- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli-206
senior tag
Jó a talk.to , kipróbáltam én is, de csak akkor jönnek az értesítések, ha online a facebook account a talk.to-n belül, viszont ez azt eredményezi, hogy beléptet a chat-be és online-nak látszok. Éppen ezt akarom elkerülni, hogy ne lássanak online-nak és úgy is megkapjam az üzenetet. Az OS-be beépített chat progi is küld értesítést, ha online vagyok...
-
én pár napja felraktam a talk.to-t, azzal 99%ban jönnek a facebook üzik, egész évben nem csipogott ennyit a telóm, mint ma
gépre pedig felraktam a windowsos kliensét, teljesen jó.
egyébként a lync is tökéletesen működik,egyből jön minden és van annyira intelligens, hogy ha gépen írok, akkor az legalább nem pittyog tovább telón, csak ha ismét ott írok
-
törölt tag
Ne vigyen a WP a sírba. Android ugyanez. Random időben jöttek meg az üzenetek. A távolságnak meg semmi köze, küldheted akár a Holdról is azt a FB üzenetet.
(#10589) savoo Gmail fiókom attól még használhatom? Ha kapok egy gmail üzenetet, azt azonnal megkapom? Importálást majd megcsinálom. Igen, most veszem a készüléket (péntekre érkezik).
-
törölt tag
Egy zárt rendszer kiismerhetetlen? Az szép.
Zseblámpa! A Flashlight-X-nél tud valaki jobbat? Mi az ajánlott lámpa? 60e review. Bár már lepett meg olyan app, amit töredék mértékben értékeltek és jobb volt riválisánál. Lehet próbálkozni, csupa fül vagyok!
Hol tudom megnézni, hogy egy WP8-as Nokiában mik a gyári appok? 620/820/920.
-
daniel909
addikt
igaz nem YT-ról, hanem az internetről, de nekem az MP3 to Libary vált be. bemásolsz egy .mp3 végű címet neki és szépen letölti a zene mappádba.
-
Lall
veterán
"Nem lebeszélni akarlak WP-s telefonról,de ez soha - ismétlem SOHA nem ér még az android nyomába sem!"
Tényleg nem ér... Ha az általa felsorolt appok mindegyikét feltelepítjük egy ilyen árkategóriájú androidos készülékre, örüljünk ha elindul és nem zabálja el az összes ram-ot és vele együtt az akkut. Nyomogadhatod a task killert reggeltől-estig, viszont van egy előnye, hogy az sem ér semmit. Ez aztán a user experience.
-
-
kolosanyi
veterán
Én leszedtem. 235 forintot megért. Akartam már egy autós játékot a telefonra, de nekem 1200 forintot nem ér meg az, hiába nagyon jó. Bohóckodni meg ezzel is lehet.
Az Asphalt (talán a 6?) meg megvolt nekem droidon is, jól elvoltam vele. A játékmenet itt is ugyanolyan, csak a grafika gyengébb. Ennyi pénzért nem rossz most ez. -
btudos
nagyúr
Igazán átgondolt, megalapozott érvelés, köszönjük.
Nem védem a Microsoftot, tényleg ott szúrták el az egész rendszert ahol csak lehet, és utálom a mobil eszközökhöz, főleg a WP-hez kapcsolódó nem létező komunikációjukat. Ettől még én, mint WP7 és WP8 user és aktív fórumtag, szeretném látni, hogy ténylegesen mi az, ami miatt egy Nokia 100 a WP többletfunkciói ellenére vonzóbb alternatíva az adott usernek, hogy ha adott esetben hasonló helyzetben kérnek tőlem tanácsot, akkor ez alapján tudjak segíteni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest