- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sub-ZeRo #105821 üzenetére
Köszi! Ezzel én is találkoztam a kereséseim során, de valószerűtlennek tartom, hogy egy 2009-ben kiadott szervizcsomag ne legyen része egy 2019-es win rendszernek, így nem foglalkoztam vele.
Egyébként a konkrét program feltelepítése megoldódott, mert megróbáltam a szoftver eggyel korábbi verzióját feltenni, ami szintén hiányolta a net keretrendszer 2.0-át, viszont ez a verzió felajánlott a programon belül egy letöltési lehetőséget, és így ő telepítette a hiányzó összetevőt. De továbbra is fennáll a kérdésem, hogy mi lehet az oka, hogy meglévő 3.5 net keretrendszer mellett mégsincs 2.0 a windows-ban? -
-
Cs1csó
titán
válasz
Sub-ZeRo #105281 üzenetére
EZ a frissítés + több feltétel együttállása is kell a hibákhoz:
- a CPU pörgetéshez ha jól olvastam valami olyasmi feltétel kell még, hogy le legyen tiltva a SearchUI - nálam nincs
- a játékban pedig - TIPP de az audiodg.exe-vel csinál valamit és az crash-elteti be a játékokat -
Cs1csó
titán
válasz
Sub-ZeRo #105279 üzenetére
Az update zavar be amit már visszavontak, aki nem szokta bizgerálni a Windows Update-et annak nem is települt, én manuálisan is szoktam indítani frissítés keresést ezért nekem feltette volt pár játék bezáródásom de ritkán játszom ezért nem foglalkoztam még vele de lehet törlöm azt az update-et.
-
Kékes525
félisten
válasz
Sub-ZeRo #105021 üzenetére
Előbb én manuálisan frissítettem, mert a WU nem ajánlotta fel a kumulatív frissítést. Lehet, hogy az erőltetés volt a gond. Most ismét engedtem a WU-nak a frissítést és a NET keretrendszer frissítést feltette, a kumulatívot nem, így most jó. Nem fogom manuálisan feltenni a kumulatív frissítést, rábízom a WU-ra. Eddig is előfordult, hogy a kumulatívat csak a frissítő kedden ajánlotta fel.
-
TRob1
veterán
válasz
Sub-ZeRo #104795 üzenetére
Mindig is volt rá megoldás, többször volt is róla szó.
De mondjuk az alább említett az pont nem konkrétan arra való, hisz így az egész rendszerben megszünteti.
Van rá reg-es és gpedit-es megoldás is. -
Kékes525
félisten
válasz
Sub-ZeRo #103244 üzenetére
Enable Verbose or Highly Detailed Status Messages In Windows 10/8/7
Ezzel meg orvosolhatod a hibát. Download Ultimate Windows Tweaker 4 for Windows 10, A felső három csúszka
Huh, most látom, hogy ez az Ultimate Windows Tweakerben van. Akkor csak egy program kell.
Kicsit máshol van mint a képen, de megtalálod. [kép]
Vagy a Group Policy Editorral, vagy a Registry Editorral csinálod meg.
(#103245) pzstm
Erről nem tudtam. Köszi az infót.
-
Kékes525
félisten
-
TRob1
veterán
válasz
Sub-ZeRo #98510 üzenetére
Az utolsó, off kérdések annyira de annyira felesleges és lefutott körök, főleg hogy tudod, létezik és elérhető.
Azért mert vannak a begyöpösödött, parancsszóra váró júzerek, attól még létezik, és aki szeretné, fel tudja tenni.
És kurvára nem kell insidernek lenni egy nem insider verzióhoz...Ui: és képzeld, én sem vagyok insider, mégis 1 hónapja használom a nem insider 1903at ami már wu-n is frissült, és még az éjszakai fény is működik, ahogy előtte is. Na bumm.
-
Doky586
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz
Sub-ZeRo #98206 üzenetére
"A Vírusírtók is hiába futnak, úgy beleírják magukat mindnehova, hogy öröm azt is nézni. Főleg úgy, hogy 1 darabot szoktak felrakni, mert ha több van fent, akkor összeakadhat. Nálam volt ilyen még 7 alatt is, így szerintem felesleges, de mindenki el tudja dönteni hogy vágja haza a rendszert."
Előfordult már, hogy elolvasod azt amire reagálsz?
A rezidens programok akadhatnak össze általában. A többiekkel csak akkor lehetne összeakadás, ha a rezidens programom is megtalálja az adott vírust. Viszont csak akkor indítom ezeket, ha a főprogramom mindent rendben talált, vagy esetleg az adott találattal nem tud mit kezdeni. Direkt ilyen helyzetekre írták. Persze ezeket jó, tudod, de akkor nem trollkodhatnál.
Költői kérdés: Mit gondolsz a vírusirtó topkiban miért javasolják pont erre az esetre? -
Kékes525
félisten
válasz
Sub-ZeRo #98203 üzenetére
"Annyi vírusírtót nem is ismerek, mint amennyi ott a startmenüben van.."
Amikor gondolkodás nélkül fikázunk...
Azok a programok nem rezidensek. Alkalmi használatra valók, telepítést nem igényelnek, hónaponkét futtatom őket. Így a problémához abszolúte semmi közük. Kiegészítő védelemként a vírusirtó topikban javasolt programok. Persze azok is hülyék, mi?
"Mióta ilyen hulladékokat nem használok minden működik.
"
Felhomályosíthatnál, hogy pontosan mire gondolsz?
Kizárólag csak olyat segédprogramot használok, aminél látom, hogy mit csinál, és bármikor, ha kell visszaállítható az adott beállítás. Ezeket is csak nagyon ritkán használom. Olyat soha, ami mélyen belenyúlhat a rendszerbe. Ezenfelül van rendszeres napi macrium mentésem a teljes rendszer particióról és vannak rendszer visszaállítási pontok is.
De ne fogd vissza magad, fikázz csak bátran.
(#98204) Doky586
Az MI a bejelentkezési menü volt. Egyértelműen hallani. Nem én hívtam őket, ők hívtak engem. Persze azért lehetne fizetős, de rákérdeztem nem volt az. Persze ettől még hazudhattak, de azért ne trollkodjunk.
Ja és a ccleaner és a legtöbb "jó" takarító program, biztonságos beállításban, kizárólag csak azokhoz a registry beállításokhoz nyúlnak, aminek a rendszer mélyebb működéséhez semmi köze. Maximum kisebb galibát okozhatnak de rendszer összeomlást nem, vagy appcrash. A registry takarítását nem csináltam még, minek, nem sok vizet zavarnak az esetleges hibák, amiket kijelölnek.
-
-
törölt tag
válasz
Sub-ZeRo #97649 üzenetére
Csak tudod ott a baj, hogy ez a ház nem változott semmit az elmúlt években, csak az op rendszer, hardver nulla...
és pár éve még működött az előlapon lévő usb- portban az a pendrive ami csak hátul hajlandó most működni.
meg: van olyan, ami most is működik előre...a bizbantyúra onnét jöttem rá, hogy volt ugye 1 verbatim 8gb-os adattároló pen...azt hiszem még win 7 biztonsági mentés volt rajta. na azt bedugtam kb 1 hete előre, de meg se nyikkant, csak a betűjel látszott tc-alatt illetve lemezkezelőben is. se adat se semmi. pár napos kínlódás után kib...tam a kukába, viszont mikor tegnap egy max 1 éves sony 32-esre sem volt hajlandó másolni, mert nem is látta csak azt, amit a verbatimnál leírtam, szóval akkor dugtam hátra és láss csodát...
ott mindent látott a fájlkezelő (is)
és ezerszerre sem értem miért...mert a sonyra is másoltam mondjuk 2-3 hónapja adatot és előre volt bedugva...
-
Lizard0828
tag
válasz
Sub-ZeRo #97140 üzenetére
Egy asus xonar dgx hangkarim van fent van a drivere, müködik is rendesen valóban èn sem èrtem mi az az intel audió hiba😶
A net keretrendszer pedig fent van mert jàtèkokkal települ automatikusan èn úgy tudom. Vagy tegyem öket fel egyenkènt esetleg illetve hangkàrtya drivert is újra? Azzal mèg nem próbàlkoztam. -
válasz
Sub-ZeRo #95732 üzenetére
Ez oké, azt még megcsinálja... de a ctrl+v, ami a paste lenne ugye... az már nem hajtható végre.
Tudtommal a kivágás a másolástól annyiban tér el, hogy a beillesztés után a forrásfájl eltűnik. (tehát áthelyezés történik).
w8-ig így működött (w 3-tól legalábbis így használtam)(#95736) Sub-ZeRo
Nó problémó.
Csak azt hittem, hogy lemaradtam valamiről, és megváltozott a m$ használata.
(mert volt már olyan találkám, hogy az Excelből kivettek funkciókat, a help-ben meg még javában ott volt a használata... példával, természetesen...) -
makoss
veterán
válasz
Sub-ZeRo #92563 üzenetére
A kérdésre válaszoltam, pont lesz@rom a kapcsolód, már bocs....kicsit fárasztó egy PC-nél kapcsolót megnevezni, ez nem villanykapcsoló, attól jobb egy kicsit
(#92564) divan: A gépen nincs beállítva, legalábbis nem tudok róla, a tabon van.
(#92565) cigam: Beregisztráltam újjal, beléptem, és mit kell állítani?
-
-
Clemi
veterán
válasz
Sub-ZeRo #91543 üzenetére
Köszi, a hálózati meghajtót azért csatoltam le eleve, mert nem volt hajlandó leszedni semmilyen módon a gyors elérésből a jobb gombos menüben lévő parancs, így persze a vissza csatolás után is maradt ugyanez a helyzet.
Ellenben a második opció amit linkeltél az korrekten kiszedett mindent a gyors elérésből, a gyári alap beállításon kívül.
(#91544) zolee001 Köszi, de a net use parancs a világon semmit nem csinált, még a felcsatolt meghajtót se választotta le.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo #91201 üzenetére
ez logikus, de valahonnan megállapítható, hogy mikortól van a fiókhoz rendelve a licensz, van ennek valami ellenőrzési módja?
elvileg én is úgy gondolom hogy elég egy belép, restart, kilép, de ha valaki tudja a konkrét workaroundot ami biztosan OK akkor szívesebben mennék abba az irányba.
-
Kékes525
félisten
válasz
Sub-ZeRo #91019 üzenetére
Most komolyan, havonta születnek újabb és újabbak. Ezeket csak utólag tudják javítani. Másrészt nagyon sok hiba van, amit még nem javítottak, mert még nem is ismertek széles körben, de a deep weben kering. Az egész technológia alapjaiban rossz. Nem véletlenül van legtöbb helyről száműzve. [link]
-
törölt tag
válasz
Sub-ZeRo #90102 üzenetére
Az a probléma ez az új kapcsoló alapból be van és tökéletesen leszarja a programok egyéni beállításait és a feladatkezelő startup listáját. Az emberek a megszokott helyen nézik tiltva és nem értik miért indulnak el mégis programok. Hetente kérdezik itt is. Kényelmi funkciónak akarta a Microsoft, ha már sűrűn újraindítják a gépet ennyi frissítés miatt akkor legalább részben ugyanarra az asztalra térjen vissza a felhasználó. Ha futott a Spotify akkor újra, a böngészőlapok is.
-
-
raziel01
veterán
-
Geri27
kezdő
válasz
Sub-ZeRo #88792 üzenetére
5 hónapos Gigabyte Z370 HD3. Az a baj, hogy a kék halál csak hosszabb kikapcsolás után jelentkezik.
Tehát ha 12 órán át nem nyúlok a géphez és után bekapcsolom akkor szokott bejönni a kék halál. Amúgy játék, munka közben nem nagyon maximum az esetek 2%-ban.
A VGA drivert már manuálisan letöröltem a napokban a többiek tanácsára úgy hogy előre leszedtem a drivert és internet nélkül raktam újra. -
svgyula
addikt
válasz
Sub-ZeRo #88373 üzenetére
Nem akartam beleszólni hátha egyszer magától is rájön.De nem! Ez a "nincs húzva, annyi hogy a turbo fokozaton megy alap 3,6, most 4,1-en megy. XMP profillal fut"
Ha folyamatosan húzza azt a processzort ami nem bírja akkor gyakori "kékhalál" az ajándék. De hát vannak itt nagyon okos "tuningmesterek". Mert az csak egy dolog,hogy mit ír a "sajtó" a processzorról, a másik amire valós körülmények között képes..........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest