- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Na nálam megint frissült a WhatsApp
-
F.B.I.
veterán
Nektek megy az áruház, mert vannak frissítések de el szállnak áruház hibával?
-
Boonen007
őstag
Nem hergel mert van utatmutat
-
Dzsosy
senior tag
Egyenlőre csak Budapest van benne.
-
Boonen007
őstag
Ez a here Transit is egy gané app... 20km-re lakom Debrecentől és nem talál módot bejutni....
-
negyedes
addikt
na ennyit a here driverol. sim lockos a vegso valtozat is. mert nem ugy volt hogy a tobbi orszagban is elerheto lesz? vagy ez csak mese volt?
-
zSSeli
tag
A 3 here app frissült, nekem nagyon bejonnek, érdemleges dolgok kerültek bele
-
Drag77
senior tag
Sziasztok!
Here Drive újra elérhető: link
-
Dzsosy
senior tag
Azokat kérdezném akik használják a PC Remote nevű alkalmazást. A youtube irányító és kereső nektek működik? Nekem még soha nem sikerült bele életet lehelnem.
-
pzstm
titán
amúgy akiknek tegnap hamarabb frissített, azok nézzenek rá a Store-ra, mert nekem este jot csak és kapásból 2.10.491.0-sverzió volt. De olvastam olyat, hogy volt akinek 488-asra frissített először.
[link]
Nem biztos, hogy emiatt, de egy probate megér, mert én sehogy sem tudom előcsalni azt a hibaüzenetet... -
Воланд
titán
teszt: akinek gondja van az ertesitesekkel wp8-on, az tegye fel az uj whatsappot, inditsa el a programot, majd lepjen ki belole a vissza gombbal.
-
pzstm
titán
-
pushalias
addikt
válasz
SpongyaBob #11048 üzenetére
Bakker, ez tényleg működik. Nem lesz ez így jó, MS mégsem véd minket az NSA-tól?
(#11051) pzstm neked van vaccapod?
-
SpongyaBob
veterán
És szerintetek a Vibert mi a bánatért nem tudom inaktiválni? Egyszerűen nem lehet, visszadob mindig aktiváltatni..
-
pzstm
titán
válasz
SpongyaBob #11046 üzenetére
nah ez örvendetes. Vártam már nagyon ezt a frissítést!
-
pushalias
addikt
válasz
legiaap #11047 üzenetére
Yep, flashlightra "Legalább 1000 találat". Ebből legfeljebb, ha 990 lehet felesleges (van például külön mexikói zseblámpa alkalmazás is, aminek az a különlegessége, hogy mexikói), és az arány más témában sem sokkal különb. Agyzsibbasztó ez a számháború.
(#11048) Rubbi Akkor teszek vele még egy utolsó próbát.
(#11050) legiaap nem írtam, hogy nem. Azért az arányok nem hinném, hogy azonosak, de lényegtelen.
-
legiaap
félisten
válasz
SpongyaBob #11046 üzenetére
-
mbale
tag
Whatsapp frissítés végre megérkezett
-
Tim82
félisten
válasz
Psychonaut #11042 üzenetére
Köszönöm. Ahogy nézem, van belőle trial is, nekem meg végső soron egyszeri szinkronizálás is elég lesz.
-
legiaap
félisten
Na elértük a 160.000 alkalmazást. Almost 3 év kemény munka gyümölcse.
-
daniel909
addikt
most vettem észre h a skypeban nincs elfoglalt állapot... miért?
-
Tim82
félisten
válasz
pushalias #11037 üzenetére
Elég sok negatív értékelés annak köszönhető, hogy sokan teljes értékű Opera Mobile-nak hitték az app-ot, ezt a fejlesztő is írta. A "pfff" és "de gyenge" számomra sajnos nem mondott túl sokat.
Ettől függetlenül igazatok van, köszönöm a segítséget. Van más alternatíva desktop böngésző könyvjelzőinek átvitelére,vagy fogadjam el, hogy ez nem oldható meg jelenleg WP8-on?
-
Tim82
félisten
Sziasztok! Opera Link for WP app (free verzió) nem működik nekem Nokia Lumia 520-on, elakad a Login képernyő betöltésénél. Találkozott valaki ezzel a hibával? Van rá megoldás (a nyilvánvaló "ne használj Operát illetve ezt az alkalmazást"-javaslaton kívül értve
)?
-
daniel909
addikt
A jdb fb frissült.
-
Darellus92
aktív tag
Koszi szepen mindket app remekul mukodik mostmar azt nem tudom eldonteni melyiket hasznaljam
.
Szerintem IM+ lesz. Egyebkent az a szomoru hogy Mango alatt az integralt messaging tokeletesen mukodott anno a DVP n. -
válasz
#59070464 #11024 üzenetére
Persze, viszont nálam más a helyzet. Külföldön élek, és a családommal, valamint a két legjobb barátommal egy-egy közös chatben tartom a kapcsolatot. Az értesítések pont nem érdekelnek engem sem, azonban az üzenetekről jöhetne valami infó.
Mondjuk mostanában annyira nem zavar, mint korábban, mert rászoktam arra, hogy megosztom a gépemmel a telefonom 3G-jét, és gépen böngészek. -
slayer006
addikt
válasz
Darellus92 #11019 üzenetére
JDB for Facebook, IM+
-
válasz
Darellus92 #11019 üzenetére
Ártatlan naivitás...
Jelenleg talán az IM+, bár ahogy írták egy-két hsz-szel viszább, az is csak augusztus 15-ig. 8.1-nél hátha megoldják a dolgot.
-
Darellus92
aktív tag
Van valami alternatív megoldás WP-re ami rendesen értesít a facebook üzenetekről? Pl ha a skypeomhoz hozzá vannak rendelve a facebook ismerősök vagy valami chat alkalmazás?
-
pushalias
addikt
válasz
mukibuci #11014 üzenetére
& (#11015) adam014 Néztem is, amikor jött a mail.
Nekem egy darab üzenet nem jött még rajta keresztül, így aztán különösebb szívfájdalom nélkül kukázom, de pár felhasználóval elég jól kicsesztek.
(#11016) NewmanHD OneNote az a cucc, amit az elején nem értettem meg mire való, ezért sokáig nem használtam. Azóta átestem a ló túlsó oldalára, és nem hiszem, hogy jelenleg volna erre a célra jobb alkalmazás.
-
törölt tag
Ha ma "megveszek" egy akciós app-ot ingyen, de jövőhéten törlöm az app-ot vagy resetelem a telefont, azt később ugyanúgy fel tudom tenni ingyen?
Note Plus ma ingyenes. Én telepítettem. Majd kiderül jobb-e, mint a OneNote. Kétlem, de mivel ingyen volt, nem kerül semmibe kipróbálni.
-
Important: Talk.to will stop supporting 3rd party chat (Google Talk, Facebook chat and Windows Live) from 15th August - túl szép volt
-
daniel909
addikt
válasz
SpongyaBob #11009 üzenetére
De hiaba a hibauzi mukodik rendesen minden... Szoval nem értem.
-
törölt tag
Sziasztok!
Ismeri valaki ezt az oneskyapp dolgot?
Lemagyarítottam benne egy Facebook oldalmenedzselős appot, csak approveolni kellene a dolgot. Nem tudjátok hogy megy ez? -
Dinter
addikt
Skype csak nálam nagyon halk? Max hangerőn kb fele olyan hangos, mint a gépen.
-
zSSeli
tag
Flight controll 235ft
-
Dinter
addikt
Csak nálam olyan halk a skype?
-
daniel909
addikt
nektek is hibát dob a jdb fb?
-
Dinter
addikt
Fullra h tudok kijelentkezni skypeból, hogy üzeneteket se kapjak?
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #10996 üzenetére
Instance vagy #2instawithmassivelove, ezeknek van ingyenes változata is. Én inkább előbbit használom. Blogos insta oldal miatt fenn van mindkettő, utóbbi elég hülyén működik.
Vine-hez van Viner, ennek is van ingyenes verziója. Nem használom így nem tudom mennyire jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Yettel topik
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest