-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Heroes fan
őstag
válasz
bobalazs #99206 üzenetére
Beírtam a kártyámat és ennyi már levolt töltve alapból is. Nekem csak a win 10 home perimium van meg de kiderült hogy nem működik nem bútolja be a pendrivét. Mégegyszer meg nem fogunk kidobni círka 40 ezret az ablakon. Ha nem lesz más lehetőség marad a torrentről leszedett windows és rárakjuk a 32 gigás pendrivére és így telepítjük újra.
-
-
törölt tag
válasz
bobalazs #98127 üzenetére
Visszajelzési központ > Fordítás javítása.
Kékes525: A gond az, hogy a Google fordító egy csomó mondatot hibásan fordított le. Azzal az eszközzel amúgy is óvatosan kell bánni, mert előfordulhat, hogy indítás után annyira leterheli a gépet, hogy csak csökkentett módból indítva lehet ezt kikapcsolni.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
bobalazs #37507 üzenetére
Ugyan ez a problémám, természetesen más AppID-val de ez most lényegtelen.
A registryben átvettem a tulajdonjogát a bejegyzésnek, ám még mindig nem tudom szerkeszteni a runtimebroker DCOM konfigurációját. A következő hibát írja már a szerkesztés megnyitásakor:
Az AppID-hez semmi extra típus nincs hozzárendelve, String típusú értékeket tartalmaz. Van valami ötletetek mit lehet tenni?
-
törölt tag
válasz
bobalazs #97387 üzenetére
A linkelt példát az MS már a CU megjelenése előtt foltozta: Microsoft fixes Eventvwr.exe UAC Bypass Exploit in Windows 10 Creators Update.
Ezért érdemes a frissítéseket is engedni. Tökéletes sosem lesz, de ha időben javítják (és engeded), akkor megvéd. Mérlegelni kell, hogy az alkalmankénti +1 kattintás tényleg annyira zavaró-e, hogy a rendszer biztonságát ennyivel csökkentsük. Szerintem nem, egyáltalán nem.
Ha téged zavar, akkor nyugodtan kapcsold ki, ameddig nem javaslod másnak (főleg olyannak, aki nem ért hozzá), addig engem sem érdekel.Ez sem mai, de Sandboxie sebezhetőség. Javították, de addig ki is használhatták, pedig ez megbízható szoftver.
Jenne: Ha nem szoktál telepíteni, vagy olyan programot futtatni, aminek mindenképpen kell, akkor tényleg elég ritkán jelenik meg.
-
törölt tag
válasz
bobalazs #97379 üzenetére
Az UAC letiltása azt jelenti, hogy minden futtatott program rendszergazdai jogosultságokat kap. Írhat védett mappákba, felülírhat fájlokat, módosíthatja a rendszer beállításait, írhat a registrybe, stb. Nem is feltétlenül kell malware hozzá, elég egy rosszul megírt program (bug). Meg például elindítasz egy kis játékot, ami elvileg a saját mappájába ír, de mégis rendszergazdai jogosultságok kellenek neki, az nem gyanús? Nem hát, mert nem tudsz róla UAC nélkül.
Plusz a vírusirtód sem fog meg mindent, mert nem lehet mindenre egyértelműen ráfogni, hogy kártevő, vagy nemkívánatos. Így tud települni még ma is egy toolbar. Az UAC egy plusz esélyt ad neked, hogy eldöntsd, akarod-e, amit a program kér.
-
Bandi821
tag
válasz
bobalazs #92608 üzenetére
Sziasztok!
Nagyon köszönöm mindenkinek a gyors választ. Sikerült driver takarító nélkül, simán az eszközkezelőn keresztül letörölnöm és így már gond nélkül újra telepítette. Hihetetlen, hogy eddig minden konfigommal megszívtam ezt a nyomorult realtek vezérlőt. Nem feltétlen ilyen problémával, de állandóan gondjaim vannak vele. Többszőr megéltem már, hogy egy win10 frissítés után problémák adódnak a hanggal.
Még egyszer nagyon köszönöm a gyors válaszokat.
üdv. Bandi
-
válasz
bobalazs #91990 üzenetére
Ez egy ilyen mini pc , csak még Z8300 soc és 32G emmc tárhely, mire be tudtam lépni a 3 sorból álló biosába, már megőszültem, valamint tele van a gyártó által készített speciális driverrel amit szerintem a w10 se tud soha sehonnan leszedni egy esetleges újratelepítésnél. Most mondhatod hogy mentsem le a drivereket is, de szórakozzon vele a fene ennyit.
Pl. a Z8300 alapból csak 2Gb ramot kezel, halvány gőzöm sincs hogy a gyártó hogyan hekkelte meg hogy lássa a 4gigát. -
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
-
adika4444
addikt
válasz
bobalazs #88545 üzenetére
Hali!
Van rá
Registry trükk
is. 1803-ban is tökéletes. -
törölt tag
válasz
bobalazs #86275 üzenetére
Tudok az újdonságokról, melyik ami szerinted világmegváltó dolog és nem várhat két hetet a hivatalos frissítés? (főleg aki nem vágja a pastebin esd cuccot) Pl. több patronos vágólap jó, de túléltük nélküle az elmúlt évtizedekben még egy kis idő belefér. Snipping tool helyet sketch? Feladatkezelőben power használat? Azt is ki lehet várni. A Sets lett volna a fő érdekes feature, azt viszont elhalasztották!
Illetve csak érzésre mondom, akik sietnek hegeszteni a korai verziókat pont ők szokták orrba-szájba kerülni és tiltogatni a Cortana, Edge, Onedrive, Defender, más MS szolgáltatásokat így pont nem találkoznak sok újdonsággal. Pl. a Ccleaner mániásokat nem hiszem érdekli a Storage Sense újítás. -
Cs1csó
titán
válasz
bobalazs #85991 üzenetére
Tény, legfontosabb a BÖNGÉSZŐ védelme, ami sript blokkolást jelent bár elég fájdalmas, én mivel elég szűk téren mozgok, az UBO-ban tiltom a 3rd-party scriptek-et és a 3rd-party frame-eket ettől még bőven élvezhető marad a böngészés, de valami extra foci stream-et már nem tudom hogy meg mernék e így lovagolni.
mpo
Nekem az a véleményem, hogy lehet huncutságokkal próbálkozni ameddig ha jön a népharag akkor vissza is lép attól a húzástól - ezt meg is tette az Avast - ha már ez sem segít és akár tényleges károd is keletkezhet akkor jön a könnyes búcsú.
Annak idején megtettem már ezt a Daemon Tools-al, Winamp-pal, μTorrent-el stb. -
-
-
-
-
Visormail
addikt
válasz
bobalazs #85909 üzenetére
Alaplapi driver telepítőből 2015ös van utoljára, azzal nem próbálkoznék. Ha eltávolítom a realtek drivert, akkor a w10 visszarakja a 2018as microsoftosat, azonnal van enhancement fül. Viszont ilyenkor ugye nincs realtek manager, amiben átállíthatom, hogy melyik csatlakozó mi legyen (nálam mindhárom első hangszórók/fejhallgató). Eszközkezelőben ráfrissítem ezt az új realtek drivert, megint egyből eltűnik a fül.
-
MrCsiT
addikt
válasz
bobalazs #85693 üzenetére
Belinkelnéd légyszi, melyik drivert használod?
Azért kérdezem, mert én kb. minden windows update után azt tapasztalom a Creative X-fi Titanium általam telepített - most nem tudom, melyik verziójú - driverével, hogy elmegy a hang: a windowsban a hangpanelnél ha teszt célból rákattintok mondjuk egy sztereo beállítás mellett a bal hangszóró formára, azt mutatja a rendszer, hogy szól, de valójában a fülhallgatón sem, és 5.1-nél a hangrendszerre sem ad ki a Win 10 hangot.
A driver újratelepítése oldja csak meg ezt a hibát, de roppant idegesítő havonta szórakozni ezzel. -
-
vlevi
nagyúr
válasz
bobalazs #85592 üzenetére
Hát, nem két percig tart, az biztos. Még SSD-vel sem.
A frissítés letöltése nem idő, mert az tényleg a háttérben megy, azt észre sem veszi a felhasználó, csak másnap, amikor kapcsolná be, akkor lepődik meg, hogy fél óráig települ a frissítés.
De cserébe a szokásos összegző frissítések sokkal gyorsabban települnek, mint a korábbi windowsoknál megszokott volt. Ráadásul nincs is belőle annyi, mert csak a biztonsági frissítéseket telepíti azonnal, az összegző egyéb javításokat kb. havonta egyszer.A félévenkénti funkciófrissítés már szerintem is erőltetett, egyre kevesebb benne a tényleges újítás, asszem a most, októberben várható funkciófrissítésben alig-alig lesz valami.
A legnagyobb újdonságot, a "Sets" funkciót pl. kivették, mert nem sikerült normálisan megcsinálniuk.
Lesz persze újdonság, mint pl. a Notepad mostmár felismeri a Linux stílusú sorvégeket (kb 30 év után), sötét intéző, ésatöbbi.
-
vlevi
nagyúr
válasz
bobalazs #85586 üzenetére
Nem feltétlenül.
Édesanyám régi gépén XP volt, hasonló konfiggal. Már régóta nyafogott, hogy lassú a gép, meg állandóan hibaüzenet jön, és a vírusírtó sem megy. De a szokásos hozzáállás, hogy á, nem kell neki másik rendszer, jó ez. Mármint az XP. De egyszer sikerült elkapni, hogy mostmár végképp elég, mert mindenre jött valami hibaüzenet, asszem valamilyen .net alapú alkalmazás fektette meg végképp, mert olyan .net-et akart feltelepíteni, ami már XP-re nem megy fel.
Szóval elővettem egy Win10-es telepítőt. Egész pontosan Core2Duo E5400, 2Giga RAM, Intel G41 chipset, alaplapra integrált VGA, és egy régi 250-es Samu HDD volt, amire felraktam a Win10-et. Meglepően jól ment rajta.
Szerintem a W10-nek számottevően nem nagyobb a hardverigénye, mint a hetesnek. Igaz, én ezt a saját gépemen "mértem" le, ami bőven elég a rendszer futtatásához (i5 proci, mellé 8Giga RAM).
Az biztos, hogy egy manapság összerakott gép sebességét megsokszorozza egy SSD. -
Kiskokó
veterán
válasz
bobalazs #85437 üzenetére
Sorry, csak nem össze vissza dobál be hanem nagyrészt azt az 1 odalt. Ezért akartam megmutatni, hogy 10ből 5 ször ez jelenik meg.
Amúgy meg blokkolta mindened amit írtál akkor mi a baj ?
Sajnos a friefoxomban nincs plusz bővítmény meg semmi az nem lehet a hiba okozója.
Még a böngészőt újra teszem valamikor de hogy a 2 hónapos windowst most ezért újra nem rakom az is biztos!
-
King Unique
titán
válasz
bobalazs #80043 üzenetére
Miért, talán a 2 évvel ezelőtt lementett 8.1 utána talán nem áll neki frissíteni, pláne hogy ott is az automatikus frissítés az alapértelmezett beállítás...? Ott max. a vezérlőpultban le lehet tiltani, aminek aztán igen sok értelme van, ennyi erővel lehetne akkor már XP-t is használni...
A Windows 10 is nem véletlenül akar frissíteni, felrakni a biztonsági javításokat stb. Amúgy meg miért ne lehetne visszarakni a régi lemezképet... Viszont az más dolog, hogy egy túl régi mentést nem nagyon érdemes. Pont az a lényeg, hogy a megfelelő állapotról lehetőleg minél naprakészebb legyen mentés, ami más operációs rendszereknél is érvényes. Ezt a "frissítésekkel, stb. jól elkúrni a meglévő rendszert." mantrát meg szerintem ne erőltesd a 10-esnél, mert egyrészt A-tól Z-ig általánosítani nyilván nem tudod, másrészt 7/8.1-es példák is előfordulhatnak, sőt épp magad írtad nemrég a saját negatív példádat 8.1-nél...
Ennyi erővel megint lehet találni olyan eseteket, amikor épp 7/8.1, vagy más OS alatt nem működik megfelelően egy eszköz. Az az egyesek által felhozott DAC-os példa meg elvileg csak egy adott Windows 10-verziót érintett, nem általánosítva mindet és nem is minden ilyen eszközt. Ha valami őskövület cucc, akkor meg annyira nem meglepő, ha nem támogatják az új verziók... A szoftvereknél meg nemrég panaszkodott valaki, hogy nem megy 1803 alatt. Aztán kiderült, hogy valami avítt 2013-as program, de annak sem a legújabb verziója...Az újabb érdekes módon már 1803 alatt is működött, ahogyan vélhetően a frissítés után is.
-
King Unique
titán
válasz
bobalazs #80002 üzenetére
Azért ez így igen érdekes, hogy egyik oldalról azt hangoztatod a 10-esre állítólag szinte csak "rontó" frissítések jönnek és bezzeg a 7/8.1 esetében minden OK. De egyrészt nem használod, másrészt azért egy havi összegző frissítés 8.1-nél gondot (fekete képernyő) okoz nálad, ahogyan a linkelt példák alapján másoknál is, sőt akár a 7-es esetében is... Harmadrészt az nemrég egy másik válaszban volt kifejtve, hogy ha egy-egy frissítés esetleg gondot okoz egyeseknél, attól még nyilván korántsem mindenkinél és nem lehet az előbbit általánosítani. Tegnap este települt pl. a KB4100403 nálam több gépen is és nem kellett imádkozni, restart után is működtek gond nélkül. Majd aztán jön az, hogy bezzeg ott van a WSUS, meg a Macrium mentése, mintha ezek a Windows 10 esetében nem lennének opciók, holott nyilván azok. Arról nem beszélve, hogy a megfelelő kiadásokban eleve lehet halasztani a frissítéseket, de ingyenes külső programmal, vagy helyi megoldással a Home kiadásnál is. Sőt, szükség esetén akár az utóbbiba is lehet csoportházirendet varázsolni. Mindent egyenként szelektálni egyébként már a régebbi Windowsoknál sem nagyon lehet, mivel azok is összegző frissítéseket kapnak egy ideje, az meg a másik.
-
King Unique
titán
válasz
bobalazs #79992 üzenetére
Az gondolom megvan, hogy az ilyen topikokba többnyire a kérdéseikkel és a problémáikkal kapcsolatban írnak a legtöbben. Nem fogja minden egyes Windowst használó PH! user itt és a többi Windows topikban sem naponta leírni, hogy nála éppen milyen frankón működik a rendszer. Bár akad olykor ilyenre is példa egyes tagoktól. Aztán egy Windows 10 topikban az megint nem annyira meglepő, ha azt ajánlják, ahogyan az sem, hogy említés esik az újabb verziókról. De, ha sikerül rendesen visszaolvasni (...), akkor talán az is feltűnik, hogy régebbi verziót is szoktak ajánlani azoknak, akiknek esetleg gondja van az újjal.
Azt pedig úgy látszik megint nem sikerült megérteni, hogy mi a különbség egy havi minőségi (összesítő) és egy funkciófrissítés (build upgrade) között... Az utóbbi lényegében egy új rendszert ad, nem egy szimpla frissítés, ezért elvileg a hibalehetőség is nagyobb lehet, legalábbis bizonyos esetekben. Azt pedig nagyon megnézném, hogy mi lenne, ha a Windows 7/8.1-re is évi 2 új funkciófrissítés érkezne... Elárulom, hogy azoknál sem lenne különb a helyzet... Az pedig nem igaz és nettó csúsztatás, hogy azok mindenkinél atomstabilak és egy-egy frissítés ott nem tud gondot okozni. Íme pl. a 7-es topikjából pár friss példa: [link], [link], [link]. De akad 8.1-es példa is, ha az kell.
-
törölt tag
válasz
bobalazs #79876 üzenetére
A megoldás (szerintem!) annyi el kell felejteni az ilyen figyelő programok aggódását. HDD-nél megértem szektorhibák és kerregő hangok, egyebek intő jelek ha haldoklik a meghajtó. SSD-nél nem fogsz ilyen jeleket tapasztalni, az működik vagy sem. Petabyte mennyiségű írást kibírnak, előbb pusztul meg a vezérlő vagy veszel új gépet.
-
King Unique
titán
válasz
bobalazs #79872 üzenetére
Hát pedig hiába próbálod erővel bemesélni az ellenkezőjét - ráadásul haver gépe, nem is a tied - , mert átlagos használat mellett ekkora írásmennyiség egyszerűen irreális 2 év alatt... Meg nem véletlenül volt említve az, amikor a S.M.A.R.T.-ból a diagnosztikai program olvas ki és közöl fals adatokat, ami lehet akár a gyártó trükközése miatt is. Tessék, itt egy példa, ezt kapd ki!
-
King Unique
titán
válasz
bobalazs #79861 üzenetére
Ha virtuális gépeket futtattál, videót vágtál, meg torrenteztél rá 1000-rel, akkor esetleg. De amúgy ennyit normál használat mellett önmagában nyilván nem ír rá a Windows pár év alatt sem, szóval így nettó hülyeség ez az állítás...
Pláne azért, mert az előbbi esetnél is nem szimplán maga a Windows, hanem a felsorolt tevékenységek és programok generálják a tetemes írásmennyiséget. De arra volt volt már példa, hogy a diagnosztikai program olvasta ki rosszul az adatokat.
-
Angel2014
addikt
válasz
bobalazs #37507 üzenetére
Szia ebben tudnál nekem segíteni?
Vagy esetleg aki ért hozzá?
Hiba:
A(z) alkalmazásspecifikus engedélybeállítások nem biztosítanak a(z) Helyi számára Aktiválás engedélyt a COM-kiszolgálóalkalmazáshoz. CLSID:
{D63B10C5-BB46-4990-A94F-E40B9D520160}Egyrészt nem értem minek a komponensszolgáltatások rész, mikor a regeditben egyből elérem...
A másik az engedély résznél hogy kell,hogy tulajdonba vegyem?
-
-
zseko
veterán
válasz
bobalazs #68001 üzenetére
És az 'nem jár le'? Volt valami olyan hír is, hogy két óránként kikapcsolja a gépet. Fekete háttér nagyon nem zavar, most is sötét háttereket használok, meg úgyis azt látom a legkevesebbet. Ez a 10-es próbának indult, vagyis valójában egy 'próba' 8-as volt mert kíváncsi voltam rá, ami lefrissült, aztán így maradt. De mivel van suliból eredeti xp-m, officeom, 7-esem, inkább használnék ebből is azt. Lehetőleg minél olcsóbbat
de ha úgy van nagyon max 40e-ig még elmennék.
Rosszul írtam, 'Eredetileg nem hardverhez kötött win10-et akartam'
-
-
zseko
veterán
válasz
bobalazs #67996 üzenetére
Akkor használható nekem is? Van eredeti win7-em, ha azt felteszem, és annak a kódjával aktiválom, akkor a win7 még használható marad? Eredetileg hardverhez kötött win10-et akartam, de rájöttem, hogy valószínűleg úgy sem fogom lecserélni az alaplapot jó pár évig (a mostani is kb. 2009-es vásárlás), csak proci és vga lesz cserélve, meg ram és háttértárak véve, így meg végülis mindegy lenne.
-
Cassio1987
tag
válasz
bobalazs #55048 üzenetére
Üdv ismét. Korábbi posztomra válaszoltál és az imént újra jelentkezett az eset.
Visszanézve a last activity view program az adott időintervallumra nem regisztrált alkalmazás tevékenységet, a last changed files alkalmazás szerint amikor a hdd 100% tereltséget kapott akkor az epfwdata.bin fájl került épp módosításra ami az eset nodhoz köthető (viszont az adott időben nem frissített már 1 órája adatbázist a naplója szerint), közvetlen ezután pedig a windows/explorer/iconcache to delete mappában módosultak tmp kiterjesztésű fájlok, de ez már azután történt, hogy helyreállt a hdd terhelés. -
jeni
félisten
válasz
bobalazs #55320 üzenetére
Az MX3000 (leszedtem a logi 67.xx verziós Setpoint programot) ott van START gomb működés de továbbra sem müxik a nulla. Viszont a másik billen továbbra sem jön a START gomb.
A Logitech billen fene se érti,hogy ott miért van?
Se az angol se a magyar nincs nulla. A németben van ott valami felfelé mutató jel alapból bejön. Ellenben a másodlagos gombra van magyaron § jel.Tehát ez nem fizikai hanem szoftveres hibára gyanakszom Windows 10-n.Azt kéne tudnom,hogy honnan szedhetek le bill beviteli hibára javítást?
Ha nincs akkor két dolog van.
1.Úra gyári alaphelyzetbe tenni a Windows 10-t
vagy
2. Újra felrakni a Win10-t.vlevi
Igen azt észrevettem,hogy a Z és a Y felcserélődik de a NULLA szám továbbra sem íródik ki. 1-9-ig oké a START gomb nem jó csak a Logitech MX3000 esetében van.
-
jeni
félisten
válasz
bobalazs #55317 üzenetére
Szia!
Rátaláltam korábban ,próbáltam akár az Y és a Z felcserélével de akkor sincs nulla karakter,amúgy a Win logó gomb se müxik.
Egyet még megpróbálhatók ha angolra váltok akkor a 9 mögé kell esnie a nulla és a magyar nulla helyére az 1(?).
Amúgy a nyelvi területnél ott is van olyan,hogy további beállítások csak ott amolyan olyanok vannak,hogy tizedes vessző meg arra legyen a szám karakter stb... vagy a 0123456789 egymás mellett vagy széttagoltan jelenjen meg,vagy más nemzeti nyelvi karakterek? -
-
konci79
őstag
válasz
bobalazs #54951 üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam.
Win7 mellett próbálnám ki,alkalmi jelleggel a 10-est. Feltenném a hdd-re a 10-est,de közben az ssd-n van c,akkor a hdd-n lévő rendszer betűjele mi lesz ha telepítek és mi lesz ha majd az ssdről bootolok?
Mindkettőn gondolom nem lehet c,majd ha egyszerre megy az ssd-hdd w7 alatt. -
ftamas0201
senior tag
válasz
bobalazs #50702 üzenetére
Ezek szerint akkor ideje lesz beriháznom még 8GB memóriára ja valamit is kezdeni akarok vele. Vissza vettem a részletességi beállításokból, így most játszható, csak azthittem hogy esetleg valami rosszul van beállítva, mert igazából mióta megvettem az rx480at azóta küzdök a játékokkal, valószínűleg eddig nem tudtam akkor kihasználni a 8at a vga limit miatt, csak kisebb grafikai beállításokkal tudtam játszani.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
bobalazs #50338 üzenetére
Lehet nem volt tiszta: meg a bootot se tudtam atallitani mert biosban fagyott mar. Egymas utan. Ma mar faradt vagyok gepeket szerelgetni, holnap az enyembol az egyik modult atteszem abba es meglesem (ottaniakat meg ki). Akkor tiszta lesz. Ha gond nelkul megy, akkor lesz bele uj kit veve azt ennyike.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
bobalazs #50314 üzenetére
Mindjárt megy egy memtest. Közben megtudtam, hogy már korábban is írta a R6 Siege, hogy fogyóban a memória, főleg ha Chrome is volt nyitva. "memóriavesztés elkerülése érdekében zárjon be egy vagy több programot" vagy ilyesmi. Gondolom ez nem normális 8giga ramnál, én sose láttam még ilyet...
MOD: a HDD-k mellett UEFI 1100-t jelez bootolhatónak, azt kell bejelölni? A bootolható USB be van már dugva.
Mod2: Amíg ezt feltettem, a gép lefagyott a boot menüben... gondolom akkor is hardver gond lesz...
-
vigyori78
őstag
válasz
bobalazs #50280 üzenetére
Általában program összeomlásokat tárolja ide, valamelyik programod nem jó elvileg annak a programnak a nevével kellene itt fájloknak lennie de nem biztos, lehet, hogy windows hibát tárol.
"
2 dolgot találtam :1: Windows key + R = futtatás ide beírod: services.msc majd megkeresed a Windows hibajelentési szolgáltatás -t ,jobb gomb tulajdonságok, Indítás típusa: Kézi vagy ki is kapcsolhatod.
2: Windows key + R = futtatás ide beírod: regedit majd megkeresed : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Windows Error Reporting\LocalDumps itt kéne egy olyan bejegyzésnek lennie, hogy : DumpCount ebben a bejegyzésben a Value Data értéke az a szám ahány bejegyzést tároljon a AppData\Local\CrashDumps mappában, tehát ha 10 akkor 10 bejegyzést tárol utána töröl egyet ha van új.
-
Joezyka
senior tag
válasz
bobalazs #49903 üzenetére
HDD hibám nincs (HD sentinel nem ír semmi hibát, kivéve ha az SSD-m 99%-os kondiba van.)
Az általad ajánlott programok egyike se talált semmit.Más kérdés: Azzal lehet valamit kezdeni, hogy ha torrentezek nem tolja az is csurig a memóriát? nem szoktam sokat torrentezni, kb havonta 1x, de akkor is idegesítő, hogy kb szétfossa tőle magát a gép
-
zsamiatt
őstag
válasz
bobalazs #49886 üzenetére
Hali. Próbáltam ezt már. Úgy újraindult magától mint a huzat... A win update kézi állítását nem próbáltam még. Az gondoltam a gpedites rész elég lesz.
Egyébként nem értem az MS-t,hogy rohadjon meg. Ha már kötelezően újra indítja a gépem, akkor miért nem menti el a megnyitott dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Medence topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest