- Yettel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
zzola #148808 üzenetére
Lépj tovább! Utána pedig a laphoz kiadott drivert telepítsd fel! Tiltsd le a win driver frissítéseket a későbbi "önszívatás" megelőzése miatt. A gyártói biztos, hisz ehhez alakították ki, a többi vagy-vagy. Ja és fontos x év múlva is azzal működik a legjobban amit a gyártó kiad!
-
Kékes525
félisten
válasz
zzola #104448 üzenetére
A onedrive-on belül, a beállításában?How to Restore Missing OneDrive Icon on Taskbar in Windows 10
How to Get Back a Missing OneDrive Icon on Windows 10 Taskbar
-
Taci
addikt
válasz
zzola #104351 üzenetére
Amik hirtelen eszembe jutnak:
- Attól már van frissebb driver is, ha nem is az Acertől, de az Inteltől leszedheted és kipróbálhatod.
- Próbáltad másik kábellel?
- Admin jogú felhasználóval használod? Ha nem, próbáld meg esetleg azzal is.
- Próbáltad a Gépházon belül is állítani, vagy csak az Intel kezelőfelületén? -
Hát ez e gy jó kérdés. Én most olyat használok online játék miatt ami 15 másodperc tálca után kidob, hogy actual multiple monitors (qrva drága de fent van n*ore-on, de ezt nem én mondtam) ezzel meg lehet azt csinálni (bár én dual monitort használok) hogy egy előre beállított billentyűkombinációval (nekem ctrl+I ) aktiválod azt a funkcióját, hogy átengedi a fullscreenben futó játékból az egeret a másik monitorra, majd ugyanezzel visszazárolod.
-
törölt tag
-
fi:zi'k
nagyúr
Próba-cseresznye alapon visszaraktam a régi lapot és csodák csodájára indult. Igaz, kb 8-10 perc után megint leszállt. De ez pont elég volt arra, hogy a korábban már létrehozott MS-fiókkal összekössem a gépet. Aztán visszatettem az újat és most nem szólt, hogy gondja lenne, egyből az MS-fiók jelszavát kérte bejelentkezésnél is.
Tényleg ezt hogy/hol lehet kiiktatni? Csak a változtatást találtam meg. -
Üdv!
Nekem még mindig nem kristálytiszta, hogy alaplap csere esetén, hogy is lehet az új cuccot aktiválni. Én is az MS fiókhoz regisztráltam mind a két PC-met, az egyik egy Asus mini PC(UN45H), ezt gyárilag előtelepített Win 10-el vettem, itt biztos. hogy nem lesz gond egy esetleges újratelepítés után, ráadásul ennél nem is lehet cserélni az alaplapot.
A másik az asztali PC, ez Win 7-es licenszről lett frissítve Win 10-re, majd az évfordulós frissítés után tisztán újratelepítve.
Tehát, ha lenne egy alapcsere, ezután újratelepítem a Win 10-et, akkor a gépházban még a telepítés előtt használjam a "Számítógép eltávolítása" opciót, vagy telepítés után?
Azután, ha megtörtént az eltávolítás a fiókból, és ott az új alaplapos gép, a tiszta telepítésű Winnel, de aktiválatlanul, na innentől mit is kell pontosan csinálni, adjam meg esetleg újra a Win7-es telepítő kulcsot, vagy mi az eljárás? -
Nem akarok. WHQL követelés nem nyerő. Max csinálok most egy resetet, és arra hátha felmegy.
netpeti98:
Lapos. Egér van, de próbáltam nélküle is. Más nem volt rádugva. Vírusírtó nincs, csak a defender.
Olvadtam, hogy talán nv driver. Leszedtem. Semmi. Futtattam windows hibajavítót. Talált, javított. Semmi. -
wjbhbdux
veterán
-
zzola
titán
Üdv!
#37849 hsz-ban írtam, hogy leállítás után újra indul a gép. Nos ez akkor is így van, ha a biosban az OS-nél Windows 8 illetve Other OS van beállítva (fast/superfast boot off!). Frissen telepített a rendszerem és megint kezdi, hogy random módon leállítás után újra indul, gyakorlatilag 2x kell leállítanom! Ez lehet egy driver hiánya? A hangkártyán kívül nem telepítettem drivert, mert mindent felismert az OS.
-
junior11
veterán
Párszor már nekem is megjelent az asztali gépen, szintén nincs bt-m... Továbbá a notebookon a tavalyi novemberi frissítés óta minden egyes bekapcsolás után aktív csempenként jelenik meg a repülő üzemmód, de valójában nincs is aktiválva... Vannak itt érthetetlen dógok...
-
raidx
őstag
Energiagazdálkodásnál a feléesztési időköz ki van kapcsolva? A Win 10 mikor nem dolgozol nagyon szeret ügyködni ennek érdekében ha teheti vissza kapcsolja a gépet. Ugyan is itt nem úgy működik a leállás mint a hetesnél. Gyakorlatilag egy speciális alvás-hibernálás keverék valósul meg a gyorsabb indulás érdekében. Az asztalinál, ha elfelejtem este kikapcsolni az elosztót 1 óra körül bekapcsol mert megbeszélnivalója van az MS szerverekkel 3 óra körül meg újra indul ha frissítés volt. Ez akkus gépeknél kellemetlen mert feleslegesen fogyasztja az energiát. A HP adott ki anyagot, hogy lehet mégis valósan kikapcsolni a gépeit.
-
Popes
őstag
Sok gyártónak nincs még normális win10 drivere, ezért ha jól működik amit felrak magának akkor nem feltétlenül kell felrakni, viszont ha adott ki a gyártó friss drivert hozzá akkor mehet fel.(azt használd amivel jól működik)
Amúgy a gyártó által kiadottnak kellene jobbnak lenni de sajnos a W10-nél ez nem minden esetben igaz. -
ksanc
őstag
Az addig oké, de ugyan hogyan érheti meg bárkinek is az MSDN előfizetésén keresztül elérhető kulcsokat bagóért árulni?
Azon kívül, hogy nem ő fizetett érte és a fizetőt nem érdekli, mit művelnek a fiókjával. Vagy nem tud róla...Gabesz87: akkor örökké várhatsz, mert egyrészt olyan nem létezik, hogy tökéletes, másrészt úgyis pont a te géped lesz az a "minden ezredik", ahol probléma van...
-
Bali27
addikt
Amikor teljesen fel van frissítve a Win8 a HOST fileba beleteszem azokat a sorokat amit a Win10 antispy vagy mi a fene kis program is beletenne. Onnantól kezdve már csak az a kis ikon marad alul ami nem zavar, de a Winupdateban már nem jön elő az erőlködés. Véletlen jöttem rá
Ha érdekel hogy mely sorok azok, akkor délután tudom csak belinkelni mert melóba vagyok. -
devil-k
nagyúr
Használj Classic Shell-t. Nekem nem jön be ennek az új Win10-nek sem a menüje.
-
bzoley
veterán
Júli végéig végig insiderkedtem az os-sel, már akkor tööbször megjegyeztem, hogy ez nem valószínű, hogy megbízható lesz még egy jó ideig. Egész jól látható, hogy az eröltetett hülyeségeik a legtöbb hiba forrása, egy instabil keretre helyeznek át lényeges elemeket ezt a metrós dolgot nem lett volna szabad ennyire összefésülni a rendszerrel. Gyerekeknek megmaradhatott volna egy elkülönített frontendnek. Valamennyire jól néz ki, már akinek tetszik, de az eddig jól működő rendszerelemeket összezavarja. És sajnos valószínűleg mindig egy új sebből fog vérezni. Legalább is, amíg marad ez az összvér megoldás.
Túl sok felhasználónak van túl sokféle problémája. Korábban ha valami rossz volt, az mindenkinél rossz volt, amíg ki nem javították. Most gyakorlatilag minden csak a szerencsén múlik. -
ux1
addikt
Az erőltetésről meg ennyi...
-
Burt1793
veterán
-
t72killer
titán
Én azt nem értem, hogy miért képzelik azt, hogy a felhasználó egy 5éves óvodás szintjén van? (ok, lehet h tényleg ott van, de a "középhaladók" számára csinálhattak volna egy egyszerű scriptet, amivel normálisra belőhető a rendszer)
1. "szereti hallgatni" (=kollégáit, családtagjait idegesíteni) a bejelentkező és egyéb win hangokkal?
2. bugyimérettől kezdve mindent megosztani
3. millió kis sz@rral foglalni a netsávszélt (mobilnet)
4. az a kib&@tt KIKAPCS gomb arra van azon a nyavajás gépen, hogy KIKAPCSOLJAM, nem arra, hogy áramfüggően ALTASSAM! Altatásra van külön gomb - ahogy ezt a powermanagement is felismerte.
5. hogy mindenki szereti hibernálni a gépét (jó lassú kikapcsolás)
6. hogy mindenki futtatni akarja a pendriveokon fellelhető autorun-vírusokatEzek XP óta megvannak. XP-nél (és a régi lassú winyóknál) még a telepítés folyamata tartott legtovább, ma az, hogy végig kell nyálaznod a group policy-t, hogy mindent normálisra beállíts.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest