Hirdetés
- 

Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

Mi a helyzet azzal a termékkulccsal, amit megjelenít az Aida64, a Win7-ről 10-esre történő frissítés után?
Mi van akkor, ha egy SSD csere utáni tiszta telepítésnél beírnám ezt a kódot? Tudom, hogy elvileg egy SSD cserénél is automatikusan kellene aktiválódni a rendszernek, de azért érdekelne a dolog. - 

- 

dethroner
veterán
Vannak nyűgjei, amiket majd ha idővel javítanak akkor lehet teszek még egy próbát. De az erőszakossága pl a defendernek az botrányos. W8-at sose próbáltam, most is bánom már hogy engedtem a kíváncsiságnak és frissítettem. Most már a W7 ketyeg, csak az a kérdés, hol kell felkutatni a W10 dolgait és kisöpörni.
Teljes reinstalt most nem szeretnék, ha rendesen menni fog a 7 ahogy előtte akkor örülök. Ha nem, akkor majd szánok időt egy teljes pucolásra.
Szóval, segítettek nekem felkutatni és törölni ezeket a w10 fájlokat, mappákat? 
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Gaming notebook topik
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Vallás
 - OLED monitor topic
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Lenovo Thinkbook, Yoga széria
 - Mobil flották
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - További aktív témák...

- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
 - Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
 - Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
 - MSI NVIDIA GeForce RTX 3090 3X OC GPU Kitűnő állapotban
 - magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Androidon simán megy az OK google angolul, miközben magyar a rendszer. Lehet átszokok akkor angol winre