- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
dajkapeter #116310 üzenetére
A "nem akarja felismerni a gép" kijelentés akkor helytálló, ha semmilyen szinten, azaz sem az eszközkezelőben, sem a lemezkezelőben nem detektálja a Windows a pendrive-ot. Ellenkező esetben viszont nyilván helytelen.
Az ötlet az az, hogy újracsatlakoztatni a pendrive-ot, szükség esetén előtte eltávolítani a gépházban / eszközkezelőben, majd utána újracsatlakoztatni, kipróbálni másik USB-portban is, újraindítani a Windowst, stb. Az újraparticionálást, újraformázást pedig parancssorban (így) is kipróbálni, ha grafikus felületen nem megy a lemezkezelőben. De normál esetben nyilván a lemezkezelővel is meg kellene tudni oldani, vagyis ha esetedben nem megy, akkor ott eleve nem stimmel valami, akár még a pendrive hibája is felmerülhet. -
movax
őstag
válasz
dajkapeter #116312 üzenetére
Próbálkozz másik pendrive-val. Előfordul, hogy egy látszólag egészséges pendrive egyszer csak nem akar működni rendesen. Nem tudom, mi van a gépedben, de egy rendesen leszedett telepítővel egy normálisan végigvitt pendrive-telepítő előkészítésével nem kellene gond legyen az installnál. Le volt takarítva, formázva rendesen az a pendrive?
-
movax
őstag
válasz
dajkapeter #116310 üzenetére
Újraindítani a gépet, újra létrehozni a telepítő pendrive-ot.
De miért nézegeted lemezkezelőben? Dugd be, reboot, boot media select, majd onnan tovább.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
dajkapeter #93545 üzenetére
Audiodriver-t frissíts.
-
TRob1
veterán
válasz
dajkapeter #88585 üzenetére
SMB1 bekapcsolása Windows-szolgáltatásokban?
-
Colos1
őstag
válasz
dajkapeter #20928 üzenetére
Na, nem emlékszem, de valahol olvastam, hogy ha kikapcsolod az eszköztelepítés, az csak az újonnan megismert eszközökre fog vonatkozni. Ahol olvastam ezt, oda volt linkelve egy MS hibamegoldó, amely segít megoldani ezt a hibát.
Megvan: http://dirtywindows.hu/2015/07/30/disable_w10_dri_update/
-
lanw
aktív tag
válasz
dajkapeter #18286 üzenetére
lehet,hogy Nekem is át kellene állnom.
#18294: ezt még nem próbáltam,de lehet,hogy egyet megérne,köszönöm!
-
zolee0307
őstag
válasz
dajkapeter #18089 üzenetére
Rendszer -> speciális rendszerbeállítások -> Hardver fül -> eszköztelepítés beállításai és ott kiválasztod, hogy nem én döntöttem el.
- megelőztek
-
-
gbela
senior tag
válasz
dajkapeter #18089 üzenetére
Eszköz driverek frissítését le lehet tiltani, így:
-
GuruZone
őstag
válasz
dajkapeter #10460 üzenetére
-
wjbhbdux
veterán
válasz
dajkapeter #10462 üzenetére
Ez mar tobb honapos, nem tukrozi a rendszer mai allapotat.
(#10459) dobost, nincs kulon serial. ha 1x felraktad egy gepre a 7/8rol frissitve, onnantol azon a hardveren mindig aktivalva lesz ujratelepites utan is.
-
netpeti98
addikt
válasz
dajkapeter #10462 üzenetére
Az egy nagyon régi build, a jelenlegi legfrissebb : 10240. Azóta nagyon sok miden változott a rendszerben.
-
netpeti98
addikt
válasz
dajkapeter #10460 üzenetére
Az insider kulcsokat vissazvonták a megjelenésig, utána folytatódni fog a program. Nincs véletlenül Windows.old mappád? az elég sok helyet el szokott foglalni. Illetve, ha beütöd a futtatásba "winver" parancsot, akkor mit látsz? Melyik build?
-
westlake
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- The First Berserker: Khazan
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xbox tulajok OFF topicja
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged