- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
GeneraL_XTX #61454 üzenetére
Szia.. Nálam konkrétan megszűnt létezni teljesen a hang...
Telepítsd újra a hang drivert. Nekem az megoldotta. -
vlevi
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #59607 üzenetére
Meg kell nézni, hogy alapertelmezett hangeszkoznek van-e beallitva a hdmi hang.
Ha nem azon van, akkor nem fog rá átváltani a windows. -
raidx
őstag
válasz
GeneraL_XTX #25040 üzenetére
Win 10 frissíthető 7, 8, 8.1 ről. Nem kell az egész sort végigjárni. Ha a 8-asod aktivált mehet a 10 frissítés és mikor aktiválta magát a tizes akár tiszta telepítést is lehet végezni. A kulcs kéréseket ki kell hagyni és amint nethez jut a friss telepítés ellenőrzi magát és aktiválódik.
@viktor82
Ha már aktiválódott a tizesed újra telepítésnél nem kell semmi kulcsot megadni. Aktivált marad alaplap cseréig. Akkor meg jöhet a telefonon aktiválás.
-
BiP
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #25010 üzenetére
Ha az új alaplap betétele után egy aktivált win8/8.1-ről frissítesz Win10-re, akkor nem kell utána újra beaktiválni, frissítés után aktivált lesz a Win10, és megjegyzi szépen az új alaplapot.
Ezt 2016. június 29-ig el lehet játszani. -
Gh00st
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #20772 üzenetére
Automatikus alkalmazásfrissítések kikapcsolása a Windows 10-ben
...bár sokat nem segített(csak ideiglenes megoldás volt)...
Én is eltüntettem még a legelején, sikerült feltornásznom a 15.7.1-et, erre pár napja lefrissítette magánakcsak gratulálni tudok, így kell ezt, nehogy véletlenül is én döntsem el mire van szükségem
-
VoidXs
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #20769 üzenetére
nVidiánál ha újat raksz fel, nem frissít vissza. Egyébként lehet driverenként letiltani.
-
Воланд
titán
válasz
GeneraL_XTX #12601 üzenetére
igen, pro eseteben ezt: VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
a home-ot meg most lusta vagyok megkeresni.
-
gbela
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #12406 üzenetére
Akkor azért megkímélnélek a további várakozástól, hisz sosem fog aktiválódni.
Miért is tenné? Honnan tudná, hogy jogosult vagy rá? MIvel türelmetlen voltál a frissítés után, és nem vártad meg h aktiválódjon így MS nem tudja h Neked ez jár. Vissza kell tenned az eredeti, vásárold win7/8-ad. Frissíteni, és megvárni h a win10 aktiválódjon. Csak ezután fogja tudni clean installnál is, h jár neked (mert az aktiváció a gépedhez köti). -
gbela
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #12368 üzenetére
Hali,
lehet elnéztem valahol, de jól értem, hogy Neked update után nem aktiválódott, aztán nyomtál (2) clean installt, és várod h aktiválódjon? -
Dr. Akula
félisten
válasz
GeneraL_XTX #12368 üzenetére
Asszem win8-nál csináltak tesztet hogy milyen ótvar szarra lehet még felgányolni win8-at, és valahol pentium1 környékéig sikerült lemenni.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
GeneraL_XTX #12316 üzenetére
Volt aki itt Atomra telepítette, nem hiszem hogy X2-re ne menne.
-
ZGO
tag
válasz
GeneraL_XTX #12328 üzenetére
Hali!
Mivel nálad ott az"áruház megnyitása" opció, így javaslom, próbáld meg ezt a lehetőséget:
Microsoft útmutató:Miért nem tudom aktiválni a Windows 10t?
Remélem segít, de nem tudom, hogy azon az oldalon jártál-e már.Üdv!
-
vampire17
addikt
válasz
Ugyanez van nalam is, most mar vizjelet is kptam, h aktivaljak... Ma ugy hagyom a gepet egesz nap, amig dolgozom, hatha aktival... Ird mar meg legyszi te is ha esetleg nalad lenne valtozas!
(En is clean installt nyomtam, update es aktivalas utan)
-
Aslan
aktív tag
válasz
Mint tegnap is írtam. Nekem is pont ez volt. Mikor beléptem helyi fiókból az MS fiókomba addigra beaktivált. Most, hogy ennek volt-e köze ahhoz, hogy beléptem az MS fiókba vagy csak véletlen egybeesés, azt nem tudom.
-
RolEnD_
tag
válasz
GeneraL_XTX #12271 üzenetére
Nyugi, nekem sem működött az aktiválás egész délután/este, most bekapcsoltam és azt írja, hogy aktiválva. Türelem! Talán reggelre megjavul.
-
nofi
addikt
válasz
GeneraL_XTX #12271 üzenetére
woland_y2k; GeneraL_XTX
Rendben, akkor folytatom a telepítgetést aztán lesz ami lesz
-
Dr. Akula
félisten
válasz
GeneraL_XTX #12214 üzenetére
Reggel nálam is ment elsőre, pedig nem volt warez. Szerencse kérdése kinek sikerül bejutni a mátrixba.
-
leviske
veterán
válasz
GeneraL_XTX #12219 üzenetére
Közben én meg előléptem abba a stádiumba, hogy hibakódként egy üres hátteret kapok és kér, hogy hagyjam békében egy időre.
Nálam digi, szóval akkor gondolom nem szolgáltatótól függ (kiindulva abból, hogy upc is lett gyanúsítva a topikban).
Tényleg amúgy akkor a 10-ben sem lehet mókolás nélkül beállítani a hálózatra való automatikus felcsatlakozást, igaz?
-
Grande Ale
őstag
válasz
GeneraL_XTX #12214 üzenetére
Chrome is megjavult, videokártya illesztő telepítése után. Viszont a Microsoft fiókba nem tudok bejelentkezni, nem érhető el.
-
leviske
veterán
válasz
GeneraL_XTX #12204 üzenetére
Akkor még annyit had, hogy PPPoE hálózatod van neked is router nélkül? Mert most felmerült bennem, hogy hátha csak az a baja, hogy induláskor nincs net hozzáférése.
-
Aslan
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #12204 üzenetére
Nem tudom már mennyi idő volt, de tuti több, mint egy óra, mire végre aktiválta magát a cucc nálam.
Egyébként MS fiókkal belépve próbáltátok?
-
leviske
veterán
válasz
GeneraL_XTX #12187 üzenetére
Neked amúgy mi a hibakód?
-
Rushyk
tag
válasz
GeneraL_XTX #12187 üzenetére
Én 2x-3x rányomtam egymás után mikor kiírta, hogy nincs net...3. próbára bevette (nekem se sikerült du-án óta, csak most igy)
-
Aslan
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #12156 üzenetére
Nekem dettó ugyan ez volt. Vártam. Aztán bejelentkeztem helyi fiókból a Microsoft fiókomba, és (valószínűleg véletlen egybeesés) hogy mire MS fiókkal beléptem, már aktiválta a cuccost magától.
Szóval:
1. Várj.
2. Esetleg jelentkezz be MS fiókkal, de igazából nem hiszem, hogy ez oldotta meg az aktivációt... szóval inkább az 1. pontra szavazok. Idővel aktiválva lesz! -
Воланд
titán
válasz
GeneraL_XTX #12171 üzenetére
nezd, az utolso 250 hsz fele arrol szol, hogy nem megy az aktivacio. nem a kliens oldalon van gond, hanem server oldalon es ezt semmi fele kulcsbeirogatas, vagy parancssoros varazslat nem fogja megoldani.
-
Воланд
titán
válasz
telepites utan mindenki ugyan azt a kulcsot kapja, azzal nem lehet aktivalni. eloszor frissiteni kell, majd ha minden aron tiszta telepitest akarsz, akkor telepites utan meg kell varni, amig aktivalja magat.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
nem kellett volna semmilyen kulcsot beirni.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
GeneraL_XTX #12125 üzenetére
Úgy oké, de én arra mondtam hogy nincs serial, hogy a frissítés megkezdése előtt nincs serialunk, amivel 0-ról kezdhetnénk az egészet. Azt majd csak menet közben fogjuk megkapni.
-
ssgt1981
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #12117 üzenetére
Újraindítást követően automatikusan aktiválta magát a rendszer.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
GeneraL_XTX #12095 üzenetére
Akkor lehet hogy más frissítést telepítünk, nekem nem írta ki hogy serial: ez és ez.
-
Lefty
addikt
válasz
GeneraL_XTX #12117 üzenetére
már legyalultam a gépet és iso-ból felraktam a rendszert, frissíteni akartam a tool-al win 7-ről de az egy szar, 4-szer próbáltam kb. és valami hibával beszart mindig, vagy csak szimplán megfagyott. úgyhogy clean install lett. várjak akkor egyszer hátha elfogadja a win 7 kulcsomat?
-
Dr. Akula
félisten
válasz
GeneraL_XTX #12070 üzenetére
Igen, mivel ez win10 serial, a 8-as csak ahhoz kellett hogy adjanak neked egy újat "puszira".
-
edari
őstag
válasz
GeneraL_XTX #12067 üzenetére
Produkey nevű program.
-
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #12067 üzenetére
aida64
-
leviske
veterán
válasz
GeneraL_XTX #12043 üzenetére
Engem ez azért zavar különösképp, mert ez a hibakód elvileg a preview esetén jött elő még anno pár embernek és azoknak új serialt kellett elvileg megadniuk, ami itt meg nyilván nem opció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest