- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
#54072192 #96895 üzenetére
Bizonyosan értetlen vagyok, de magyarázzátok már el nekem, hogy ezek a Frissítés halasztások hogyan működnek?
Az alábbiak alapján mit tesz fel a 35. nap letelte után?
01. nap a 35 napos halasztás bekapcsolása
02. nap új frissítések
10. nap újabb frissítések
20. nap újabb frissítések
30. nap újabb frissítések36. nap Mit tesz ekkor fel az előbbiek közül?
-
adika4444
addikt
válasz
#54072192 #96895 üzenetére
Na ez érdekes új infó, kíváncsi leszek, én mindenhol 7 napot láttam eddig.
Igen, ezért írtam, hogy típusfüggő, van amit nem lehet egy évig halasztani.
(#96915)CsengődiGeri:
Windows 10 LTSB (talán) 1607-re építve van az 1809-es LTSC előtt. Hogy ez megéri-e neked vagy sem, az jó kérdés, nekem például nagyon nem tenné, az OpenSSH kliens hiányától hülyét tudok kapni. Mondjuk én 1709 óta elvagyok a Pro-val, néha kicsit halasztani kell a kiadásfrissítéseken, aztán ha már halasztottam inkább frissen telepítem fel, de ettől független nekem nem volt még ilyen relytéjes elszállás, leakadás ilyesmi szerencsére, maradjon is így.
(#96917)liszi70:
Az extrákat nem kötelező kihasználni. A PRO-ban jobban a kezedben van az irányítás, jobban lehet tiltani ami nem kell, a jövőre gondolva meg pláne nem rossz, ki tudja mondjuk egy Sandbox-ra szükséged lesz-e...
(#96918)HUN_Szuh
Eszközkezelő látja az Intel kártyát akár ismeretlen eszközként? -
hito
nagyúr
válasz
#54072192 #96886 üzenetére
Na most valami csoda történt, illetve bepipálva a Legary roms a biosban, valószínűleg ezért nem látta a pendrive-ot. Már másolja a fájlokat. Fene egye meg ezt az 5000 beállítási lehetőséget
Mindenkinek köszönöm a segítséget és sorry a kirohanásért, már tényleg az utolsókat rúgtam.
-
Cs1csó
titán
válasz
#54072192 #96865 üzenetére
Anno azt is letiltottam, de akkor nem jeleníti meg a gépház a felugró értesítéseket a jobb alsó sarokban, max egy szám jelenik meg de hozzá szöveg nem elég sokáig tartott mire rájöttem, hogy ennek a letiltása okozza ezzel függhet össze:
Persze emellett az értesítések is engedélyezve van mint írtam. Tehát ez a kettő marad és persze a Windows update.
-
Cs1csó
titán
-
Beni2360
félisten
válasz
#54072192 #96829 üzenetére
Hát én ott nem találok ilyen lehetőséget, de minden engedély meg van adva és mint rendszergazda szerepelek. Így még nem jártam sosem pedig nem az első telepítésem. Be is vagyok jelentkezve a fiókomba, stb.
------------------------
tordaitibi - Ötlet? -
z123456789
addikt
válasz
#54072192 #96495 üzenetére
Azt hiszem, a google első találata valóban egy olyan telepítőre mutatott, ami nem ajánlatos, mert a másik 3-mal semmi baja nem volt a windowsnak.
Kicsit túlpörögtem, és meglepő, hogy az első találat, pont hibás/vírusos.A zöld pipa eltűnt. Marhára idegesített.
Ezer hála, és köszönet.
-
z123456789
addikt
válasz
#54072192 #96436 üzenetére
Ja! Bocsánat. Cikáztak a gondolatok.
Tudtam hogy miért akarok belépni a Lenovo ID-vel...
A Win7-et ott láttam, de most meg nem tudom a sorozatszámát, és nem tudom beazonosítani, sajna nincs nálam.
Lehet benéztem. :/
Az alján nincs matrica, bízom benne, hogy az UEFI-ben van.De igazad van, leírtál mindent, nem figyeltem.
-
DigitXT
félisten
válasz
#54072192 #95260 üzenetére
Csak egy kis update... HelpDesk újrahúzta a gépet, mert csak az a tuti. És
meglepetés! Utána sem lehetett bejelentkezni. Ezután kaptam egy másikat.Komolyan nem értem. (Ha csak a Win hülyült meg, akkor újratelepítés után
mi az, hogy továbbra se jó? Megfordítva: hardverhiba miatt eltűnhet a login?!
Esetleg valami UEFI baromság ment félre? Sosem volt még ilyen gépem.)
Na mindegy. Az új gép egyelőre működik. Kíváncsi leszek, hogy meddig.
-
zolee001
őstag
válasz
#54072192 #95817 üzenetére
Nos, MS Webinar 2 éve a Teams-röl amit a teamsen közvetitettek volna csak hát a techika ördöge mert behallt és igy SfB-n dobták össze kapkodva a webinárt
Jo reklám volt az akkor még igen drága terméknek
Az utolso fél orában az uj emojik,stickerek (amit itt tudtam meg hogy az MS pénzért vesz vmi ratyi cégtöl) valamint az anigifekröl volt szo,hogy az milyen cool és élö webinar demo egyenesen redmondbolMégegyszer,MS TEAMS szoftver ami O365 Businessben volt akkor elérhetö
Fel is tettem egy kérdést,hogy ez vmi vicc e és,hogy mit szolna a fönök ha pl a demozott pulp fiction stukkeres anigifet dobnád be válasznak (mert az olyan cool mi?)
Az már mellékes volt,hogy maga a szoftver (akkoriban) összeomlott,lassu tetü volt,felzabálta az összes eröforrást,ma már rendben van mert annyi az ára amennyit ér mivel (részben) ingyenes.
-
zolee001
őstag
válasz
#54072192 #95793 üzenetére
Megitélésem szerint ez az Indider marhaság csak marketing maszlag uj néven,régen connect,beta néven volt hasonlo,a mérnöki gárdát nem lehet lecserélni build szám liciter vérpitikékkel,hogy nekem eggyel nagyobb buildem van
Van /volt a "user voice" csatorna is ahova lehetett jelezni ki,milyen funkciót szeretne de kutya nem olvasta el vagy mert az aktuális embert nem érdekelte vagy már kirugták /átszervezték
Szerintem szervezeti szinten vannak a bajok az MS-nél,egyik kéz nem tudja mit csinál a másik vagy a döntéshozók komplett idióták
Megfigyelhetö,hogy majd minden részleg vezetöje nö,valszeg nekik köszönhetjük az 1000-rel fejlesztett emoji baromságokat stb
Azért sokat elmond az uralkodó helyzetröl,hogy világrengetö szenzáció volt a "black explorer" feature bevezetése 2018-ban!!!,a világ legnagyobb szoftvercége le tudta cserélni a fehéret feketére,jaaa mégsem mert nem mindenhol fekete.Na ez aztán innovácio,közben ezer sebböl vérzett a windows minden kiadása.
Amig igen komoly piacvesztés avagy anyagi bukta nem következik be addig nagy javulásra nem lehet számitani,esetleg igen komoly átszervezés jo irányba
(Ballmer vérnyomására kiváncsi lennék amikor olvassa,hogy már linux kod is futattható lesz windows alatt (mert az marhára kell) pedig ö pár éve minden céget perrel fenyegetett aki linuxot használ) -
Kékes525
félisten
válasz
#54072192 #95782 üzenetére
"Olyan nincs, hogy valaki nem tudja, hogy mire vállalkozik"
Bocs, de akkor nem ismered az embereket. Az is lehet, hogy csak szimplán nem érti, nem akarja érteni vagy nem érdekli.
"Arra nem lehet hivatkozni, hogy mindenki hülye"
Nem hülye, de nagyon sokan azok. Legalábbis nagyon sokféle ember van. Te valószínűleg fiatal vagy még, azért fogalmazol így. Nem bántóan mondom, fiatalkoromban én is így gondolkoztam.
-
válasz
#54072192 #95785 üzenetére
Lehet, de én nem használok semmi ilyen mókolást, erről az OldNewExplorer-ről most hallok először, nem hogy használnám. A start menü is olyan, ahogy a Win feltelepítette magának, egyedül az ottani csempék méretezéseit állítottam át kicsire, ennyire nyúltam csak hozzá.
-
-
válasz
#54072192 #95775 üzenetére
" a te véleményed nem egy fórumon van?"
Az a különbség hogy az enyém nem egy 'vélemény' hanem egy képekkel bizonyított teszt..! (ha érted a különbséget)
A verziók alatt pl ilyenre gondoltam: oem vs retail, frissített vs w7 serial alapján aktivált vagy w10 serial alapján aktivált..
-
Cs1csó
titán
válasz
#54072192 #95767 üzenetére
Igaz, a hibajelentésre van valami felület ami formalizáltabbá teszi a hiba bejelentését, és a telemetria ahogy írtad meg automatikus.
Kékes525
Azért egy PROFI tesztelőbrigád fenntartása vagy pár alacsonyabb képesítésű (értsd alacsonyabb bérköltség) ember akik a beérkező hibákat rendszerezik, hogy a fejlesztők már egy letisztult rövid, velős hibajelentést kaphassanak, persze ez mind megtámogatva telemetriával.
-
-
válasz
#54072192 #95758 üzenetére
Ezért figyelmeztettem detroitrw (#95724) -t hogy ha kilép akkor az már nem lesz ott a fiókjában hogy áttegye másik gépre. (az adott gép aktiváltságát ez persze nem érinti, ahoz nem kell fiók)
ui: itt a kilép szón van a hangsúly. Törölve a hdd-t majd tiszta install offline fiókkal reinstall, akkor a weben természetesen bennfelejtődik a régi gép (hiszen kilépés nem történt).
-
detroitrw
addikt
válasz
#54072192 #95725 üzenetére
Köszi válaszod, remélem jól értem
Tehát ameddig ezen a gépen/aktiváláson az "Az Ön adatai" részbe szereplő emailcím (rendszergazda fiók) szerepel akkor ahhoz fog tartozni?
Ha pl. új hardverek miatt újra kell aktiválni (+ újratelepítés), és ha ez előtt akár csak 5 perccel átírom azt az email címet másra akkor már csak az átírt email-el lehet aktiváltatni? -
törölt tag
válasz
#54072192 #95711 üzenetére
Magyar nyelvet nem használok, elhiszem sok az érdekes fordítás. Viszont a konkrét példádhoz: az angol telepítőben elírással egyszer találkozol pont nem érdekelne, viszont a feladatnézetet és az értesítési központot naponta százszor nyitogatja az ember és könnyű észre venni a hibát, vagy hogy a tálca néha előbújik full screen videó közben.
-
törölt tag
válasz
#54072192 #95684 üzenetére
Cserébe most azt rontották el, hogy megnyitod és nagy késéssel teszi rá a fluent acrylic effektet. Átlátszó megnyitáskor és csak utána jut eszébe tök zavaró! Ezt nem hiszem el, ők ezt hogyan tesztelik? Felraktam a frissítést és rögtön észre vettem a bugot és kommentben is írják mások is. Redmondban nem tűnt fel, vagy igen de jó lesz a parasztnak így is? Utóbbi a tippem, nem először játszák el bennük van ez a szemlélet. (félkész dark mode például) Jobs megmondta 20 éve, nyert a Microsoft, de nincs ízlésük. (feladatnézet animáció is még mindig darabos)
-
Wolfskin
őstag
válasz
#54072192 #95624 üzenetére
Megnéztem, 1607-es build. Egyelőre úgy állítottam be a frissítéseket, hogy nincs teljesen letiltva, hanem csak jelez, hogy vannak. De unalmas naponta kilőni a felugró ablakot. Nem tűnik bugosnak a rendszer, teszi amit kell, ha széthullik, legfeljebb visszateszem a telepítés után csinált image-t. Majd a laptopom újrahúzom, ott megnézem milyen az aktuálisan trendi win10. De tényleg nem szeretem a meglepetéseket. Olvasom itt is néha, hogy az új verzióval ez meg az eltűnt, máshova került, nem megy. A kocsimba sem szeretnék reggelente úgy beülni, hogy na, ma vajon melyik az index és hol lehet a fékpedál?
Pedig biztos izgalmasabb lenne az életem... Ahogy megvetem az első note telefonom, a 3-t, letiltottam mindent, még ma is a kitkat fut rajta, ha bekapcsolom, stabil, hibátlan. Sajnos a 4-en mér ravaszabb volt a samsungMár kiskoromban sem értettem, mit élveznek a többiek annyira a tamagocsin. A mai kütyük ugyanazt azt élményt adják hatványozottan. Becsatornázzák a fókuszod meg az idődet.
A linuxot elengedtem még az elején, amikor a legegyszerűbb problémára, mondjuk bezárni egy ablakot, ami itt egy klikkelés, azt a megnyugtató választ kaptam az értőktől, hogy ugyan, ez a legegyszerűbb dolog a világon, csak begépeled ezt a 10 parancssort egy konzolba, lefuttatod és már kész is
Meg sosem csatolta be a meghajtókat, nem szerettem meg. Ma már biztos felhasználóbarátabb, de az összes programom wines, a 95% portable, csak behúzom a linkjeiket a start menübe, és (újra)telepítés után 5 perccel pont ott folytatom, ahol előtte abbahagytam (pár évente). Sajnos a praktikus, gyors megoldások híve vagyok, különösen a munkaeszközöknél, ezért ez a fogyasztásra kihegyezetlen ipari és állandó változásból élő marketing környezet nem az én világom
.
De köszi a segítséget, ez nem valami biztató így
-
MrCsiT
addikt
válasz
#54072192 #95424 üzenetére
Minden SOKKAL okosabb lett, ez remek.. de korábbi Windows verziókban vot kép szerkesztése opció, ahol pl. átméretezést, élesítést normálisan meg lehetett csinálni.(mármint, azért alap szinten, de sokszor az bőven elég volt.) Most meg, egy képet semmilyen, alapból felajánlott megnyitási lehetőséggel nem tudok olyan programmal indítani, ami tudna élesítést, mert.. nincs. Számomra ez nem fejlődés. Másban jobb, szebb, de azt gondolom nem vagyok egyedül, aki csökkent funkcionalitásról tud beszámolni bizonyos gyári alkalmazások esetén.
-
törölt tag
válasz
#54072192 #95605 üzenetére
Köszi ez már magyarázat, tehát bug ahogy sejtettem magamtól és rakás google találat alapján is és nem feature ahogy próbálták itt bemesélni.
Egy jó hírt olvastam most én is amire panaszkodtam a napokban: insider vonalon már hozzáadták a Snip & Sketch-hez az ablak snip módot így végre hozni fogja a leszázalékolt Snipping Tool tudását. Örvendetes. Bár még insiderek közt is csak 50% kapja meg ezek szerint nem teljesen biztosak magukban. Legalább dolgoznak rajta. Más kérdés kiadni nem szabadott volna hiányosan 1809-ben. Valamint miért kellett ehhez feedback? Ha a nyugdíjazni kívánt Snipping Tool tudott egy funkciót évtizeden át, akkor a reklámozott új UWP cuccuknak is kéne tudni ugyanazt első perctől.
(#95603) movax: a Total Commander szép és jó, csak meglepetésre a Windows 10 topikban én a Windows 10 dolgairól írtam
(#95622) seger : próbáld amit írtak, sajnos a profil összefossa magát, új fiók létrehozása végső esetben. Start menü, tálca és értesítési központ bugokra megoldás lehet a következő buildben szétválasztják a ShellExperienceHost.exe folyamatot, lesz a startnak külön folyamata hogy stabilabb és gyorsabb legyen.
-
válasz
#54072192 #95418 üzenetére
Semmi mert még talán fennt van valahol a padláson. Kissé poros lehet már szegénykém. Mekkora szám volt Nem akarok ferdíteni de 200khuf körül vettem a gépet anno, úgy emlékszem. És voda gprs netem volt, a Startlap kb. 4-5 másodperc alatt jött be, de a Word az ugrott!
-
divan
őstag
válasz
#54072192 #95403 üzenetére
Ok, köszönöm szépen. Aki használja, biztosan nem futtat ilyen programokat, és manuálisan nem is turkál a registryben. Péntek reggel bekapcsolta, azóta ilyen. Délután megyek oda, ahol van a laptop, akkor kipróbálom ezeket. Ha ezek nem jönnek be, akkor marad az adatmentés, és újratelepítés.
-
divan
őstag
válasz
#54072192 #95401 üzenetére
Nem sajnos csökkentett módban sem indul. A helyreállítási módoknál lehet parancssorból próbálkozni, ott próbáltam. Állandó kék halál van indításkor, Bad system config info leállítási kóddal. De előtte nem volt semmi ilyen jogosultság módosítás, kézzel gyári alkalmazások törlése.
-
divan
őstag
válasz
#54072192 #95398 üzenetére
Gugliba beírva a hibakódot: ITT találtam. Alapvetően nem szeretnék semmi jogosultságot változtatni, el szeretném indítani a Windowst valami módon. Egyetlen kapaszkodóm volt, a 0x80070003 hibakód.
-
válasz
#54072192 #95353 üzenetére
Konkrét eset: Automatikusan megkapott frissítés, nem volt áthelyezve a mappa, a Microsoft által előre dedikált mappából törölt minden adatot a 1809 frissítés.
Mindegy, már lecsengett a dolog, de ha viszonylag gyorsan leállították a frissítést és csak néhány tízezer felhasználóról volt szó, akik adatot vesztettek, már az is gond.
A járulékos dolgok korábban kitárgyalva, fontos és/vagy pótolhatatlan adatokról legyen biztonsági másolat...stb., de ettől még lehetne üzembiztosabb a Windows, mert az utóbbi időben szinte minden nagyobb frissítéskor becsúszott valami komolyabb hiba. -
törölt tag
válasz
#54072192 #95349 üzenetére
A probléma nem csak nálam jelentkezett.
Meg sem fordult a fejemben, hogy ezt a windows művelhette, annyira abszurd, ilyen a dos 0.0.1 óta nem fordult elő egyetlen oprendszerrel sem.
Először csak a totalcommander hiányzott, gondoltam én csesztem el valamit. Aztán látom ám, hogy se python, se cygwin, se semmi, ami alapból a c-re települ, de nem a program files mappába.
Persze ettől még előfordulhatna, hogy nem a windows cseszett el valamit, aztán rákerestem és kiderült, hogy de.
Később az MS is elismerte a hibát.
Csak ha ez így előfordulhat, akkor előfordulhat máskor is, mert nincs lehetőséged megakadályozni, hogy a windows frissítéseket telepítsen és ahogy a mellékelt ábra is mutatja, gyakorlatilag azt tesznek a felhasználói adataiddal, amit akarnak, nem tudod megakadályozni.
Természetesen az általam készített fájlokról mindig csinálok biztonsági mentést, de most telepíthetem újra a fél fejlesztői környezetet köszönhetően a windows updatenek. -
törölt tag
válasz
#54072192 #95347 üzenetére
Valószínűleg a 11 nappal korábbi frissítés volt a hibás. Nem ottfelejtett mappákról van szó, hanem alapjáraton a c:-re települő programokról, mint pl. a python.
Hogy a redvába fordulhat elő, hogy egy oprendszer minden figyelmeztetés nélkül töröl egy felhasználó által létrehozott mappát? Ez azt jelenti, hogy semmilyen adatod nincs és nem lehet biztonságban innentől kezdve windows alatt. -
d3tox1c
senior tag
válasz
#54072192 #95227 üzenetére
Szia.
Koszi a valaszt, megnezem mi lehet.
Viszont lenne egy újabb kerdesem.
Van 2 kontrollerem, egy vezetekes, es egy vez. nelkuli.
Mindkettot felismeri a gep,a kontroller kalibralo programok is az osszes gombot, a ket kart, stb.
Viszont jatekon belul csak a vezetekest lehet hasznalni, a vez. nelkuli mintha nem is lenne :/
Nem ertem mi lehet a problema, egyszeruen nem talalok sehol ra megoldast,pedig a vezetek nelkuli sokkal jobb minosegu,es szerintem sokkal pontosabb is, a vezetekes karjaival mintha kicsit darabos lenne... vagy nem is tudom, fps-nel a leg eszre vehetobb, nagyon nehez vele a celzas. -
-
válasz
#54072192 #95234 üzenetére
Pedig ez így működik..!
Ha OEM kulcsot fiókban átteszel másik gépre akkor az a másik gép csak addig lesz aktivált amíg ki nem lépsz vele a fiókból. Még így is előrelépés az eddigi 'nem átvihető másik gépre' módszerükhez képest.. Különben ez érthető is mert ha nem így lenne akkor 100 gépen is használhatnád egyszerre azon 1db licenszet.. -
qqzs
őstag
válasz
#54072192 #95234 üzenetére
Akkor lehet az keveredik hyog angol fiokom van de most magyarorszagon vagyok? Vagy a microsoft account es a microsoft store nem ugyanaz? Mert MS accountban vagyok latszanak a regebbi xbox vasarlasok a fejlecben hogy paypal hozzaadva. Ekkor keresek, megtalalom az appot amit vennek windowsra es fizetnek ekkor keri a fizetesi adatokat es csak kartyat enged.
update...vicces mert csak magyar kartyat enged hozzaadni, hat azert MS-tol tobbet vartam volna
-
DigitXT
félisten
válasz
#54072192 #95160 üzenetére
Na most a gond az, hogy ez bármire reagál, és mindenre ugyanazt:
a háttérkép elszalad, egy pillanatra bevillan egy kék képernyő, ahol
van ilyen kikapcsoló gomb csak éppen nem aktiválható sehogyan...
aztán jön vissza az óra. Ctrl+Alt+Del-re ugyanez, már a Ctrl is elég.
(Sőt, a Num Lock is.) Szóval valami nagyon félrement, és semmi
sem segít rajta látszólag. Kihuzigattam a tápot többször, de semmi
helyreállító-menü nem jött elő. Bebootol, Please Wait... Óra. Fasza.Céges gép, szóval megy holnap a Help Desk-nek, hogy oldják meg,
csak gondoltam van vmi mágia az ilyen esetre, titkos gomb, akármi.
(Csak mert rákeresve nem is ritka hibajelenség, és reinstall a vége.) -
Sztlaci
aktív tag
válasz
#54072192 #95183 üzenetére
Igen egyre szarabb egyre szemetebb, megvettem fizettem érte nem keveset.
Azért fizettem hogy rendesen használni lehessen!!!!
Ma harmadszor fagy le.
Nem azért vettem hogy megalázkodjak a erőszakosságuk miatt.
Tán fizet a ms neked, hogy így véded?
Halasztottam a frissítést, hátha használható lesz.
Hát nem, és annyira a vas sem öreg, hogy ne menjen rajta.
Ja és nem akarom a szarakodásuk miatt évente kétszer újra telepíteni szűz rendszerét, hátha akkor jó lesz.Hol lehet visszaállítani, ha még lehet?
-
Armagedown
őstag
válasz
#54072192 #95188 üzenetére
Nincsenek féléves frissítések, emiatt stabilabb, ez egy vállalatnak fontos, akiknek a számítógép a munkaeszközük.
Egy cégnek sincs szüksége arra, hogy a Cortana hallgatózzon.
Aki panaszkodott rá, nem írta, hogy otthon, vagy munkában használja, ezért írtam.
Én például ma egész délután azzal szoptam, hogy Windows 10et telepítsek egy Celeron N2940 procis Acer hulladékra, végül is sikerült, de a Crome kékhalált okoz, sajnos hiába cserélgettem a drivereket, nem javult, de legalább már elvitték, megmenekültek az idegeim.
5 órán keresztül frissített -
válasz
#54072192 #95121 üzenetére
Ahogy írtam, sokszor 286-os kaliberű gépekre kell adatot átvinnem amibe vagy csak LPT port van, és/vagy 1,2MB-os nagy Floppy drive.... Mivel a Win10-es gépem már egyiket sem kezeli, így lett beiktatva egy köztes gép... a Win9x-es gépekre jó megoldás lehet amit mondasz... De ha itt van egy halom iylen jellegű gép LAN-al bekonfigurálva., minek vacakoljak, csak rádugom a LAN-t és már el is érem a Win10-es gépem minden megosztott mappáját.. Ennél kényelmesebb megoldás szvsz nincs
Azzal meg együtt tudok élni, hogy így opcionális veszélyforrásnak vagyok kitéve... Évekig az Internet Explorer6-ot használtam, azt lám mégis itt vagyok -
movax
őstag
válasz
#54072192 #95093 üzenetére
Ja, ma más világ van, azt látom. Mindenki most azonnal univerzális megoldást akar, de senki nem akar tanulni. Annó lazán felülírtuk meg átszerkesztettük az autoexec.bat-ot, hexaeditorral néztünk bele a BIOS-kódba meg grafitceruzával kötöttük össze a pineket a procin. Voltak hatalmas szívások, persze, de nagy tanulások is.
Manapság sokkal mimózábbak a júzerek. -
King Unique
titán
válasz
#54072192 #95017 üzenetére
Mármint, hogy keverik, összemossák a hibák elemzéséhez és a rendszer fejlesztéséhez végzett adatgyűjtést azzal a bizonyos kémkedéssel, amiből a felhasználónak tényleges hátránya és kára származhat a személyes adatai felhasználása miatt. Ennyi erővel viszont manapság tényleg minden gyűjt valamilyen szinten adatot, akár böngészők és egyéb, általános programok is. Meg úgy maga kb. az egész internet, pláne keresők, közösségi portálok, viszont az mégsem zavar senkit, max. ha jönnek az ilyen cikkek.
-
sziliv43
csendes tag
válasz
#54072192 #94999 üzenetére
Inkább maradunk a Win7-nél amivel 10-ed annyi gond sincs, mint a Win10-el. A gép van én értem és nem én a épért, főleg ha az munkaeszköz is egyben. Nincs szükségem a Win10-re és az általa nyújtott szenvedésre, amit a nagy innovatív szolgáltatásai nyújtanak a kezelhetőség és stabilitás kárára.
-
sziliv43
csendes tag
válasz
#54072192 #94991 üzenetére
Megnézném én azt az 1-1 összegző frissítést mikor tart csak pár percig. Minden ismerősnél, aki még szenved a W10-el legalább 20-30 perc ez.
Minden hardvert támogat? Hát érdekes mert egy 2014-es Acer laptopra fel lett téve a W10 és nem volt sehol a sztereó keverő, természetesen nem volt külön W10-hez hangkártya cucc az Acer driver letöltő oldalán. Visszament a Win7 és láss csodát egyből lett sztereó keverő is még a Win7-es audio driver telepítése előtt. Ja Realtek HD Audió volt benne.
Ennyit a W10-ről és arról milyen jól kezeli a hardvereket.
-
TiberiusX
tag
válasz
#54072192 #94976 üzenetére
Robot megkérdezte, hogy felvehetik-e a baszélgetést, IGEN, aztán volt olyan opció, hogy újonnan vásárolt program esetén 1 es gomb, ha nem akkor hívjam vissza őket nyitvatartási időben.
Ne magyart hívjak?Ezt nem értem " Az automata telefonos aktiváláshoz futtatásba slui 4, majd .. "
-
vidra1221
tag
-
Somatom
veterán
válasz
#54072192 #94661 üzenetére
Na, ez vicces. Hogyan nevezzük el az olyan szolgáltatást, amit nincs lehetőségünk nem igénybevenni? Legyen mondjuk rabszolgáltatás?
-Van frissítés. Telepítsem? Y/N.
Ezt miért nem lehet? A Microsoft -nak túl komplikált lenne leprogramoznia? Jó lenne eldönteni, hogy most ki szolgáltat kinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- OLED TV topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tesla topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest