- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Lizard0828 #147289 üzenetére
• Eszköz kipróbálása másik USB-portoz (asztali PC-nél hátlapon lévő) csatlakoztatva
• Windows 10 újraindítása és az eszköz újracsatlakoztatása
• Windows 10 naprakészre frissítése, majd újraindítása és az eszköz újracsatlakoztatása
• Hibaelhárító futtatása
• Ha telepítve van, akkor 3rd party antívírus program / "rendszeroptimalizáló" program kikapcsolása / eltávolítása. -
törölt tag
válasz
Lizard0828 #97365 üzenetére
Nincs szent grál leírás, többnyire véleményesek ezek az útmutatók. Azt jól teszed a túlzó letiltogatást, buheráló programokat, registry takarítókat és elavult dolgokat reklámozó cikkeket kerülöd.
Én ennyit szoktam: nincs szükségem a hibernációs fájlra, "powercfg -h off" parancssorba, ezzel egy füst alatt a gyorsindítás funkció is kilőve SSD miatt kevés haszna. Pagefile automatán maradhat, nem kell piszkálni. Sem az SSD-t félteni az írásmennyiségtől.
Gépházban pár dolog: telemetria alap, értesítési központ gombjait beállítom, fókusz segéd beállítások, Windows Update aktív órák megadása, tárterület segéd automatikus pucolását hetire vagy havira, Onedrive beállítása, többlövetű vágólap bekapcsolása, éjszakai fény beállítása (vagy többre képes Flux telepítése áruházból), kisegítő lehetőségeknél Print Screen gombra a Snip & Sketch
Külalak testreszabások: vékony tálcát szoktam meg, start menü ABC lista kikapcs és a csempés részre teszem ki ami kell, többire Win gomb keresés, start menü beállításnál kikapcsolom nem kérek app javaslatokat, ha nem olyan fontos a kinézet az áttetszőség effekt is kikapcsolható. File Explorerben én azt szoktam meg egy klikkre nyíljanak a dolgok. Ott van még a gyorselérés testreszabása vagy ha akarod a régi sajátgép nézettel is indítható. A ribbont én összecsukom, inkább a címsorba pakolom ki a legfontosabb fájlművelet ikonokat.
Védelemre józan ész mellé a Defender (új nevén Windows Security) megfelelő, a böngészőbe teszek egy Adguard (vagy Ublock Origin is jó) reklámszűrőt. Adataidról legyen biztonsági mentés. Netszolgáltató DNS szerver lecserélése nem tudom mennyit számít, én Diginél vagyok ám a Cloudflare 1.1.1.1 DNS-t állítottam be egy ideje.
Ha UWP appokat nem használsz nem sok vizet zavarnak felfüggesztett módban, amúgy gépházban privacy résznél kikapcsolható a háttérben futásuk.
Ha van olyan programod ami az áruházban is szerepel, onnan jobb telepíteni mert akkor egy helyre települ és az áruház intézi háttérben a frissítésüket. -
norba69
senior tag
válasz
A Win 10 stabilitását úgy tudod a legjobban fokozni, ha nem használsz "karbantartó" és "optimalizáló" programokat.
-
válasz
Ha az adatlapodon szereplő géphez gondolod akkor inkább hagyd és dőlj hátra. Ilyennel ne foglalkozz.
-
zolee001
őstag
válasz
https://mva.microsoft.com/ebooks?whr=uri:MicrosoftAccount&lng=en-US&countrycode=US&channel=MVA
-
törölt tag
válasz
Van valami konkrét problémád? Ha nincs, akkor nem kell semmit csinálni. Ami nem tetszik, azt a Gépházban töröld vagy kapcsold ki.
-
válasz
Lizard0828 #97138 üzenetére
-
zolee001
őstag
válasz
Lizard0828 #97118 üzenetére
Event Viever talán elöször
Igy ennyi infoval max a telejosda segithet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest