- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
Új hozzászólás Aktív témák
-
macika69
tag
A segítségetek kérném. Előre is köszönöm!
Egy korábban ingyenesen megvásárolt alkalmazás (Chronos Calendar), ami azóta fizetőssé vált. Erre érkezett egy frissítés. Ha jelen esetben megfrissítem marad-e továbbra is "teljes értékű" (full) az alkalmazás, vagy a frissítés után áttér "demó" változatra (pl időkorlátosra)?
-
dejaris
addikt
Frissult a htc-s make more space.
-
Feri79
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Remélem jó helyen informálódok.
A minap kézhez kaptam egy Eten Glofiish M700-as pda-t.
A bajom az,hogy nem tudom a ROM-.ot frissíteni,nem találtam eddig leírást.
És folyton ki is kapcsol.
Remélem egy frissítéssel megoldódna a problémám.
Segítségeket előre is köszönöm!
Üdv! -
törölt tag
válasz
fabiandaniel #11585 üzenetére
Hiaba, következő indítás után ugyanúgy a letiltott listában marad.
Na 3. indítás utan visszakerült, Hurá. -
törölt tag
Addig ok, hogy letiltok egy alkalmazást h ne futhasson a háttérben, de hogy tudom újra engedélyezni?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
fabiandaniel #11582 üzenetére
Azzal is lehet szinkronizálni?
-
Tybee000
aktív tag
aki szokott sorozatkövetőt használni, nektek melyik a legfontosabb webes oldal amivel elvárnátok h egy app syncronizálódjon? wahtnext.eu? vagy inkább valamelyik angol?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Lacus MD #11574 üzenetére
Szóval ez új fruit ninja! Már ennek is örülök. 2 éve megvettem 710ért és azóta semmit nem frissítettek rajta, most legalább van rendes verzió.
Amúgy újra kellett írni mert bughalmaz volt. Nem vette be a húzásokat, akadt, kevés FPS-el ment, és nem támogatta a HD felbontást sem.
-
Lacus MD
tag
válasz
Oppenheimer #11573 üzenetére
Azt a fruit ninját, amit már megvettem egyszer, nem frissítették, helyette újraírták és beletették azokat a dolgokat, amiket az ios-es és droidos verzióban megkaptak a felhasználók egy sima frissítéssel. Most ezt újra meg kellene venni.
-
Lacus MD
tag
Ezt láttátok már? Komolyan mondom megőrülök ezektől. Kezdték az angry birds WP8-as változatával, most a Halfbrick megcsinálja ugyan azt pepitában. Minek vegyek meg valamit, amit már megvettem újra?
-
jbarnus
csendes tag
Sziasztok!
A telefonon van egy pár OneNote feljegyzés, amit szeretnék szinkronizálni, de mindig az írja ki, hogy sikertelen.A hibakód e000002e.
Legutóbb egy hete engedte. Ötletek?
-
Clemi
veterán
A ParkolóÓra app-hoz ugyan minek kellene a helymeghatározás? Egyszerűen a programban beállítod fixen a rendszámot, és ha parkolni akarsz, akkor csak beállítod a 4 számjegyet ami ott virít nagy méretben a parkoló órán. Elindítod a parkolást, és mindössze annyit tesz, hogy elküldi helyetted a rendszámod a megadott telefonszámra sms-ben, közben számolja a fizetendő díjat (a beállított zóna kódszám alapján, ami az a bizonyos 4 szám volt) és ha befejezted a parkolást, akkor a stop gombra rányomva megint elküld egy sms-t a "stop" szóval. Ennyi az egész alkalmazás. Ehhez ugyan minek kéne helymeghatározás? Ha valaki azt a 4 számot is lusta bepörgetni a kijelzőn, hát az járjon taxival szerintem.
-
IG55
senior tag
Mobilparkolásra van valami?
Találtam egy ParkolóÓra nevűt, de panaszkodnak, hogy nem működik megfelelően a helymeghatározása.Még valami: bevásárlólistára van valami tipp?
-
-
kolosanyi
veterán
Nem akarok belepofátlankodni, de egy E52-szerű telefonért ma is nagyon sokan sorbanállnának. Kicsit modernebb kivitelben, több alkalmazással, jobb támogatottsággal tuti siker lenne. Nagyon sok ismerősöm utálja a tapifonokat. Alap kommunikációra meg nagyon jó az E52 (vagy annak egy 2013-as szintet megütő utódja). Sőt, azt mondom, hogy még én is elcserélném egy olyanra a Lumia 800-at.
-
legiaap
félisten
válasz
30z.Samu #11550 üzenetére
Ez nekem is szimpatikus, ha valaki így foglalkozik az appokkal. Anno én is elég sok fejlesztőnek irogattam és javasolgattam dolgokat. Van aki megköszönte és beletette a következő frissítésbe az ötletemet van, aki meg sem köszönte.
Több fejlesztő kéne a platforma és az optimalizálást sem kell elfelejteni. Az kulcsfontosságú!
Én pont, hogy az appok/játékok hiánya és milyensége miatt használok másik platformot is WP mellett. -
Lacus MD
tag
Elkészültem az Amazing Weather magyar fordításával és elküldtem a fejlesztőknek. Mostmár csak rajtuk áll vagy bukik, hogy felhasználják-e, mondjuk pofátlanság lenne nem felhasználni, ha már megkerestek, de ha minden jól megy, a következő update után magyar lesz ez az app is
-
blg
senior tag
Sziasztok.
A Nokia Közlekedés (Transport) appal vannak problémáim:
ma Budapesten 3 különböző helyen próbáltam ki a Közlekedés a közelben menüpontot, és bár megtalálta, hogy hol vagyok, és a megfelelő megállókat adta ki, de ezekben a megállókban olyan járatokat jelez, melyek nemhogy itt, de még a környéken sem járnak. Pl. Békásmegyeren ajánlgatja a 3-as és 62-es villamosokat, stb.
Ti nem tapasztaltatok ilyet?
WP7, Lumia 710 -
pzstm
titán
válasz
mukibuci #11540 üzenetére
nagyszerű, akkor módosítom a leírást majd, meg sajnos tényleg nagyon kezdetleges, de hát ugyebár nem volt rá költségvetésünk, szóval ingyenes felajánlás alapján történt a dolog....
Új funkciókat azért akarok bevezettetni vele, meg nem értem, hogy a wordpress <more> tagje utáni részt mi a fészkes fenéért nem tudja megjeleníteni
-
pzstm
titán
Nagyon kezdetleges, nagyon BETA, funkciószegény még mondhatni,éppen ezért minden hibajelentésre, ötletre szükség lenne és örömmel fogadnám
-
razzorr
őstag
Ds photo+ appot használjátok? Én már a bejelentkezésnél elakadtam. Valaki tud segíteni hogy miket kell beírkálni?
-
Hammy
tag
-
dejaris
addikt
válasz
Воланд #11529 üzenetére
A beepitettre meg van is magyarazat, mivel az nem a fb algoritmusa szerint kerul ki hanem minden kontakt minden posztja kikerul. A tobbire telen csak annyi lehet a magyarazat, hogy nem egyszerre futott le az algoritmus, ha 5 percel kesobb nezed meg, akkor mas ertekindexek kerulnek egy-egy posthoz. Esetleg meg, van egy recently/most pop kapcsolo.
-
törölt tag
válasz
razzorr #11525 üzenetére
Ez tényleg idegesítő, jó lenne javítani a gyáriban, mert amúgy az eléggé rendben lenne. No meg jó lenne, ha lehetne képet csatolni üzenetben. Nekem ez a két legnagyobb problémám vele. Az értesítést nem említem, mert az nem ennek a sara, máshol is probléma. Android-on a chat-en ugrik vissza mindig az aljára, míg az itt nem.
-
razzorr
őstag
Ajánljon már valaki egy olyan normálisan működő FB appot,ami gyorsan működik és az üzifal pörgetése közben nem ugrik mindig vissza az elejére csak úgy random. A hivatalos FB app műveli ezt. Nem izgat a cset,meg hasonló baromságok, csak a fenti hiba ne legyen benne.
-
saiyajin
senior tag
A Műsorújsághoz jott vegre frissites, igy egy honap utan megint mukodik.
-
Pikkolo^^
addikt
Azért, hogy ne kelljen nyomogatni a gombokat a képernyő aktiválására melyen láthatom milyen elmulasztott esemény van.
mukibuci: xda-n a wp8 megjelenése előtt volt élet, egy ideje már nem látogatom a jelenlegiről nem tudok nyilatkozni.
Lalll: az email olvasás és írás nehézkes rajta, minden más tökéletes. 3 eszközt pedig nem kívánok magammal hurcolni.
polonic: az NSA olvassa át
-
törölt tag
Valahol, valamikor szó volt arról, hogy nem elég jó a Google Mail app és valaki a gyárit (Hotmail-t?) használja? Mi ennek az oka, mi nincs egyikben és másikban?
Napokig nincs nálam a készülék, nem tudom most kipróbálni.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Psychonaut #11511 üzenetére
Majd ha fel tudják törni utána biztos megmozdul egy picit a tábor.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Pikkolo^^ #11510 üzenetére
Senki nem is vonta kétségbe azt, hogy neked ezekre a dolgokra valóban szükséged lehet. Itt mindenki két dolgot állított:
1, Ezek a dolgok jelenleg nem megoldhatók WP rendszeren.
2, Szerintünk túlzás azt állítani, hogy ezek "telefonáláshoz kapcsolódó alap funkciók" lennének.Te olyan kényelmi funkciókat állítottál be létfontosságúként, amik neked alapok, másnak nem. Elfogadható az, hogy neked hiányoznak, de azért, mert nekünk nem, nem kell olyenokat írni, hogy "túlságosan elfogadtátok a korlátokat".
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Psychonaut #11507 üzenetére
Én elsősorban telefonálok a telefonnal és nem játszogatok vagy éppen közösségi életet élek vele. Utóbbi kettő esetén nem hiányozna az amiket felsoroltam, mert a fő funkcióját minimálisan használom. Mindig az a legfájóbb amiben igaza van a másik félnek
Senki sem kényszerít a használatára, csak körbejárom a dolgokat, hogy iOS után melyik platforma térjek vissza, mely egyébként a felsoroltak közül szintén egyiket sem tudja. Abban remélem egyetértünk, hogy a kamera led villogtatása nem elfogadható elmulasztott esemény jelzésére, nem diszkóban vagyunk
A T9-es tárcsázót nem kérdeztem, mert arra van a Rapdialer (iOS-re csak ultra gagyik vannak) melyet még én fordítottam magyarra, remélem még benne vagyok a kreditek között
pzstm: Bocs, elírtam. Hívásszűrés akart lenni.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Pikkolo^^ #11504 üzenetére
Rendkívül idegesítő ez a hozzáállás, hogy "túlságosan elfogadtátok a korlátokat". Tényleg annyira nehéz elképzelni, hogy valakinek nincs arra szüksége, amire neked igen?
Senki nem kényszerít arra hogy WP-t használj, senki nem is kért meg rá. Ha nem tudja azokat a dolgokat, amikre szükséged van, vannak alternatívák.
Egyébként te magad írtál hívásátirányítást az elején, nem pzstm találta ki.
-
nicu71
addikt
hát nekem se...még csak az kéne hogy ötpercenként rázkodjon meg csipogjon,meg mittudomén.
Persze...még mindig jobb,ha van,és kilövöm a g*cibe,mintsem hogy nincs és nem is lesz...és emiatt legyek depressziós.
De tényleg nincs tulbonyolítva mindenféle extra kényelmi funkciók terén a wp, ez tagadhatatlan,mindenesetre barokkos túlzás azt állitani, hogy telefonálásra alkalmatlan.
különben meg nem is telefonálni vettem a 920-taz csak egy plusz funkció,amit alig használok.
-
Pikkolo^^
addikt
Ugyanezek a reakciók voltak az i topikban is amikor felvetettem az igényeimet. Túlságosan elfogadtátok a korlátokat. Ezek symbianon mind megolhatók, igaz Az elmulasztott események csak SMS és hívás esetén, de az is elég.
Ne kelljen már nyomogatni a telefont az miatt, hogy van-e elmulasztott eseményen. Sokszor nem kényelmes megnyomni a kikapcs gombot, lezárásnál sem.
Nem hívás átírányítás hanem hívás szűrés, két külön dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Opel topik
- GTA VI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest