- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesHun
addikt
0xC1900101 - 0x4000D
Ez a legújabb hibaüzenet a frissítés végén
Pár ember kikapcsolta a víruskeresőt és az megoldotta
Lehet megpróbálom még ezt, de ha megint rollbackol akkor hagyom a francba -
bzoley
veterán
-
ArsenalF
aktív tag
-
ArsenalF
aktív tag
Hát az én SP2-m október óta, mióta a win 10 van rajta nem hajlandó elaludni, mindig vissza kapcsol magától a gép. Ezért csak a kikapcs játszik.
Amúgy meg emlékszel mi sírás volt a win 8 megjelenésekor hogy a Charmbar-ból kell kikapcsolni a gépet. Ezért került be a kezdőképernyőre.
-
moonguru
őstag
Nekem "idáig, ami 1 nap sem még" ez a legjobb verzió!
Pedig AMD-s vagyok (HD 2600 Pro + Phenom II x6 T1090 összesen 2 GB RAM 32 bites verzió)
Ui:
Játékot nem futtatok, de flashos alkalmazásokat használok, és végre nincs több gond velük mint XP-n...
Azért az előző verzió szektorszintű mentése egy back-up HDD-n pihen ha netán szükség lenne rá!
A Windows 10 használata kényszerített erre! (idáig nem volt szükségem ilyesmire!)
-
JamesHun
addikt
köszi reggel ránézek
ilyesmit találtam én is, remélem megoldódik
ha nem akkor megvárom a telepítőt és már az SSD-re teszem fel
rendszergazdának nem tetszik ez a biometrikus baromság ami most kötelező app és le sem szedhető
közölte ha ez így marad nem lehet win10 a céges gépeken :S
remélem törölhető lesz, mert én szeretem bent a win10-et -
bzoley
veterán
Folyamatosan olvasom a topikot, tudom hogy volt róla szó, csupán hangosan gondolkodtam. Most nem frissítenék 8.1-ről, nulláról telepítenék. Hw-rel eddig sem volt gond, nem túl kényes fajta. SP3 viszont nem egy kimondott pc ezer féle variációban, valamint arra gondolom jobban odafigyelnek, mégiscsak saját gyerek.
-
azopi74
addikt
Since we made th call to release 10122 last night (you voted!) Langs/editions will roll out through the day - most this AM, the rest by EOD
Valakinek kijött már az update? Én Enterprise x86 en/us-en vagyok, még sehol semmi. Remélem AM lesz, nem EOD, mert az magyar idő szerint hajnal lenne....
-
netpeti98
addikt
-
törölt tag
Ezt eddig is tudtuk, hogy lehet majd frissíteni, a kérdés az, hogy legális lesz-e például annak, aki Linux mellett teszteli, egy korábbi verzió megléte nélkül?
A kommentek között még mindig nagy a kavarodás, megy a szöveg a havidíjas Windowsról (hogy 1 év után kérni fogja).
-
azopi74
addikt
canary ringben már 10115 figyel. Úgy tűnik, a 10114-ben valami komoly bug volt, azért hívhatták vissza OSG-ből.
http://ms-vnext.net/Flights/ -
azopi74
addikt
Jó kis oldal
Fent van teljes Win10 ESD adatbázis, hash infoval, a build labok listája, (buildekkel), teljes update adatbázis, összes package, letöltési linkekkel (language pack-ek is), Office 16 version tracker, Office Click-to-run downloader Microsoft servereiről:
, és persze nem utolsósorban az előbb linkelt "Flighting Overview"
-
premete
veterán
Nekem 99 app van ha az accountomra kattintok, de nem akarom egyenként a szükséges 50-et telepíteni, hanem a 99-ből 49-et véglegesen törölni szeretnék, hogy ne jelenjenek meg, és az 50-et tudjam "select all" telepíteni. Hiába töröltem már ki többször a 49 feleslegeset, mindig visszajönnek.
-
vlevi
nagyúr
Ja, úgy könnyű
Wayreq tabletem 2048*1536 felbontasu, és hat azon nezve a saját kepernőmentésemet, én se látom olyan gázosnak. De asztali gépen ronda.
Oké, hogy hdpi support, meg minden, de azért gondolhatnának a hagyományos gépekre is. A modernui appok hdpi skálázásával nem lesz gond, de a hagyományos desktop alkalmazások a mai napig pixeles megjelenítésben készulnek, nem skálázhatóak megfelelően. És nagyon sok embernek nagyon sokáig nem lesz még hdpi megjelenitője az asztali gép mellett, és nagyon sokáig működni fognak még a hagyományos desktop alkalmazások. -
King Unique
titán
Akkor se tetszik, lehet WP-n elmegy, de itt desktopon hülyén néz ki és kevésbé látványos maga a lényeg (jelszint) rajta...
Nálam 1 kijelző van, de már több build óta ilyen szar a skálázás és ahogy olvasom másnak is van gondja vele.
Remélem a véglegesig megoldják, mert biztos nem fogom így használni, az fix. De, ha ilyen szar marad, akkor upgrade-elni se. -
vlevi
nagyúr
Jó, de gondolom ez nem 100%-os képernőméretben van.
Surface-n nézted, nagyfelbontásban? Mert én 23" monitoron, FullHD-ben.A Cleartype-on már régen túlvagyok, mert ez nem Cleartype. Ugyanis nem használ színes pixeleket a betűk szélein, csak szürkét. Attól ilyen.
Az benne az érdekes, hogy a windows intéző címsorában is megfigyelhető a dolog, de az nem feltűnő, mert azt keveset nézi az ember. -
vlevi
nagyúr
-
-
törölt tag
Na, akkor ez jó hír
WP-n is nézegetem, hogy mennyit ír, ha pl. magas fényerőn netezek. Abból kb. lehet tudni, hogy állandó terhelés mellett még mennyit fog bírni, vagy mennyire fog merülni. Azt nyilván nem tudja, hogy ha mellé hirtelen elindítok pár appot, akkor mennyire merül majd, de nem is ezért kell.
-
-
7time
senior tag
Borzasztoan bugos alatt azt erted hogy a vga drivered epp nem szerette??
Egyrészt igen de voltak más gondok is, pld. mikor elhalálozott a driver miatt felajánlott egy javítást de utána még rosszabb lett mert már a javítás menüt sem tudtam behozni, de még a driver baki előtt a mappák nevei is össze vissza jelentek meg mintha Japánul lett volna, ma újra megpróbálom ha lesz rá időm, viszont jó pont hogy rendes helyre került a leállító gomb.
-
azopi74
addikt
Egyenesen a Microsoft servereiről. Most is onnan töltöm
Mi ez már, nem hivatalos ultra-fast ring ?
Bár tudom, a 10102-nél járnak belsőbb ringekben
Vajon a Bulid-re melyik buildet hozzák ki? (mert boztos lesz valami). 10074 vagy 10102, vagy valami más?
-
miresz
veterán
Jó neked. Nálam a start menü fagyogat,sokszor többször is rá kell kattintani,hogy egyátalán megnyíljon. A start menübe pin-elt programok nem indulnak,csak ha rendszergazdaként futtatom,de van ami még úgy sem. Ezzel a frissítésel eltűnt a Mantle támogatás. Az már csak a hab a tortán,hogy a start menü,és a tálca ez az undorító szürke,és nem lehet megváltoztatni a színét. Az időjárás App is sokkal rosszabb lett szerintem. ~ 20 perce van fent eddig ennyi.
-
netpeti98
addikt
-
westlake
félisten
Hogyne "fájna" az, hogy mindent automatikusan feltelepít? Legalább választhanám ki, hogy az "elavult" driver-t de telepítse már fel, amikor nekem újabb van attól. Nekem ez így rettentően bosszantó.
De visszakérdezek. Mi a baj azzal, ahogy a Windows 7/8.1 Windows Update része működik? Szerintem semmi. Letisztult és ez a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest