- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobela
senior tag
Sziasztok, kijelezte a telóm (Lumia 520 Telenor) hogy frissítés van, és csatlakozzak egy wifi hálózathoz hogy letöltsem.
Most komolyan, ki volt az az állat aki lekorlátozta hogy 3G-n nem tölthetem le ???
Nagyfiú vagyok már, el tudom dönteni hogy belefér-e az adatkorlátomba (belefér).
Wifi viszont közel-távol nincsen.
Most akkor nem lesz frissítésem?
-
T_Stark
őstag
Ti hogy szoktatok vásárolni az áruházból fizetős appot?
Valamit biztos rosszul csinálok, mert nálam nem kerek a dolog.
Hibát ír ki, meg azt hogy próbáljam meg később, vagy indítsam újra a telefont. Próbáltam, de semmi. -
kolosanyi
veterán
válasz
SpongyaBob #13493 üzenetére
De azzal megint csak a felhasználók szívnak. Nem értem én ezt, komolyan. Ok, hogy verseny, meg riválisok, meg nagyon nagy pénzek, de ezzel egyik cég de lesz szimpatikusabb...
-
pushalias
addikt
válasz
SpongyaBob #13493 üzenetére
Nem hinném. Annak idején ennek a töredékéért b.szták meg MS-t milliárd dezső körüli összegre, és kerültek a köztudatba, mint rohadtgeci, nem hiszem, hogy kéne nekik ez még egyszer.
-
kolosanyi
veterán
válasz
pushalias #13490 üzenetére
Jó, akkor csak szimplán k*rvára irritáló. Ezzel a felhasználókat szopatja csak. Gyakorlatilag az az üzenet, hogy lesz@rja a WP usereket, mert megteheti. Sőt, ő tesz szívességet valakinek, hogy nem csak a saját platformján lehet elérni a szolgáltatásait. Pedig a gugli is a userekből él, bármily furcsa is.
-
-
-
-
válasz
zozzzzzzzzzz #13479 üzenetére
Ugyanakkor résen kell lenni, mert némelyik esetében nem az újratelepítést ajánlja fel, hanem azt közli, hogy "Ez az alkalmazás már nem kapható."
Ezeket hogyan tudom lementeni a telefonról, hogy egy HR/telefon csere után is fussanak a készüléken?
-
zozzzzzzzzzz
tag
Sziasztok,
egy általános kérdés:
ha egy akciós (ingyenes) alkalmazást letöltök az Áruházból, majd törlöm a telóról vagy csinálok egy HR-t, azt a későbbiekben vissza tudom tenni, vagy akkor az éppen aktuális árat ki kellene fizetnem érte?
-
ViTToRe
aktív tag
válasz
SpongyaBob #13463 üzenetére
Köszi a tippet! Le is csaptam rá!
Remek beállítási lehetőségek, annak aki hirtelen fotózna, de mégis szeretné a legtöbbet kihozni a telefonból!
-
pushalias
addikt
válasz
kolosanyi #13475 üzenetére
Talán ha másfél hónapja volt a dologból botrány... Kádár János meghalt, remélem időben szólok.
Egyébként a Google képtelen, és nem is teljesíti a saját feltételeit, amit a Microsofttal szemben megszabott. Még Androidon sem.
-
kolosanyi
veterán
Mi a baja a hivatalos Youtube appnak? Kidobja, hogy valami történt, nem tudjuk mi és nem jelenít meg semmit. Kugli megint alkotott?
(#13476) meszike91
Sejtettem. Nem igaz, hogy nem tudnak leállni már erről a baromságról. Ahelyett, hogy ők maguk csinálnának hivatalos appokat WP-re. Idióták... -
T_Stark
őstag
válasz
SpongyaBob #13463 üzenetére
Próbáltam megvenni, de valamiért nem sikerül.
-
T_Stark
őstag
Biztos hülye kérdés, de ha megveszek egy alkalmazást, és később csinálok a telefonon egy hard resetet, akkor a már egyszer megvett appot utána vissza tudom rakni rá ingyen?
-
batai15
félisten
Ha vásárolok appot, akkor utána a kártya adatokat tudom törölni?
-
SpongyaBob
veterán
Most csak 235 Ft ProShot
WP8!
-
mdraco
őstag
Nem lehet szétkapcsolni a skype-ot a kapcsolatból? Névjegyalbum szűrésnél beállitottam hogy ne jelenjen meg a listában, de ez nem elég. Nem lehet beállitani hogy háttérben ne fusson, s igy non stop fent vagyok rajta. Csak akkor legyek elérhető mikor beléptem a skype-ba, nem lehet megoldani?
Órán vagyok és kapom a videóhivásokat -
-
ribery22
tag
A metrotube miért csinál adatforgalmat ha meg sincs nyitva?
Háttérben futott, letiltottam, de minek forgalmaz? LiveTile nincs, megnyitva nincs. -
leftyke
aktív tag
Az miért van hogy a facebook beta-t csak innen tudtam telepíteni, ha a telen keresem a piactéren nem talál semmit?!
-
savoo
addikt
Ha esetleg valakit érdekel akkor van WP-re is CIB mobiltoken generáló app.
-
törölt tag
Moziműsorra mit ajánlotok? Mozi24 van fenn, de jobbra-balra kilépked.
-
Az offline tárolás nem azt jelenti, hogy letölti a készülékre, és internet kapcsolat nélkül is megnézheted?
Vagyis pár hét, és hivatalosan is letölthető. Ez nem jelenti azt, hogy más alkalmazás számára is hozzáférhetővé válik a letöltött anyag.Amúgy még mindég nincs hivatalos Youtube app?
-
schumy1
aktív tag
Ti most frankón nem értitek a bajomat?
-
Nemtudom volt-e már, de én megörültem neki:
MEKBár ilyen pici kijelzőn nem biztos, hogy szem kímélő dolog az olvasás.
-
schumy1
aktív tag
Én azt hittem, hogy a Youtube HD-el ha letöltök egy videót akkor az a Video mappába mentődik, vagy is letudom menteni pc-re, de nem.
Vannak dolgok amiknek alapvetőnek kéne lennie. -
Bukk900
őstag
válasz
SpongyaBob #13424 üzenetére
Nézd meg a Trailmap beállítások infot, ingyenes domborzati térképekhez ezt a NASA ftp oldalt ajánlja, ahol HGT típusú fájlokat lehet letölteni, lehet hogy ez is felmegy a managerrel.
-
Bukk900
őstag
válasz
SpongyaBob #13422 üzenetére
Van 3D-s is a linkelt openmaps oldalon, azt még nem próbáltam. Nekem elég, ha pontosan mutatja, hogy hol vagyok az erdőben, a látvány csak másodlagos.
-
Bukk900
őstag
válasz
SpongyaBob #13404 üzenetére
-
Clemi
veterán
válasz
Воланд #13405 üzenetére
Korrekt a rendszer (valakit jól pofán kéne csapni már) az áruházban a telefonon hiába kerestetem, sehol semmi. A linkelt címről indítva naná hogy nem tud kapcsolatba lépni a telefonnal (de jó hogy nem én vagyok a részlegvezető, mert valószínű minden második embert kivágnám) de az emailre elküldött linkről azonnal települ.
Komolyan utálom a zöld robotot, de ilyennel ott azért egyszer sem találkoztam, amit meg itt művelnek az alkalmazás boltban az már szégyen.
-
Tomi0703
addikt
Üdv.
Ha belépek a most csinált live.com-os e-mailre, akkor az oda elküldött telefonszámokat, hogy tudom beállítani?
-
Воланд
titán
wp8, free, es k*rva jo
-
SpongyaBob
veterán
A Trailmap-hoz melyik turistatérképet ajánljátok? Használja valaki ezt az alkalmazást?
-
batai15
félisten
nem tudtok valami jó kis free játékot? reaper mellé.. köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest