- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megvettem a Series nevű appot, de csak pénzkidobás volt
Elég lassan tölt be, de ezt még elviselném ha működne. Nem lehet vele becsekkolni, rábökök, kiszürkíti az alsó sávot és kész. A két ingyenes app se működik túl megbízhatóan, remélem előbb-utóbb bekerül ennek is a támogatása Series Fan-ba.
Ti mit használtok trakt-hoz? -
pzstm
titán
http://blogs.skype.com/2013/08/06/skype-for-windows-phone-8-version-2-8-2/#.UgEU6lQPOuw.twitter
frissult a skype.
Maci please linkesits mand ha erre jarsz
-
pzstm
titán
válasz
Psychonaut #11696 üzenetére
megnézem, egész szimpatikus.
Nem is tudtam, hogy a Gergő ilyet is csinált
-
Psychonaut
veterán
válasz
legiaap #11694 üzenetére
+1, pzstm, nézz rá, szerintem nagyon jó a csempéje is.
SZERK: mondjuk itt pont nem úgy van beállítva, hogy ötnapos előrejelzést mutasson a széles csempén, de azt is tudja, csak nem találtam most gyorsan képen.
-
meszike91
senior tag
Tudnátok segíteni abba hogyan kell bankkártyát beállítani?
-
pzstm
titán
sziasztok!
keresgéltem és olvasgattam, de nem találtam egyértelmű döntési dolgot.
Szóval időjárás app-ra fáj a fogam.
Igényeim: angol nyelv tökéletesen elég, szép nagy csempe (élő ha lehet), lock screen, és legalább egy hetes előrejelzés, az sem baj ha részletes. Ezek alapján mi a legjobb?
(ha pici pénzbe kerül egye fene azt sem bánom, de ha elég lenne ingyenes akkor az is oké nekem.)
-
törölt tag
T-mobos telókra Mikorra várhatók ezek a frissítések? Vagy szolgáltatónak nemlesz köze hozzá?
-
pzstm
titán
válasz
SpongyaBob #11680 üzenetére
GDR2 óta nekem Skype és whatsapp is hibátlan (igaz whatsapp előtte is az volt utolsó nagy frissítése óta)
-
Mozby
csendes tag
válasz
Oppenheimer #11669 üzenetére
Skype és WhatsApp nekem is tökéletesen jelzi ha ír valaki. Mást meg nem használok...
-
válasz
Psychonaut #11673 üzenetére
Hidd el, nem csak a magyarokat érinti. Én Skóciában vettem a telefont, skót neten vagyok satöbbi, és semmi nem jön meg. Na jó, az SMS okés... abban még volt anyag...
-
mbale
tag
válasz
Psychonaut #11673 üzenetére
magyar
Nézz meg akármilyen fórumot, az egész emberiségnek szar. Kivéve persze Jessica Albát és NGA-t -
btudos
nagyúr
válasz
Annyira összevissza az egész, hogy simán lehet igaz, én nem kérdőjelezném meg az embereket ennyire nyíltan, csak mert neked nem okés a dolog. Viber, Whatsapp nálam is tökéletes, az integrált chat vagy megy vagy nem, kiszámíthatatlan. De az első kettő nálam 100 %-os az utóbbi pár hétben, remélem így is marad. A Facebook chat meg nagyon el lett valamikor kefélve, mert tavasszal még jó volt, május-június környékén kezdett szarakodni amikor a tesztkészülékekről visszaálltam a 8X-re.
-
NGA
addikt
válasz
Az a helyzet, hogy nem is akarlak meggyőzni. Engem egyébként zavar, hogy minden FB üzenet megjön, mivel éjjel is megkapom, és pittyeg, hogy jött. Ezért le is kapcsoltam a wifi-t záróképernyőnél.
Ebben a pillanatban irt FB-n a feleségem, és az 520 előbb jelzett, mint az ipad.
Sajnos nem tudom miért kapok meg mindent. De néha idegesitő, hogy mindent állandóan jelez.
-
-
NGA
addikt
Lehet én vagyok szerencsés, de nekem minden üzenet megjön. Skype, Viber, Facebook.
-
savoo
addikt
Ez az ICQ tényleg teszi a dolgát rendesen.
Viszont brutálisan melegszik tőle a telefon.
-
törölt tag
Kezd elegem lenni a wp8-hol.
Mozi24-et es Pinstationt random kilovi a háttérben futható appok közül.... Vagy van egy maximális szam ami futhat háttérben? De akkor meg megint szar az egész... -
tkesy
őstag
Azt be lehet állítani, hogy a Nokia Music ne csak wifi kapcsolatot esetén húzza be az adott előadóhoz tartozó képet (képeket) háttérképnek, hanem normál 3G (vagy jobb) kapcsolat esetében is?
-
pushalias
addikt
válasz
mukibuci #11639 üzenetére
Igen, erről megfeledkeztem, valóban kitolták még egy kicsit a támogatást.
Ettől még a WP 7.8 userek gondja nincs véglegesen megoldva egyelőre, viszont annyiban hozzátettél az infóhoz, hogy mégis lehet WP8-as Nokiát venni, mert megy még a támogatás, amíg megjön az Amber (in this decade
)
(#11649) legiaap IOS-re már pont nincs Google EAS támogatás, viszont azon már tél óta megy a CardDAV/CalDAV.
-
legiaap
félisten
-
válasz
pushalias #11637 üzenetére
Google Sync End of Life
Update on July 31, 2013 for Windows Phone users: Windows Phone users can continue to set up new device connections with Google Sync through December 31, 2013. Windows 8 and Windows RT users can access Gmail, Google Calendar, and Google Contacts through their browsers. -
pushalias
addikt
A legfrissebb Nokiákon (925/1020) már okés, az eddigieknél (520-920) majd jön az Amber (kb. szeptember) és akkor jó lesz.
(#11636) meszike91 Az eddigi WP8-as Nokiákra még nem jött ki a GDR2 (8.0.10327.77 vagy 8.0.10328.78) megfelelője, az Amber, ami tartalmazza a CalDAV/CardDAV-ot. Az nélkül pedig nincs azonnali Gmail szinkron és Google naptár szinkron.
WP7.8-ra meg még híre-pora sincs.
-
meszike91
senior tag
Van gyári app és tökéletesen működik.
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
érdeklődni szeretnék, hogy hogyan áll WP8-on a gmail fiókok kezelése? Barátnőmnek tetszenek a Lumiák, viszont céges szinten használják levelezésre a gmailt és a gmail naptár részét, a gyári app van olyasmi, mint a natív androidos gmail vagy nem az igazi? -
oleee
tag
kérdésem: hogyan tudok SkyDrivera egyszerre több (pl. összes) fotót feltölteni? be van állítva a képek szinkronizálása, de nem tölti fel.
-
oleee
tag
tudna valaki linkelni egy jó kollekciót hasznos appokról?
-
iOce
tag
Tegnap este 11 körül feltettem a whatsappot, a 100%-os akksi ma reggelre 64%-ra merült. Le is töröltem, elég lesz a facebook meg a viber.
-
IG55
senior tag
Motorsport calendar van-e?
-
adp
őstag
Lehet hülye kérdés de még soha életembe nem vettem egy rendszernél sem app-ot, de most szemezgetek egyel, wp-nél a fizetés hogy zajlik? telszámlámon felülírják vagy live fiókon keresztűl valahogy?
-
adp
őstag
válasz
SpongyaBob #11608 üzenetére
nekem eddig mindig kijelezte a frissítéseket most ezt miért nem? meg az instawithmassivelove-t sem..
szerk : Bocsi a kettőzésért
-
SpongyaBob
veterán
WhatsApp frissìtés van.
-
Zaja2
senior tag
Aki nem látta volna még:
Új Új Facebook béta verzió Windows Phone 8-ra: v5.0.3.1 -
Воланд
titán
viber - whatsapp
ocsem ujra aktivalta a szamat, gyorsan fel is dobtam neki a ket alkalmazast. semmi problema, rogton jonnek az ertesitesek az uj uzenetekrol, bejovo hivasrol viber eseten. a tuzvillam pedig termeszetesen kussol.
-
Oppenheimer
nagyúr
Az új fruit ninja nagyon jó lett
Végre olyan mint amilyennek lennie kell.
Lett is elsőre 819 pontom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Autós topik
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Monitor hiba topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest