- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scuderia77
csendes tag
-
Popes
őstag
válasz
fi:zi'k #49024 üzenetére
A gépházban a frissítési előzményeknél vissza tudsz térni az előző buildre, utána pedig a wushowhide.diagcab-al elrejted az anniversaryt ha újra települne.
Ja és az 1151 is frissül továbbra is az anniversarytól függetlenül.
-
TRob1
veterán
válasz
fi:zi'k #49019 üzenetére
Nem írtad mit kuszált össze.
Egyébként alapesetben egy frissítés nem nyúl bele a beállításokba. Igaz, olvastam már olyat akinél igen.(Mondjuk az évfordulós egy kicsit nagyobb volumenű, átfogóbb frissítés mint a megszokott havi/alkalmi, tehát akár át is állíthat dolgokat - Az már más kérdés hogy sokak szerint nem épp a legjobbra sikeredett
Viszont megint mások meg elégedetten használják. Akárcsak én is 3 gépen)
ui: Ez a "rendszer dönti el" dolog meg nekem nagyon fura, mert még sosem volt nálam olyan hogy magától indult volna újra az én engedélyem/tudtom nélkül. Pedig kezdetektől használom a 10est. Lehet hogy azért mert én néha magamtól is ránézek? illetve észreveszem ha jelez és át tudom állítani?
-
Popes
őstag
válasz
fi:zi'k #48651 üzenetére
Első körben a drivereket próbáld rendbe rakni, de nem tudom milyen gépről beszélünk ezért nem zárható ki a hardver hiba sem. Laptopnál alaplap hiba hasonlót produkált nálam,(IRQL NOT LESS OR EQUAL, Page Fault és társai) viszont az win telepítésnél, és driverek felrakásnál egyből eldobta magát hasonló hibákkal.
A drivereket próbáld meg a gyártó oldaláról letölteni és figyel rá hogy ha a win sajátja frissebb akkor lecseréli ha hagyod neki. LINK
Még annyit megnézhetsz hogy nem települt-e valami frissítés mielőtt elkezdődtek a BSOD-k.(esetleg ha van visszaállítási pontod a hibák előtti időpontról akkor megpróbálhatsz csinálni egy visszaállítást)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest