Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
zolee001 #130956 üzenetére
"Pl itt: http://iqjb.hu/tanfolyamok/microsoft/microsoft-windows-server/windows-szabalyzas-group-policyval"
Ok, értem, tehát ez nem egy mezei user kompetenciája.
Azt hittem egyszerűen meg lehet oldani, hogy 1 db konkrét programot ne lehessen leállítani vagy törölni. "Szülői felügyelet" ezt nem oldja meg, azzal netes tartalmat korlátozni tudok, de nem az lenne a cél.
-
válasz
zolee001 #130951 üzenetére
"2 megközelités van
Mindent engedünk és bizonyos dolgokat tiltunk
Mindent tiltunk és csak bizonyos dolgokat engedünk"Az első verziót szeretném.
Konkrétan 1 azaz egy db progi leállítását és törlését szeretném letiltani, minden mást engedni.
"korlátozott user és saját szájiz szerint korlátozzuk a jogait"
OK, korlátozott user, eddig rendben, csinálok egy másik felhasználói fiókot. De valaki el tudja magyarázni az alapoktól, hogyan és hol kell hozzákezdeni a "jogok korlátozásához"?
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
zolee001 #128546 üzenetére
Nagyon nem lesz használatban... Évi 2X erre fogom learchiválni a fontos adataimat...
Természetesen a "fő gépemen" legalább 1 további másolat lesz még.. tehát 3 helyen lesznek lementve a fontos dolgaim...
Ha adatvesztés van, mindig vagy legalábbis az esetek igen tetemes részénél a HDD/háttértár kotlik meg... Attól nem félek hogy a vezérlő adja meg magát
De persze köszi a figyelemfelhívást -
Doky586
félisten
válasz
zolee001 #128506 üzenetére
Miért ne engedné be a rendszer..?
Őszintén szólva én mindenhol jelszóval használom a valós rendszereket, de VirtualBox alá nem teszek semmilyen jelszót. De ettől függetlenül simán elérem benne a rendszervisszaállítás részt, hiszen a jelszó valójában egy enter ekkor.
Jobb az hogy egy évek óta nem használt jelszóra kéne emlékeznie ekkor?
(amit persze már elfelejtett) -
-
coco2
őstag
válasz
zolee001 #127599 üzenetére
A win7-nél még eldönthetted, kéred-e a frissítést, vagy sem. A win10-nél valójában semmit tudsz tenni. Egyszer csak default-ra visszallítgatják majd a busy hour-t is, és onnantól végleg semmit sem tehetsz majd, ha cpu zabáló frissítések indulnak amikor használni szeretnéd a gépet. Például otthagyod a winword munkát, amíg elmész wc-re, meg visszafele megállsz a büfénél lenyelni egy lekváros buktát, közben a win 10 elkezd frissíteni, és kiírja, hogy ha nem akarod a reboot-ot most, akkor nyomd meg a gombot 10 másodpercen belül. Nosza nem voltál ott, minden nem mentett munkád elveszett.
Nagyon tuti
-
coco2
őstag
válasz
zolee001 #127549 üzenetére
Nem arról van szó gyorsabbak-e vagy lassabbak, hanem hogy értelmetlen mértékben megpörgetik a procit + a hűtőt a cpu energiagazdálkodó algoritmus tévedése miatt. Mind a cpu mind a hűtője értelmetlenül pörög fel és nyelik az energiát.
Apropó amit anno a 100/133 mhz-es cpu-k idejében írtak, turbóra pörgetett mai cpu-n (kb 30x olyan sebességen) elég viccesen használhatatlanná válnak.
-
coco2
őstag
válasz
zolee001 #127511 üzenetére
Ahhoz az 1 klikkhez előbb kell pár másik, mire odaérek a menüben
Az asztalra kirakott ikon, amiből registry kulcsot írok át, az tud csak 1 klikk lenni. De mondjuk létrehozok másik energia sémát, beállítgatok oda is egyesével mindent, oké. Energia sémák között váltani létezik valami console-os parancs, amire batch file-t írhatnék?
Export / import reg annyival problémás lehet, hogy az nem csak 1 dolgot ír át, hanem mindent. Nem gondoltam mindent átírni. Azt a két értéket elég. Sőt, igazából elég csak a hálózatról üzemelés esetén váltogatni a 99 / 100% között oda vissza.
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
zolee001 #127409 üzenetére
Hát ebből kb. semmit sem érek.
Az addig oké, hogy ne keressem a remote FX-et, de a többiről fogalmam sincs. De vmi olyasmit szeretnék elérni, ami képet feltettél.
Hol keressem ezt a VM addition-t? És mit kellene bűvészkedni a parancssorba? Ezt is a virtuális gépen?
[Innen] letölteni az ISO-t? De melyiket?
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
zolee001 #127403 üzenetére
Huh, na most ezeket eddig nem néztem. De beléptem a virtuális (Win7) gép beállítások menüjébe, ott az Intergration részben, egyedül a Guest nem volt bekapcsolva, ezt most megtettem. RDP nincs, mert ez csak egy Home Premium és ott nem engedi telepíteni. Igen, Gen1.
Néztem amúgy videót, ott hozzá lehetett adni a VM-hez egy Remote FX 3D videokártyát, de ezt itt nekem már nem engedi kiválasztani.
-
válasz
zolee001 #126663 üzenetére
Megvagyok a gépekkel, de egy "érdekes" menet volt...
Ilyen karakterek bakker, még jó, hogy rutinból/ránézésre tudom milyen ikon mi is, meg van a WIN+R kombó...
Már el is vitték 8-kor a gépeket, úgyhogy eddig bóbita, bóbita épített, most meg bóbita, bóbita álmos, elpihenek őszi levélen...
Megyek alszom egyet, mert délutánra maradt még 2 német lapos...( a kukim az umlautos Á-ba meg a sárfesz SZ-be...) -
-
válasz
zolee001 #126015 üzenetére
Nem áll ott semmi fejre, kifogástalanul működik a masina, és mégis tele van xarva az eseménynapló...
Ritka, mint a fehér holló, akinél az Eseménynaplóban ne lenne valami kritikus hiba, a Kernel Power (mindenféle kóddal) meg egyenesen népbetegség a W10-nél...Ha most belenéznék a saját gépem eseménynaplójába, tuti, hogy az is tele lenne vele, aztán semmi gond a géppel/OS-el...
Ezért írtam, hogy atom-stabil gépeken is meglepődnének a versenyzők az eseménynaplójukon...
-
válasz
zolee001 #125737 üzenetére
Ahhoz is hogy felrakjon egy:
-pdf olvasót
-officet
-media lejátszót
-skypeot
-total commandert
.....?Na és ezt több 10 embernél? Nem vagy rendszergazda szerintem vagy nagyon unatkozol,mert nem reális elképzelés. Rendszergazda este 10kor is meg fogja ezt csinálni? Egy nyamvadt kis programhoz is rendszergazda kelljen?
-
Geth
veterán
válasz
zolee001 #125730 üzenetére
Mindegyik konfigom ilyen és egyben mindegyik más
Én már csak melózok a win10en (ha lenne időm áttérni, akkor már majdnem teljesen wsl2 alól), böngészés, egy kis hyperv. Najó, egy-egy játék befigyel néha.
Server dolgok kipakolás alatt vannak egy kisebb boxra, amire uborkát raktam.
Start menüre kb. immunis vagyok, csak működjön a kereső meg a Terminal (működnek). -
Geth
veterán
válasz
zolee001 #125725 üzenetére
Huh, ezeket is jól megúsztam, pedig még a WSL is pörgött/pörög
(Desktopon használjuk melóban, semmi problémánk nincs vele. Sajnos ránk erőltettek valami 3rd party víruskergetőt licence okokkal magyarázva, eddig szerencsére nem volt gond emiatt sem. Tegyük hozzá, nincs kényszerítve, hogy azonnal települjön minden frissítés/stb, szerintem ez a normális céges környezetben. Nem védem az MS-t, csak érdekes látni itt a sok görcsöt, amiből nem tapasztalok semmit - én se értem
)
-
Geth
veterán
válasz
zolee001 #125716 üzenetére
A driverest nem olvastad tovább:
This issue occurs when an improperly formatted catalog file is identified during validation by Windows. Starting with this release, Windows will require the validity of DER encoded PKCS#7 content in catalog files. Catalogs files must be signed per section 11.6 of describing DER-encoding for SET OF members in X.690.
If this happens you should contact the driver vendor or device manufacturer (OEM) and ask them for an updated driver to correct the issue.Az IME-nél lemaradt az idézetedből, hogy "Japanese or Chinese". Az IME-vel elég sok gond van, itt a sztenderd magyar és angol kimarad a körből.
tl;dr: kedves gyártók szarul írták alá a drivert.
Cserébe ez javítja ezt:
Addresses an issue with the Group Policy service that might recursively delete critical files in alphabetic order from %systemroot%\system32. This issue occurs when a policy has been configured to delete cached profiles. These file deletions might cause stop error “0x5A (CRITICAL_SERVICE_FAILED)” boot failures.Én is azt mondom, hogy szép munka volt (és a javítás fényében igencsak jól tették hogy kiadták). Csak én elolvastam végig a kb article-t
(Egyébként teljesen bevett dolog ismert hibával kiadni új verziót, mivel akkor sose jutnának a végére. Ez abszolút nem Windows vagy MS specifikus.) -
-
Geth
veterán
válasz
zolee001 #125626 üzenetére
Semmi gond, mással is előfordul. Ha megnézed, mindig elküldik a vérbe (nem én) pl. az Enterprise SKU-kat használó usereket
Ebből gondolom hogy a domain és hasonló témákban nem ez a topik a célcsoport.
Persze, simán találkozhat más user hibákkal. Én általában akkor vonom fel a szemöldökömet, ha valaki azt írja, hogy ez meg az abszolút rossz, nem működik, használhatatlan. Ami persze nem igaz, mert itt vagyok pl. én meg még pár(!) másik user.
Azt soha nem állítottam, hogy hibátlan és soha senkinél nem jöhet hiba. Nagy különbség, érdemes szem előtt tartani.(#125627) mckay 45 perc lease time? Az nem sok
itthon a privát lan-on 12h van beállítva.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
zolee001 #125589 üzenetére
No megnéztem, és nem ez a baj, bármit állítok be alapértelmezettnek vagy tiltok le, akkor se működik. Valszeg a Windows alapból nem küld hangot az eszköznek, mert ha lejátszok valamit, és nézem a keverőben az alkalmazásokat, ott is úgy van, mintha egyáltalán nem is lenne hangja a videonak. Nem emelkedik kicsit sem a zöld oszlop, mint normálisan kellene. Állítólag egy Windows update óta van ez, vagy legalábbis köze lehet hozzá. Nekem is úgy tűnik, hogy a Windows-on belüli hiba, hogy nem küldi át a hangeszköznek a hangot. Ami még érdekes, hogy megpróbálok lejátszani teszt hangot az eszközöknél, és azt írja, hogy nem sikerült lejátszani a teszt hangot bármelyik lejátszóeszközre nyomom. Sose láttam még ilyet.
-
-
MrCsiT
addikt
válasz
zolee001 #124241 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséged,
..de úgy vélem, hogy ha valami eddig hibátlanul működött, akkor a hiba feltárása lenne a feladat, és nem a hálózat mindenféle eltekergetése.
Az általad többször leírt tűzfal OFF nem valós alternatíva, ebben egyetértünk.De, hiába írtam le, hogy nem az a baj, hogy nem lehet felvenni a hálózati meghajtót - akár IP cím alapján is - hanem az a gond, hogy egy restart után az előzőleg tökéletesen működő kapcsolat immár nem csatlakozik.
Ezt nem tudod tűzfal vagy port hibának vélni, hiszen akkor már az első esetben sem menne a kapcsolat, igaz?Én azért jeleztem itt a hibát, mert azt gondoltam, talán nem egyedül csak én futottam bele ebbe, és elképzelhető, hogy valaki a hibakeresésre már több időt szánt, vagy akár csak szerencsésebben keresett, így lesz megoldása erre a teljesen logikátlan működésre.
A Windows csak azt fújja, ha rákattintok a piros X-es felvett hálózati megosztásra, hogy "A helyi eszköznév már használatban van. A kapcsolat nem állt helyre". Ez, sajnos számomra semmitmondó.
Ha valakinek van erre megoldása, az továbbra is érdekel!
-
Geth
veterán
válasz
zolee001 #124549 üzenetére
Ahh tehát driver/telepítő hiba volt és javították, all is well.
Nem kell rögtön ráugrani az új verzióra, főleg nem céges körinél.(#124545) Koga777 : ha évek óta ez van akkor miért lepődtél meg és gondoltad azt hogy majd a következő alkalommal letörli a teljes háttértárat, stb?
Csak az ilyen mókcsodákat törli le, nyugi -
Geth
veterán
válasz
zolee001 #124540 üzenetére
Namost ha egy nagy rakás gépen nem jön a hiba, akkor az pont nem azt mutatja számomra hogy a win van elxarva, ez driver problémának tűnik. Az hogy 8.1-el nem jött megint csak mellékes, közben lépett verzióban pl. a wddm is, nem ugyanaz/ugyanúgy fut a régi rendszeren, stb.
Sajnos a drivert a gyártók csesznek frissíteni. Most az intel már ott tart, hogy feloldották az oem lockot és feltehető a generic driver is. A probléma az, hogy csak akkor, ha elég friss az oem verzió is... Egyébként visszapakolja a régit (nem blokkoltam az updatet soha, ezután se fogom - szerencsére az a hp amiről írtam a kicsit régebbi oem driverrel is hibátlan). -
Geth
veterán
válasz
zolee001 #124537 üzenetére
Értem amit mondasz, engem ez a 2 nyelv miatt nem érintett soha
Workaroundként betolhatod az angol kiosztást a listában felülre, átváltasz magyarra, kikapcsolod hogy apponként jegyezze, kikapcsolod a váltás gombkombókat és a tálcáról is leveheted a váltót (bár az maradhat hogy lásd ha bármi miatt változna - nem kéne neki).
Egyszer vagy kétszer találkoztam dwm-es problémával, azoknál a szokásos ddu, driver (oem vagy generic) telepítés megoldotta.
-
ssarosi
tag
válasz
zolee001 #124304 üzenetére
Köszönöm a linket zolee001 fórumtársnak, elsőre jó lett.
Csak azért írom le hogy miről van szó, hogy más könnyebben megtalálja.
Windows 10 2004 smb1 megosztási probléma.
Előzmények:
124238
124265
124299
megoldás:
1252304 -es hozzászólás.
"csak ennyi" kellett:
[HKEY_CURRENT_USER\Network\*SMBv1 Drive Letter*], create the Value REG_DWORD "ProviderFlags" decimal 1 (0x00000001)
A megoldás ellenére úgy gondolom, hogy ezt az MS-nek kellett volna megoldania, nem pedig egy egyszerű felhasználónak szenvedve, mások - zolee001 és IV Bill Oldfield - segítőkészségét igénybe véve. -
-
ssarosi
tag
válasz
zolee001 #124268 üzenetére
Nekem is ugyanaz a jelenség, mint MrCsiT-nél, hol ment gépnévvel a megosztás, hol csak ip-vel. Vagy éppen fordítva. Átmenetileg úgy oldottam meg a problémát, hogy írtam egy két soros .bat-ot, amiben a net use paranccsal törlöm azt a meghajtót, ami nem megy, majd ismét felcsatolom. Kitettem az ikont az asztalra. De ez csak újraindításig jó. Mivel a táblaoptimalizáló szoftver elég sűrűn lefagy (a régi és az új gépen is), emiatt nem elég naponta egyszer pl. reggel futtatni. De csak holnap tudom megnézni ismét, akkor nem dolgoznak. Napközben nem nagyon lehet a géphez ülni.
Más. Az XP-n a tűzfalat az olasz informatikus kapcsolta ki, nekem ahhoz a géphez semmi közöm. Mondjuk net nincs rajta, csak belső háló.
Az SMB1-et meg azért kapcsoltam be a win10-en, mert úgy tudtam az XP csak ezt támogatja. Rosszul tudom?Ezekhez a cél gépekhez nem szívesen nyúlok hozzá. Egy másik gépnél (szintén XP) a színképelemző szoftver már attól leállt, hogy a német informatikusok beléptették a tartományi hálózatba. Pedig mondtam nekik, hogy nem kéne, én már megszívtam, de nem hallgattak rám. A cég meg jó pénzért újra telepítette a szoftvert és hitelesítette a színképelemzőt. Utána készítettem egy backupot Acronissal. Mondjuk ez még 2011-ben volt.
-
MrCsiT
addikt
válasz
Az 1000+1 kérdéshez csatlakoztam pár napja azzal, hogy a múlt havi valamelyik 2004 update csétszeszte az IP\megosztásnév alakú hálózati csatlakozást azzal, hogy köv. restart után a 2004 immár képtelen ismételten felépíteni az egyébként addig hibátlanul működő( azaz, az útvonalon, a megosztott mappában írható, olvasható) hálózati kapcsolatot.
Magától tönkrement. Olyan gépeken is, ahol hónapokkal ezelőtt már fel volt véve, és eddig hibátlan volt, tehát nem kellett host file, meg semmi más, és ment.Ez nem user error - pláne nem 10+ db userre - hanem az MS egyik kiváló update-je.
A kérdés csupán az, vajon mikor lesznek képesek ezt javítani, mert a tegnapi update után ma megpróbáltam a
- töröltem a hibásnak (piros X) mutatkozó hálózati meghajtót;
- beírtam az IP\megosztásnév alakú nevet, amihez elsőre nem (cancel), másodikra azonnal képes volt a Win 10 2004 csatlakozni, az szépen, rendben működött;
- újraindítottam a Win 10-et,és "természetesen" elment kukába az egész, piros X van, a megosztás nem érhető el..
Ehhez a remek munkához csak gratulálni tudok az MS-nek..update: még a múltkor próbáltuk az FQDN\megosztásnév alakot a hálózati meghajtó felvételénél, az is éppen egy restartig működött, majd törölve sem ment akkor már, csak IP-vel csatlakozva, majd restart után IP-vel nem ment, de FQDN-el igen, és épp amikor és amivel kedve van, megy, amúgy meg nem.
Remélem, csinálnak ezzel végre valamit, ha már a tönkretétel ennyire jól ment. -
Geth
veterán
válasz
ugyanakkor van a win10 nek ismert hibája miszerint elfelejti a credentialokat
Évekkel ezelőtt manuálisan felvett credential bejegyzések ott virítanak a credential managerbe (elég hamar feltűnne, ha nem lennének ott). Ez is egy olyan hiba lesz ami rajtam kívül mindenki mást boldogít?(#124245) SunMount3r: Gondlom másnak is szokott ilyet csinálni
Biztos csinálna, de mivel hetente/kéthetente rányomok a csekkforápdéccre, az meg újraidőzíti 2 hétre a scheduled jobot, így soha az életben nem restartolt magától. -
kmisi99
addikt
válasz
zolee001 #124171 üzenetére
Csak annyiból gáz, hogy én már felcsatoltam tegnap mikor felraktam a wint úgy ahogy azt kell 3 mozdulattal pikk pakk ahogy a képen van majd mától ő úgy döntött minek működjön ha lehet rossz is. A távoli szerver fixen hibátlan ez a windows 10 hülyesége hogy nincs kedve üzemelni.
A CredentialManager-ben is benne van a kívánt beállítás, mivel 2 szerver is van egy munkahelyi meg a privát szerverem, de mindkettőnél sír. Mivel friss telepítés újra rakom, és messziről kerülön a microsoft accountot.
-
-
válasz
zolee001 #123490 üzenetére
Esetleg ennyi, amit tehetsz: [link]
Ha ez nem pálya, akkor sajnos az van, amit zolee001 felvázolt...
Ezt elkerülendő, van opció, hogy többen szerkeszthetnek egy adott doksit/táblázatot/bemutatót stb stb, de az "admin", korrektúra segítségével látja, hogy ki- és mit módosított és az "admin" dönti el, hogy elfogadja a módosításokat avagy sem, Ő tudja véglegesíteni a módosításokat. Ez viszont nem az OS fennhatósága alá tartozik, ez Office téma...UI: Oops, nem neked akart menni, hanem CoolBoy323 részére, bocsesz...
-
mzso
veterán
válasz
zolee001 #123302 üzenetére
Ilyen nincs szerintem. És az nem is így nyilvánulna meg, még a process explorer ikonjai is beakadnak amikor rájön a rendszerre ez az egész. Ha folyamatosan 100%-on menne az egyik azt látnám. (És amikor ilyen van nem fagynak be grafikonok az tray ikonokon.)
Ja mégvalami:
Az animált zárolási képernyő sem működik rendesen. 99%-ban csak a bejelentkezési képernyő háttere jelenik meg mindenfajta felirat nélkül. Majd amikor nyomok valamit bevillan a másodperc tört részére egy kép az animációból, ami a jelek szerint a háttérben futott, de egyből átveszi a helyét a bejelentkezési képernyő. -
Geth
veterán
válasz
zolee001 #123307 üzenetére
Gyakori a sima havi updateel sikerül hazavágniuk a share jogokat vagy a hálózat más részeit
Azt azért tegyük hozzá, hogy ez nem általános, valószínűleg ott is az őskövület komponensek/protokoll verziók okozzák a galibát.Itt SMB3 van csak engedélyezve, a teljes hálózat Linux és Win10 (friss) rendszerek (nincs 7 vagy XP), a hálózati felderítés is működik a WS-Discovery miatt (bár nem használom, mappelve van az egy db. dfs share), névfeloldás csak DNS alapján (IPv6 és IPv4 is, DHCP static címek, cserébe le van tiltva a NetBIOS és tsai).
Évek óta nem nyúltam share jogokhoz és úgy általában a hálózathoz se, just works. -
Lordus
senior tag
válasz
zolee001 #123307 üzenetére
köszönöm!
a nyomdafestéket nem tűrő szavakat én is töröltem, az előző hsz-emben... egyet értünk w10 és ms ügyben
sajna csak hétfőn leszek bent újra, de ha teamviewerrel ránéznél, megköszönném.
írj rám egy privit, telszámmal és majd hívlak (nekem ingyenes)
köszi még 1x! -
Petyás
tag
válasz
zolee001 #122952 üzenetére
Sokszor kiírja, hogy ehhez meg ahhoz a mappához rendszergazdai jogosultság kell és le kell okézzam és hasonlók. Nem akarom.
Illetve vannak olyan mappák, amik nem látszanak. Ha ez erre is megoldás, akkor szuper.
Nekem nem az kell, hogy oda legyen írva, hogy rendszergazda. Hanem hogy nyugodtan törölhessek, másolhassak, barangolhassak mindenféle mappában és akár olyat is törölhessek, amitől összeomlik a rendszer. -
mefistofeles
veterán
válasz
zolee001 #121792 üzenetére
Most három topicban is bocsánatot kell kérnem a lámaságom miatta.... egyszerűen nem tudtam felfogni, hogy két alaplapomon is ugyanaz a hiba előfordulhat. Persze a leg triviálisabb beállítás nem jutott eszembe..
Persze megszakadt a net, de egy újraindítás után, tadámm! gigabites netem van.
Bocsánat és köszi mindenkinek a sok segítséget. -
mefistofeles
veterán
válasz
zolee001 #121737 üzenetére
Oké, így megtaláltam de a duplex fülön nincs más mint felsorolva a hálózati sebességek. Ha bejelölöm a 1 Gb-es opciót és le okézom akkor nincs net, nem csatlakozik. Ha a 100 mb-es opciót jelölöm ki akkor csatlakozik.... ez gáz....
Lehet, hogy tényleg kábel lesz. A hálókártya tudja, a router tudja, a driver elméletileg a legfrissebb és még sincs. -
válasz
zolee001 #121342 üzenetére
Szerintem eddig sem volt olyan dolog, ami miatt megérte volna ezt az új szervert berakni.
Adat szerintem igazából nem is igazán van, talán pár dokumentum, és pdf max.
Amennyiben a fentebb linkelt progi futna, úgy kb akár 15p-ként is szinkronizálhatna.
Tetszik benne, hogy egész jól testre szabható szabályokkal, mikor mit csináljon ha eltérés van a forrás és cél mappa között. (lehet a te általad ajánlott w10 gyári verziója is tudja, de még nem néztem.)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest