- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armagedown
őstag
válasz
Sántha Lajos #95100 üzenetére
Egész nyugodtan használhatod a CCleanert, nem fog tőle összeomlani a Winx, nekem bevált.
Nagyon jó dolognak számít az is, hogy be tudod állítani, hogy mely sütiket hagyja meg, így azokról az oldalaról nem fog kiléptetni a böngésző. -
Pityu.
nagyúr
válasz
Én használom a Ccleanert és semmi gond vele.
-
válasz
Felejtős. A Chrome-os jó simán. A Windows nal meg a beépített elég.
-
r.levente75
addikt
válasz
Sántha Lajos #95085 üzenetére
Az enyém ilyen amit írsz. Nem mondom, hogy örülök neki de ez van. Bekapcsolt állapotban elaltatom a gépet, lecsukom a fedelet, felnyitom és kell nyomni külön még egy főkapcsolót, hogy életre keljen.
Ha csak bekapcsolva lehajtom a fedelet akkor kikapcsol a kijelző de nem rakja alvóba, ha visszanyitom akkor megy tovább. -
uriember
aktív tag
válasz
"igen , én is azon csodálkozom , hogy sehol nem találom ennek a dolognak a beállitását , az energia gazdálkodás lehetőségeknél , furcsa."
Bocs, de érdekelne, miért akarod ezt a featuret? Hogy ne úgy működjön, mint másnak, a te géped egyedi legyen? Ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor kösd ki a fedélkapcsolót, ne turkálj beállításokban, igaz akkor a lehajtáskor sem fog aludni, csak ha a főkapcsolót alvásra konfigurálod és azzal altatod be...
Egyébként tényleg nem értem, hogy miért kell ez neked, elmagyarázhatnád. -
Frawly
veterán
válasz
Mert mi az oka, ami miatt a BIOS olyan szent, hogy hozzá sem mersz nyúlni? Nagy bajt nem csinálsz vele, max. nem úgy működik és visszacsinálod a beállításokat.
Bár azt sem értem, hogy mi abban a jó, hogy felnyitod a fedelet, és nem éled a gép? Azért nyitod fel, hogy nézegesd az üres képernyőt? Nyilván azért nyitja fel valaki, hogy használja. Még Linux alatt sem tudok olyanról, ahol OS-ben lehetne állítani, hogy mit csináljon a fedél felnyitásánál.
-
válasz
Sántha Lajos #95083 üzenetére
Biosban:wake up lid: tiltandó..
-
válasz
Sántha Lajos #95080 üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
Sántha Lajos #95078 üzenetére
Most nem noti előtt ülök de ott kell lennie hogy a fedlap lehajtása altassa e a gépet bár az igaz azt nem tudom hogy a felhajtására is van e opció hozzárendelési lehetőség zongorázd végig a beállításokat
-
Cs1csó
titán
válasz
Sántha Lajos #95076 üzenetére
Vezérlőpult - energiagazdálkodási lehetőségek - főkapcsoló funkcióinak a megadása
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motoros topic
- Autós topik
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MIUI / HyperOS topik
- Dark Souls sorozat
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged