-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ntomtb #100558 üzenetére
Ez nekem is feltűnt. Tehetnének be átlátszóság mértéke csúszkát. Főleg úgy érdekes, gépházban személyre szabás háttérképeknél nézd meg ahogy a mini nézet mutatja a mintát ott még jó: sokkal átlátszóbb a start, szinte látod a háttérképet alatta. A valódi startnál nem, teljes fehérség/sötétség.
majd kb. 22H1 buildnél javítják -
madrac
senior tag
válasz
ntomtb #67432 üzenetére
Az nincs fent (1607 build), de a tobbi frissitest felraktam es par napja csontra fagy veletlenszeruen, de ugy hogy semmi nyoma sincs sehol. Kep sotet, semmire sem reagal.Szinten AMD vga kartya. Regebbi kartya, igy nem szoktam surun frissiteni a drivert. Lehet hogy kellene...
-
válasz
ntomtb #59371 üzenetére
Feltehetoleg itt talalod ra a megoldast.
Udv. core2
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest