- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inarus
addikt
Más üzletpolitika. Az egyik arra gyúr, hogy minél több felhasználója legyen, ne forduljanak a userek alternatív szolgáltatásokhoz (pl más VOIP klienshez - droidon van választék), míg a másiknak olyan fölénye van, hogy nincs igazi komoly alternatíva YouTube-hoz, így megtehetik, hogy keresztbe tesznek, ha az MS nem követi a játékszabályaikat a hirdetések terén.
-
gbela
senior tag
Köszi a tippet, megnéztem most, de nem adja. Nem tudja az én albumomat kezelni valójában, hanem átmásolja saját storage-be, és max 20 képet, így nem játszik:S
Azt hittem könnyű lesz ilyen appot találni, most meg ez a negyedik, és nem megy
Nem értem amúgy miért kell ezeknek internet connection ahhoz, hogy a telón lévő képeket forgassák félóránként a lockscreenen. Még mindig a Weather Flow-ban bízom, ha ahhoz tényleg nem kell neki net, csak kérdés milyen gyakran cseréli úgy.Illetve más: Nokia accot csinálni milyen előnyökkel jár? Van értelme?
-
Lacus_84
senior tag
-
Kyller
senior tag
Én a Caledos Runnert használom. Igazából csak azért mert Androidon a RunKeepert használtam, és WP-s kliensként csak ezt találtam. Én meg vagyok vele elégedve. Ha bekapcsolom hogy fusson a háttérben, akkor meg is teszi
Lehet szinkronizálni a RunKeeper webes felületével is.
-
saiyajin
senior tag
Ezt jol osszefoglaltad, igy ertheto a problemad.
A pdf emailben nem csatolhato dologgal en pont ma szembesultem es nagyon gaz. Pendrive-rol akartam nyomtatni, de nem ismerte fel az iroszerben, igy maradt az emailben atkuldom... Annyi szerencsem volt, hogy emailben kaptam a pdf-eket, es egy tovabbitas kisegitett, viszont volt mas is az emailben, azt kitorolni vagy ugy hagyni... Nem jo ez igy.
-
pzstm
titán
másfél évnyi S2 használat után szubjektíven, nagyon röviden reagálnék.
1. egy percig sem hiányzott
2. 4"-on sosem videózok, néhány pár perces youtube-ot kivéve
3. Beállítások csempe kirakható főlapra
4. Nekem a nagy címek közül egyedül az Instagram ugrik be. Ez szerintem totál szubjektív, amiket én használok annak mind megvan vagy a hivatalos verziója vagy a sokszor még jobb 3rd party adoptációja.
5. Ez ok. Viszont ez is azon múlik kinek mi a fontos értesítés (nekem email+hívás esetleg SMS és whatsapp. Ezekkel nincs bajom)
6. sosem volt még bajom, mondjuk már droidon is endomondo-t használtam, most is ha kell.
Amúgy megértem, hogy Te fel vagy háborodva illetve mások az igényeid. 2 havonta rendszerszintű komoly frissítéseket ne várjál, mert a tesztelés, validáció, verifikáció fázisok több időt vesznek igénybe sokszor. Viszont még az idén lesz GDR2 és GDR3 is hibajavításokkal és új feature-ökkel, majd pedig utána 8.1 valamikor várhatóan (vagy Blue)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest