- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Srácok, van valami normális YT kliens. Esetleg amivel le is lehet szedni a dolgokat?
Vagy a nagy G mindent elkaszált?(#13894) polonic
A Bing jó, csak kár, hogy nem lehet vele megosztani.
-
batai15
félisten
Shazam vagy soundhoud ?
-
pethYeti
addikt
Freda másnak is crashel ha beállítja hogy a tájolás fektetett legyen?
-
Dzsosy
senior tag
válasz
legiaap #13847 üzenetére
Pont tegnap este futottam bele, így még aktuális: KÉP
Bár lehet ő is MS bérenc.. sőt a viber és az apple is az..Nem a vitát akarom tovább gerjeszteni, de azt is látni kell, hogy egyik rendszeren sem felhőtlen az élet. Persze lehet, hogy te pont ios-ből fogtál ki hibátlant, míg wp-vel gondjaid voltak, de van akinek pedig pont fordítva jött ki. Ennyi.
(Én anno galaxy tabból fogtam ki olyat amit napi 3-4-szer újra kellett indítani, mert lefagyott. Ettől még nem gondolom, hogy az összes droidos tábla ennyire instabil és szar lenne)
-
pethYeti
addikt
Flixster appot fel lehet valahogy varázsolni a telefonra? Régió átírással vagy proxy használatával? Vagy ha fel is települ utána nem fog működni?
-
polonic
félisten
Na jó! Csak muszáj még ideoffolnom! Lall! Nincsenek szavaim!
És A Zéé
Én már ősidők óta patriots drukker vagyok, nem divatból.
pushalias
Még most is jók! Mióta Bill apó ott van, azóta nincs negatív szezon.
-
A Zéé
addikt
válasz
pushalias #13878 üzenetére
nem kell ám komolyan venni, csak viccezek.
En mondjuk máshogy közelítem meg, szerintem pont azért jobb ez a sport, mint mondjuk a gurulós foci, mert ahhoz, hogy egy egyén kiemelhető lehessen, azért kellenek a többiek is. Ezért van az, hogy nem feltétlenül nézek embereket (csak fantasy miatt) inkább csapatokat. btw afc-ből a denver meg a houston a legszimpatikusabb nekemDe hogy on is legyek: NFL app működik, úgy, ahogy, de be tudod állítani mikor küldjön értesítést, csak mindig a helymeghatározásért reklamál, és videókat nem is enged megnézni, ha az nincs bekapcsolva. A Fantasy app viszont elég gyenge az sokszor szétesik.
-
pushalias
addikt
Na jó, őt is szeressük.
(#13876) A Zéé Én inkább játékosokat és játékot kedvelek, mint csapatokat. A Patriots egyébként jó volt, de sajnos elmúlt.
(#13877) polonic Szerintem meg mindketten jók, és én Eli-t is kedvelem, bár most nincs élete formájában, és van még pár QB, akiket kedvelek.
-
polonic
félisten
Igen. Beallitod a kedvenc csapatodat akkor a hireket, sorsilast, tabellat mutatja vele kapcsolatban.
de az nfl mobile app is teljesen jo.es egyebkent meg bradyazisten!!!!!!!!44444!!!!
-
Radeon_5
aktív tag
Hali!
Nektek sem mukodik az Fbook appban, hogy rakerestek bal oldalt egy eventre, es a talalati listaban raklikk?
Nekem nem ugrik igy semelyik eventre, de mas talalatokra igen...FAIL.
Ja, WP8 Amber, Lumia 920 -
pushalias
addikt
válasz
polonic #13865 üzenetére
Nekem nem frissült a Bing Weather, bakker, nem vagyok eléggé MS-bérenc?
(#13866) Lalll Ízlések és pofonok, nekem a Bing Weather tetszik a legjobban. A News sajnos alapjaiban van elcseszve, pedig príma kis cucc lehetne az is. Sports se nekem való, és akkor még dícsértem. De a Weather az pöpec. Egyzserű, jók a háttérképei, és tipográfiailag is egészen rendben van.
-
Lall
veterán
Törölték a keresőgombra vonatkozó álmom.
Hogy on is legyek. Frissült ma az Amazing Weather, a 6tag és a Bing Weather.
-
pushalias
addikt
válasz
legiaap #13847 üzenetére
Szövegértésben látom, még mindig te vagy a legkirályabb.
Hogy értsd: a csávókám teljesen elégedett az iPhone-jával. A Skype-pal nem elégedett, meg a Gmaillel sem, és egyikért sem az Apple-t hibáztatja, hanem a fejlesztőket.
Természetesen az én hibám, minek állok szóba egy idiótával.
(#13860) savoo természetesen ő az objektivitás csúcsa, és nem a több tucat embernek van igaza, akik hónapokig mondták, hogy a gyári hibás telefonnak a szervizben a helye. De nem baj, ő eladta jó gerincesen, hadd szopjon vele más.
-
savoo
addikt
válasz
Oppenheimer #13843 üzenetére
Nem lehet, hogy az a baj hogy nem akar senki hívni téged?
-
jockas
senior tag
válasz
#42308056 #13855 üzenetére
Én ezzel szoktam videot konvertálni : [link] (ugyan eddig nem volt szükségem felirat ráégetésre, de emlékeim szerint van benne ilyen lehetőség)
A konvertálási sebesség meg leginkább a processzorod teljesítményétől függ. Ha meg olyan formátumban van a film, amit egyébként sem támogat a WP, akkor mindenképpen konvertálni kell... -
jimpo
senior tag
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/formatfactory.html
Személyszerint ezzel szoktam.
Ingyenes, kellően gyors. Egyszer sem hagyott cserben. Nekem a régi kétmagos gépemmel 15-20perc alatt konverált 40 perc körüli sorozatokat. -
jimpo
senior tag
Köszönöm
A program megvan, letöltöttem. De nincs SD kártya a telefonomba. :/
Akkor marad a konvertálás, úgysem konvertáltam még ezzel a x4-es Athlonnal. -
törölt tag
(#13854) jockas: Mivel lehet gyorsan megoldani? Amiket én próbáltam azokkal 20 perc volt egy Breaking Bad rész, és a végén még errort is dobott így használhatatlan volt.
-
jockas
senior tag
Elvileg van ilyen. Támogatott formátumban felmásolni SD kártyára és egy bizonyos lejátszó (nevét nem tudom, csak emlékszem hogy írtak róla...majd leírja a lejátszó nevét, aki tudja) aztán átmásolja (a lejátszó) a készülék belső tárhelyére és úgy képes felrakni a feliratot a filmre.
Én viszont előbb égetném rá a filmre/sorozatra a feliratot, minthogy így szenvedjek vele (mivel 920-ban amúgy sincs bővítési lehetőség, így gondolom nem is menne ez a módszer). A gépen az hamar megoldható és nem kell szenvedni vele... -
jimpo
senior tag
Van lehetőség srt, felirat fájlt lejátszáskor a képernyőre varázsolni? MP4-ben nézném a Supernatural 9.Évadának Első részét.
Lumia 520-am van.
Előre is köszönöm. -
jockas
senior tag
válasz
Oppenheimer #13846 üzenetére
FB esetében és Skype esetében is vannak "kiváltságosok"...csak kérdés, hogy ki mi alapján kiváltságos: mert megy neki vagy mert nem.
Attól mert x embernek nem megy és y embernek meg megy, nem biztos hogy az y emberek a "kiváltságosok"...
-
legiaap
félisten
válasz
pushalias #13840 üzenetére
Érdekes, hogy mindig az MS fanoknak vannak IOS-ből kiábrándult haverjaik, vagy akiknél nem úgy működik ahogy kéne...vicces.
Sebaj ez szerintem csak irigység.
Én legalább látom a két rendszer előnyeit és hátrányait...na tudom szar WP-s telefonokat fogtam ki.Már megint minek szóltam?!
-
pzstm
titán
válasz
Oppenheimer #13843 üzenetére
le volt rakva az asztalra a telefon, háttérben wifi engedve van és úgy csörgött egyszercsak.Ignore, video és audio opciók voltak
-
pushalias
addikt
válasz
Oppenheimer #13841 üzenetére
Arról szó sem lehet, hogy ezek egyéni tapasztalatok.
-
pzstm
titán
válasz
Oppenheimer #13841 üzenetére
gorup chat notificationon kívül én ma is 10 percet beszéltem Sykpe-on
-
pushalias
addikt
Érdekes módon tegnap beszéltem egy iPhone 5 userrel, és szidta pl. a Gmail appot, mint a bokrot, illetve amikor megemlítettük, az mondta, hogy a WP-n tapasztalt Skype hibák pontosan ugyanúgy megvannak iPhone-on is.
Persze hazudott. Valószínűleg egy iPhone-hater MS-bérenc.
-
Lall
veterán
válasz
noisia #13833 üzenetére
Nincs másik zenelejátszó app, talán méga Nokia Music (Nokia Zene) ami normális, de beletekerni azon sem tudsz a csúszkával, viszont ha hosszan nyomod a nyilat egész gyorsan odalép a megfelelő pontra. Kipróbáltam csak neked, csak most
és egy mix 17. percére, kb. 3mp alatt ugrott oda.
Megelőzve következő kérdésed, a Nokia Zene alkalmazást az áruházban érheted el, de ehhez a telefonod régióját (ország, terület) a beállítások menü nyelv+terület menüpont alatt meg kell változtatnod US vagy UK-re, mert csak így tudod letölteni eme remek kis Nokia specifikus programot. Ha letöltötted visszaállíthatod a régiót, működni fog az app.
-
noisia
aktív tag
Üdv.
Tudnátok ajánlani valami épkézláb zenelejátszó programot, amiben mondjuk van olyan korát fényévekkel megelező funkció, mint a slidebar, és képes sd-ről játszani?
2 egész órát kerestem valami használható lejátszót, de mind egy rakás ****! -
Bukk900
őstag
A Nokia Pro Cam elkészíti a 3 nyersanyagot a HDR képhez, de nem fűzi össze, tudtok erre programot, hogy a telefonon összeillesszem?
-
-
Lacus_84
senior tag
A Viber-be belépve a következő hibaüzenet jelenik meg: "elnézést... Hiba történt. Próbálkozzon újra."
Valaki tapasztal hasonlót? -
zozzzzzzzzzz
tag
Az de jó lenne ha egy weboldalon, vagy mailben kapott Twitter, Facebook linket a telepített app-al nyitna meg ... Vagy csak nekem nem megy?
-
CarajoEsp
senior tag
Ha kivalasztom az adott csatornat, en ott ugy latom, hogy van notification on kapcsolo.
akkor ez sem jelent semmit. Nem orulok. -
CarajoEsp
senior tag
Frankó, hogy frissült a Twitter app, de bekapcsoltam a Notificationoket két helyen is, csak épp azt nem tudom, hogy hol kellene jeleznie, ha új Tweet kerül fel. A Tileon vagy hol? Mert ez nem jelez semmit.
-
kolosanyi
veterán
Megint rá kellett jönnöm, hogy ezen a platformon nincs normális third party böngésző és az IE a legnormálisabb. Le akartam tölteni az Xpresst, de érdekes módon azt írja, hogy nem elérhető ebben az országban (unalmamban ráböktem az App Highlightsra és ugyanez), gondoltam akkor ott a UC. Hát az még mindig elég gagyi. Marad az IE továbbra is...
-
pzstm
titán
Official Twitter Client For Windows Phone Devices Updated With Many New Features
- Select your favorite Twitter accounts and receive notifications when they Tweet
- Customize your Twitter backdrop with either a dark or light theme
- Pin keyword searches to your home screen for quick access to Tweets on a topic
- Easily surface great content with improvements to Search and Discover
- Set your language preference in settings and get tweets translated in your timeline. Now with support for 13 additional languages!
- New Twitter lockscreen experience highlights interesting tweets on your home screen -
Hammy
tag
-
Kasya
nagyúr
Tudtok esetleg egy jó FTP elérésű programot?
Új hozzászólás Aktív témák
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest