- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Majd ha lesz legközelebb óccsóé, akkor kipróbálom. Az ingyenes tényleg nem az igazi.
Egyébként én erre pályázok rég. Profin megcsinált, összetett app.
tybsen
Kösz a tippeket. A kajás app nem rossz ötlet, de én mostanában szemét kaján élek. Egyedül a fehérjebevitelt számolgatom, na meg próbálok nem elszaladni a testzsírral.Clemi
Az a bajom vele, hogy szar. Egyrészt, mert tudom milyen a droidos verzió és ahhoz képest fapados, másrészt meg nekem sokszor bodja el a GPS jelet, illetve néha lefagy.-------------------------
Ha már sport, javaslok két appot. Az egyik a 6 week training. Ez egy jópofa saját testsúlyos edzéssel foglalkozó app. 5 gyakorlatból végeztet egy kezdeti szintfelmérőt, majd edzésről edzésre növeli az ismétlésszámot, míg el nem érsz egy szintet. Állóképesség fejlesztő tehát. Mondjuk ha az ember kombinálja pl a fegyencedzés progressziójával (pl sima fekvőtámasznál végigvezet 100-ig, majd utána nehezít, mezet a szűk, abból is 100 és így tovább), akkor tuti, hogy erő és tömeg is jön, megfelelő kajával.
A másik app pedig a Tabata Stopwatch. Mindent tud, amit egy stoppertől, időzítőtől elvár az ember. -
Clemi
veterán
Jelenleg én is az Endomondo-val futok.... mégis szerintetek mi a gáz vele, mert én azon kívül, hogy az ingyenes verzióban nincs edzés program és kilövi az Internet rádió hangját, nem igazán hiányolok belőle semmit. Az edzésnaplóm és persze minden egyéb funkcióját a PC-n kezelem. Miben, más, mivel tud többet a Runastic?
-
tybsen
addikt
En droidon futashoz az endomondo pro es mytracks utan runtastic pro-nal maradtam. Ez wp-n sem rossz szerintem. Sulyzos edzesekhez pedig jefit-et (bar mostanaban nem vezetem es sajnos wp-re nincs is), a kajalashoz pedig myfitnesspal-t (fatsecret se rossz, de ott zavartak a hirdetesek), ez van wp-re is.
Új hozzászólás Aktív témák
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest