-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Jinxb1rd #81873 üzenetére
Lehet hülyeség az elméletem, Windows-nál soha nem lehet tudni: A 1803 neked tiszta telepítés volt? Arra gondolok amennyiben más 1709-ről frissített fel, te nulláról 1803 akkor lehet másnak a frissítés átvitte és megtartotta a jó állapotot, neked meg az új buildből kimaradt.
-
Geth
veterán
válasz
Jinxb1rd #81871 üzenetére
Nekem be van állítva rendszerszintű alapértelmezettnek a profil amit használok, és ennyi. Nem állítódik el.
Néhány build-el korábban volt egy ilyen hiba, hogy fullscreen után azt vettem észre, elvesztette a profilt, mármint nem volt jók a színek, rá kellett nyomnom, hogy töltse be újra. De már régen javították, talán még a changelogban is megtaláltam anno.
Jelenleg jó. -
törölt tag
válasz
Jinxb1rd #81861 üzenetére
Szia!
Tavaly cseréltem alaplapot és minden problémától mentesen történt a Microsoft accountos aktiválás. Telepítés, belépés MS fiókkal és ennyi.Látom, más már jelezte, hogy neki nem így történt, remélem, nálad sem lesz semmi nyűg.
Azóta végeztem másnál is ilyet pl. családban és akkor is minden OK volt. Szóval az én tapasztalatom 100% pozitív, viszont nem minden esetben van így, a fórum alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest