőt megcsinálja azt, hogy az egyik éjszaka töltőről levétel után kb 5 órán keresztül semmit nem merült, következő nap pedig amint levettem a töltőről egy óra múlva máris zuhant a töltöttségi szint, és reggelre anélkül hogy egyáltalán hozzányúltam volna a telefonhoz, 25%-ot merült.
Ma újratettem az Ambert, immár kábelen, és meglátom mi fog történni, mert engem is baromira idegesít a merülés a tétlenség alatt, amikor a telefon gyakorlatilag semmit nem csinál.A beállításaimnál egyébként a Wi-Fi lekapcsol zárt képernyőnél, a mobil adatforgalom letiltva, BT és az NFC kikapcsolva, emaileket manuálisan ellenőrzi csak. A Weather Flow 6 óránként frissít, az InsiderPro-ban kikapcsoltam megint az akku figyelést.
Amit nagyon furcsállok, hogy bár úgy állítottam be a telefont, hogy lezárt képernyőnél bontsa a Wi-Fi kapcsolatot, ennek ellenére mikor megnyomom a feloldó gombot, a Wi-Fi ikonon a teljes térerő látszik azonnal, mint amikor él a Wi-Fi kapcsolat. Nekem úgy tűnik, mintha valami bekapcsolva tartaná a Wi-Fi-t, csak nem tudom mi lehet az, és miért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen autót vegyek?
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest