- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
westlake #27333 üzenetére
Nem titkosítja magától? Hát úgy néz ki mégis mert én azt sem tudom, hogy kell titkosítani. Miért kell így kicseszni az emberrel nem értem.... Eddig sosem volt ilyen csak a Win10-nél. Raktam már kismilliószor újra gépet úgy, hogy partícionálva volt és sosem volt ilyen bitlockeres szopatás....
Most komolyan buktam az adataimat????????????
-
válasz
westlake #26819 üzenetére
Jaja, lehet, hogy így kellett volna tennem, de mivel felajánlotta, gondoltam megpróbálom.
Amúgy 2db SSD-t terveztem a gépbe. Egyet a rendszernek, egyet az adataimnak. Ugye jól gondolom, hogy az elsődleges SSD-n a rendszer több partíciót létrehoz? Hasonlóképpen, mint a W7 esetében.
-
válasz
westlake #19602 üzenetére
"akkor csak fel kell venni a játékok eredeti .exe-jét egy adatbázisba (SHA1), majd amik nem egyeznek ezzekkel, instant delelte. "
Hm, nem ellenőrzi ezt a játék saját maga? Amúgy törés mindig lesz, max a módszerek fognak változni. Amikor tömegesen elterjedt az online aktiválás (~vista), azt hittük, hogy á, vége a crackelésnek, aztán egy fenét. Max úgy fogják kezdeni a törést, hogy xy service-et meg kell hekkelni a windowsban/át kell írni a hash-értékeket oszt csókolom.
Ennél sokkal komolyabb húsra mennek a nagyhalak, a TPM-et is törik pl, ami nem vérpistike warezolt Doom3-jához kell, hanem pl az amcsi követségi alkalmazott notiját védi Kínában.
Ha ez ténylegesen működőképes lenne, akkor minden gondunk megszűnne a kártevőkkel is pl, mert mi egy malware, ha nem egy oda nem való/illegálisan települt program.
"Ha valóban vannak backdoorok a Windows 10-ben" -> akkor nagyon kezdhetünk félni, mert többszáz-többezer vérprofi hacker keresi a kiskapukat, amiken keresztül ransomware-eket, bankos trójaiakat és egyéb nyalánkságokat juttathatnak el a felhasználónak. Szándékos biztonsági rést hagyni öngyilkosság, lesz ott rés magától is elég. (melyik rendszerben nincs
)
-
King Unique
titán
válasz
westlake #18012 üzenetére
Van benne vmi...
Én majd az őszi SR1, vagy TH2, vagy mi a franc frissítésre leszek kíváncsi, azzal megoldódnak-e a dolgok, vagy nem... + majd a hírekre, hogy ha ebben a topikban ennyi hiba előjön, akkor vajon globális szinten milyen a helyzet, mert nem hiszem, hogy minden usernél problémamentes volt a váltás, vagy minden működik nála
Addig meg nyilván hülye lennék a mostani verzióval szívni, azért van a gépen 7/8.1 + Mint is, még utóbbit is nagyobb élmény nyomogatni (nekem).(#18044) szundybence: nem jársz rosszul te se, ha kivársz (pl. őszig), addig meg nem érdemes vele szívni, mert az nem érv, amivel itt mások jönnek, hogy nála bezzeg minden jó, nincs xy hiba... akkor netán cseréljünk csak emiatt hardvert?
Más:
Nekem most DreamSpark Education verzió van fent, de zavart a hülye vízjele a jobb alsó sarokban, holott aktiválva van a rendszer, eredeti....külföldi oldalakon is többen panaszkodtak rá, de itt a megoldás [link]. -
front3r
őstag
válasz
westlake #18012 üzenetére
Jelenleg azok használnak Windows 10-et, akiknek túl sok szabadidejük van arra, hogy a bosszantó hibáikra keressenek megoldást.
Vagy akik értenek hozzá, plusz nem értik hogy másoknál mi ez a sok hiba, mert nálunk minden flottul működik.(1-2 hiba van, de az elenyésző)
De ilyen mókolt programok után amiket feltesztek, nem csodálkozom ezen... -
ot93
senior tag
válasz
westlake #18014 üzenetére
Hát mint eszközkezelőben vagy hol
is meg lehet nézni a drivereket, csak ott egyenként kell nézegetni... és azért lenne jó dátum szerint nézni őket mint a frissítéseket, hogy lássam, hogyha pl. a nyomtató hivatalos driverét lecseréli microsoftosra... mert olvastam korábban ilyent valahol.
Szerk.: Ja és nekem csak azoknak a listája kellene amik a gépen vannak... (a linken most nem látok listát mert android tabletről vagyok)
-
janos666
nagyúr
válasz
westlake #16591 üzenetére
Már gondolkoztam hasonlón, de nem állítja ezt részben vissza egy dism féle restorehealth? (Amit nem minden nap, de azért rendszeresen futtatok, főleg véletlen fagyás/áramszünet/stb után, vagy ha valamiért hülyéskedik valami és néha segít is, esetenként még a /source paramétert is használnom kell, hogy hozzáférjen egy-egy file-hoz egy másik gépemen).
-
peterk
senior tag
válasz
westlake #16591 üzenetére
Háát... ez a program, ha tényleg azt csinálja amit csinál, akkor is rohad igénytelenül. Simán átirányít egy csomó domain nevet más hostokra, teleszemetelve a hosts fájlt. Nem az exe itt a veszélyes, hanem amit esetleg csinál. Én egy procmonnal mindenesetre alaposan megnézném, hogy mit csinál. És végignézném a hosts fájlt is, hogy mégis milyen hostokra irányított át....
(Ehelyett az igénytelen megoldás helyett sokkal egyszerűbb bemenni a settingsbe és letiltani a helymeghatározást és a többit. Akár alkalmazásonként is be lehet állítani, kényelmesen GUI-ból, úgy, hogy tudod mit csinálsz. Ha ez sem elég, akkor is érdemesebb inkább a tűzfalban letiltani azt a pár alkalmazást amelyiktől tartasz. Ha mindenképpen valami tool, akkor pedig vannak már olyan toolok is, amik igényesebben, magukat a szolgáltatásokat tiltják le. Inkább azok, mint ez a gányolmány...)
-
premete
veterán
válasz
westlake #10884 üzenetére
Nem a "GA" jelentésére voltam kíváncsi, hanem arra, hogy miben különbözik az OEM-estől. Gondolom, mindkettőtöknek megvan ez a GA iso, azért kérdeztem, mert éppen belefutottam egy 0 perces asusba, ami windows 8-cal jött, és az első WU frissítésbe belehalt, bitlocker kulcsot kért, megkapta, utána törölte a saját frissítéseit, és gondoltam, kéne w10-re frissíteni, és ha van újabb, akkor arra mindjárt.
-
-
BiP
nagyúr
válasz
westlake #10809 üzenetére
Szerencse, hogy én sem írtam, hogy ugyanaz.
A 10240-hez viszont lehetett szerezni MS-féle ESD-t, (amikor az Insider-en belül megjött az update), amiből csinálhattál magadnak 10240-es ISO-t. Igaz, ez még nem az RTM, ill. az, ami ki lesz adva az MSDN-en, ill. terjesztve, és azóta jött pár update, de addig bőven megteszi ez is. Égbekiáltó különbség már nincs.
Amikor meg majd lesz RTM, lesz hivatalos ISO is, mindenki frissítheti az Windows image - archívumát
RTM-ből fene tudja, lesz-e előbb ESD (lesz-e egyáltalán), mint ISO.(Én mondjuk úgy szoktam, hogy amikor kijött egy frissítés, az ESD-ből csináltam magamnak ISO-t. Amint kijött hivatalosan is az ISO, az általam kreált változat repült, cseréltem a hivatalosra)
-
-
front3r
őstag
válasz
westlake #10409 üzenetére
De nem hivatalosan letölthető verzió. Azt mondják ez az iCafe driver... koreai verzió, direkt internet kávézóknak kiadva. Több ilyen driver volt már, szóval ne nézzetek hülyének.
Guru3D-ről van az info.
Itt van egy módszer a feltelepítésre egyébként! Felelősséget senki gépéért nem vállalok természetesen.
-
-
syler123
veterán
válasz
westlake #10099 üzenetére
A példád szerintem erős túlzás. Amúgy ha érvényét veszti a kulcs, akkor így jártam, legyen az én bajom
A másik hogy én nem károsítok annyira, mint aki a telepítőlemezre teszi az aktivátort, hogy még a laikus is könnyen használjon nem eredeti Windows-t, ezt csak megjegyzem...
-
syler123
veterán
válasz
westlake #10090 üzenetére
Most komolyan ennyire álszent ne legyél. Szerinted hányan vesznek pl g2a-n kulcsot? Rengetegen, és igen fizettem érte, szerintem legyen itt mindegy, a lényeg hogy megvan, nem hiszem hogy az Ms tőlem számlamásolatot fog kérni, vagy megnézi hogy a matrica a gépen van-e. Még mindig közelebb áll az eredetihez, mintha aktivátort használnék.
azopi74: köszi.
Egyébként 1 gép a lényeg, azon működjön a frissítés, akkor már örülök.
-
azopi74
addikt
válasz
westlake #10090 üzenetére
Ejnye, lehet, hogy a Microsoft Store-ban vette
http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Windows-8.1/productID.288401200
-
King Unique
titán
válasz
westlake #9683 üzenetére
Én már nem tudom mit gondoljak, naponta cáfolja / alátámasztja vki... viszont, ha ez tényleg az az RTM és az, amit OEM partnereknek kiszórtak, akkor elég gáz, hogy ilyen hibákkal van tele...
Meg ha megnézzük, azért a korábbi Windowsok RTM verzióban ilyen "durva hibák" nem nagyon voltak.
-
Воланд
titán
-
-
King Unique
titán
válasz
westlake #9099 üzenetére
Majd meglátjuk.
Annyi már itt a hír a WIn10 kapcsán, az utólagos módosítgatás, javítgatás, mellébeszélés, "ezt+azt írta a twitteren a Gabe", hogy ember legyen a talpán, aki ezt követni tudja...
Én a fenti problémáimmal kapcsolatban túl sok reményt nem fűzök a 29-éhez, de hisz ezért is vagyok a multi-boot híve... -
vlevi
nagyúr
válasz
westlake #8842 üzenetére
Jóvanna.
Becsuktam mindent.
Az üres kezdőlaphoz is kell ennyi?Időközben bezárogatta az Edge a processei nagy részét, csak kettő maradt. Így már elfogadható.
u.i.: A baj csak az, hogy förtelmesek a betűk. Tudom, használjak 4k monitort, 200%-ra skálázva (több helyen ezt javasolják), de ez meg baromság.
Hejjessírást hol lehet kikapcsolni?
-
törölt tag
válasz
westlake #8771 üzenetére
Hát ez még biztosan frissülni fog 29-ig, addigra talán megkapja a 10300-at, vagy valami ilyesmit (kérdés, hogy ehhez Insidernek kell-e lenni?).
Amúgy Gabe írta, hogy a prerelease kulcsok nem tudják már aktiválni a 10240-et, viszont ha a korábbi build aktiválva volt vele, akkor ez az állapot megmaradt. Egyelőre hasonló okokból nem lehet tisztán telepíteni, még biztos alkotnak valamit az aktiválással is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged