- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Chrys_ #88389 üzenetére
Szerintem ez a lejátszó beállításának kérdése. Esetleg a magyar nyelvet is felteheted. Nem tudom most külön .srt ellenőrizni, egy beépített mkv nálam angol rendszeren a magyar felirat is jól jelenik meg mpv lejátszóban: [kép]
A Notepad dologra registry mókolást találni, saját felelősségre. Lehet a Notepad++ tud alapértelmezetté tenni, nézz utána.
-
TRob1
veterán
válasz
Chrys_ #56801 üzenetére
Nem lesz. Kb azt jelenti, hogy nem kell beírogatni mélcímet (esetleg jelszót), hanem ott váltasz. Újratölti azt a fiókot, mintha most lépnél be.
ui: Illetve a gugli valamilyen szinten biztos létrehoz kapcsolatot, hisz látja hogy ki az aki nem jelentkezett ki és ki melyik fiók alól melyikekbe lép be.
(De persze ők nem csinálnak ilyet, nem figyelnek, nem gyűjtenek adatokat, olyat csak MS tesz
)
-
-
Plebi
senior tag
válasz
Chrys_ #56729 üzenetére
Ez a rész mindig Off-on van.
A kiegyensúlyozott beállítást szoktam használni és azt állítom át. A procin kívül, minden energiagazdálkodásos opciót ki szoktam kapcsolni.
Viszont a linkelt hozzászólásba írtam, hogy ilyenkor az egér is megáll, kép, hang, minden befagy egy pillanatra. Ugyanez a gép, több éves win 7 nem volt ilyen. Párom gépe frissült először, az csinálta, aztán ment rá egy tiszta telepítés, egy darabig jó volt aztán egyszer csak újra előjött. Frissítettem én is, nálam logitech kormány nem ment (interaktív windows station-t hiányolt) drivert nem telepített, amiatt kellett tiszta telepítést csinálnom. Addig hanggal nem volt gond, majd tiszta telepítésre nekem is előjött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged