- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Erre tud valaki valamit?:
A gépházban a Hálózat és internetnél van egy olyan rész, hogy Adatforgalom. Nem számlál. Mit kapcsolhattam ki vagy állítottam át, hogy semmit nem jelez? Pedig okt. 16-a óta azért volt forgalmam szerintem nem is kevés és a frissítés óta is.Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
Nyugi, nem vagy egyedül akiknek még nem akaródzik felmászni a gépre. Mondjuk, én nem is nagyon erőltetem, a korábbi tapasztalatokból kiindulva, majd jön ha akar. Viszont előtte még települnie kellene ennek is, és ezt is többen jelezték már, hogy ezzel is vannak problémák.
Nálam se tudott települni, hibaüzenettel mindig elszállt, végül egy külső progi oldotta meg a gondot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft Excel topic
- Nintendo Switch 2
- SSD kibeszélő
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest