- Mobil flották
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Íme az új Android Auto!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
cappa72 #116096 üzenetére
Az automatikus frissítés tiltását normál esetben és szakszerűen az alábbi módszerekkel szokás megoldani. + Ha forgalmi díjas internetkapcsolat van beállítva, azzal szintén megoldható, akkor a frissítésekről max. értesítés jelenik meg, ellenben nem töltődnek le és amiatt nyilván nem is települnek automatikusan.
Szóval az előbbiek ismeretében nem sok értelme volt a vázolt módszernek, ráadásul a 64 bites verziónál a hivatalos/ajánlott rendszerkövetelmény is 32 GB...Meg ha tiszta telepítés történt, akkor 1903-as verzió óta lefoglalásra kerül a reserved storage, ami pont a C-n lévő kevés szabad terület miatti frissítési és egyéb problémákat hivatott kiküszöbölni.
De amúgy kikapcsolható az is, ha valaki esetleg fullra tele akarja rakni a C-t.
-
törölt tag
válasz
cappa72 #109075 üzenetére
Win+Ctrl+D új virtuális asztal
Win+Ctrl+F4 aktuális bezárása
Win+Ctrl+bal és jobb nyíl a váltás asztalok közt
Win+Tab feladatnézetben drag&drop vagy ablakon jobb katt menü mozgatás virtuális asztalra, állítani adott ablakot mindegyik virtuálison mutassa
gépház, rendszer multitasking résznél lehet még állítani
újraindításkor elvesznek a belakott asztalok -
válasz
cappa72 #91672 üzenetére
Na, pragmatikus módon feltettem a 3., előre ntfs-re formázott partícióra a w10-et. Előtte az elsőn ext4, majd a másodikon egy Linux-swap.
Simán felment a Linux mellé, majd újra feltettem a Linux rendszerindítóját (grub2), és minden szépen működik.
A Linux rendszerindító listájában megjelent a w10, és indítható.Előre definiált partícióra tettem a w10-et, így nem csinált semmi olyat, ami rögtön feltűnne - pl. extra titkos partíciók létrehozása.
Csak 1 partíciót használt, azt, amit megadtam telepítési helyként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest