- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudok, mert nem jön be semmi...Win11 is megkotlott ugyanazon Update után..
Ez helyre is állt, le is tiltottam az Updatet Win11-nél.Lementem amiket kell és aztán majd gyalu lesz, minden meghajtón... tiszta lappal indulás lesz. 2021 óta ez van, már újítani kell.
Lehet a Win10-t már fel sem kellene tenni, mert lassan megszűnik a támogatás és Win11 -re kéne áttérnem...de azt nagyon nem komázom. -
-
Üdv!
Próbáld meg még lefuttatni a PatchCleaner nevű kis progit. [link]
Ez a progi, pont ilyen esetekre van kitalálva. Én is csak vagy tiszta telepítés, vagy nagyobb verzióváltás után szoktam lefuttatni, és a duplikált, felesleges cuccokat amit felajánl törlése, nyugodtan törölheted. A futtatás után egy ilyet fogsz látni, a törlendő részeket egyébként tételesen átnézheted. Nálam most konkrétan nem ajánl fel semmi komolyabb cuccot törlésre, mert a hónap elején már, az 1809-es verzióra való frissítés után már törölve lett minden, ami felesleges. -
törölt tag
Az nem normális, kb. 15-16 GB a Windows mappám. Az Installer konkrétan üres nekem, pár hete telepítettem tisztán a rendszert. System32 belül a DriverStore mappa szokott elhízni, ez most nem lehet hiszen System32-re teljesen normális méretet írtál. Az az 42 GB-os Installer mappa nem normális nálad.
-
-
-
svgyula
addikt
Szia! a lemezkarbantartót nem szoktad használni? Azzal leviheted 20GB alá foglalt területet(windows könyvtár!)
Ha elindítod kiválasztod a "c:" meghajtót utána a "rendszerfile törlés" majd megint a "c:" és utána kipipálsz mindent és indít. Még két kérdést feltesz ezeket okézd le persze ha(?) nem akarsz visszaállni a régi rendszerre? Ez a folyamat eltart egy darabig de utána lesz megint szabad hely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest