- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Netfone
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Jinxb1rd #81873 üzenetére
Lehet hülyeség az elméletem, Windows-nál soha nem lehet tudni: A 1803 neked tiszta telepítés volt? Arra gondolok amennyiben más 1709-ről frissített fel, te nulláról 1803 akkor lehet másnak a frissítés átvitte és megtartotta a jó állapotot, neked meg az új buildből kimaradt.
-
Geth
veterán
válasz
Jinxb1rd #81871 üzenetére
Nekem be van állítva rendszerszintű alapértelmezettnek a profil amit használok, és ennyi. Nem állítódik el.
Néhány build-el korábban volt egy ilyen hiba, hogy fullscreen után azt vettem észre, elvesztette a profilt, mármint nem volt jók a színek, rá kellett nyomnom, hogy töltse be újra. De már régen javították, talán még a changelogban is megtaláltam anno.
Jelenleg jó. -
törölt tag
válasz
Jinxb1rd #81861 üzenetére
Szia!
Tavaly cseréltem alaplapot és minden problémától mentesen történt a Microsoft accountos aktiválás. Telepítés, belépés MS fiókkal és ennyi.Látom, más már jelezte, hogy neki nem így történt, remélem, nálad sem lesz semmi nyűg.
Azóta végeztem másnál is ilyet pl. családban és akkor is minden OK volt. Szóval az én tapasztalatom 100% pozitív, viszont nem minden esetben van így, a fórum alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Üzleti vita és megbeszélés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)csere is érdekel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest