- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
válasz
Burt1793 #21721 üzenetére
Valaki egészséges valaki meg nem..
Nekem se volt semmi bajom vele majd 1 hónap használat után kb 2 nappal ezelőttig..
No akkor meg bevadút..
- Tegnap kikapcsolta a tűzfalat és sehogy se tudtam vissza kapcsolni. Pedig már a neten kerestem megoldást (néhány embernél volt ilyen).
- Na meg nem engedi hogy a True type fontokat feltegyem?Alap buherálatlan win10-re? A 8 ra engedte
- Photoshop is hiba üzenettel indul..(font gond, pedig magának rakta fel) Igaz az elindul....
- De a Bf2 reality modja meg nagyon nem.Persze lehet ilyen csoda is, vagy ha max böngészel videozol meg zenét hallgatsz és pont olyan játékkal játszol ami neki nem okoz problémát, elhiszem hogy semmi gond vele.
-
vigyori78
őstag
válasz
Burt1793 #21732 üzenetére
winupdate nincs benne a vezérlőpultban csak a gépházban.: Pont ez a legnagyobb erőltetés ,a windows frissítésekkel még nincs gond de miért erőltet rám mindenféle illesztőprogit is mikor le van tiltva és főleg miért telepíti mikor le van tiltva
nem ilyen szarokat kéne kiadniuk mint a wushowhide hanem visszarakni rendesen a vezérlőpultos update-et.
(#21737) woland_y2k : Hogy is ,melyik verzióban ?
-
válasz
Burt1793 #21732 üzenetére
A külsőhöz hozzászokik az ember, de pl az erőltetett driverfrissítéssel nem sokat tudsz kezdeni, írnak olyat is, hogy az utólag telepítendő (sic!) update-eldugós progi sem elég hozzá. Nem értem, hogy a frissítési mechanizmust ami bevált, működött, miért kellett kukázni? Almáék megtehetik, lévén "ők gyártják" a hardvert, de a PC !=mac, csillióféle hardverkombó, lustább-szorgalmasabb-ügyesebb-bénább gyártókkal. Laposoknál ráadásul ott a millióféle BIOS - amit ugyebár az r=1 user nem frissít, ergo 10m variánsban.
Tartok tőle, hogy ez így nem fog túlságosan tetszeni a céges megrendelőknek.
-
Colos1
őstag
válasz
Burt1793 #21424 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, de nincs bepipálva a rendszergazdai futtatás. Azonban asszem értem, mert eszembe jutott, hogy akkor jelent meg, amikor kikapcsoltam az UAC -ot. Gondolom így figyelmeztet, hogy ezek a programok belenyúlhatnak a rendszer beállításaiba, és indításkor alighanem zaklatna a hülyeségeivel. Amit az MSI Afterburnernél még értek is, de a TrackIR programjánál nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Bluetooth hangszórók
- HP notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hyundai, Kia topik
- Drum 'n' bass
- Windows 11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest