- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Az előbb szemléltetve lett, hogy lehet a Windows 10 telepítő grafikus felületén törölni a célmeghajtón a már meglévő partíciókat, ha "mélyformázás" a cél, akkor adott parancssorban a másik válaszban is említett DiskPart clean all módszer ami 0-kkal teljesen felülírja a meghajtót, stb.
-
AlyrArkhon
senior tag
Ha nem vagy paranoiás, a cél partició törlésével.
Ha mérsékelten az vagy, akkor a teljes HDD törlésével és mélyformázással.
Ha extrán paranoiás vagy, akkor 2015 óta sehogy (kb azóta ismert HDD firmware vírus).
Ha hiperextrán az vagy, akkor kb 2021 vége óta csak teljes alaplapcsere és hdd csere (kb azóta ismert UEFI kártevő is) -
Cs1csó
titán
Szia a telepítés azon részénél ahol fel vannak sorolva lemezek, partíciók (pl. 0-ás lemez 1-es, 2-es stb. meghajtója) és kiválaszthatod melyikre települön akkor ott mindegyik partíciót töröld, (a listában ott lesz a telepítős pendrive is azt ne
, bár lehet nem is engedné, nem próbáltam)
Ezután új partíciókat hozhatsz létre tetszés szerint, ezután kiválasztod hova települjön azbúj rendszer és indítod a telepítést. -
King Unique
titán
Igen, nyilván mehet egyből a Windows 10 telepítése és elfogadja a Windows 10 telepítője a Windows 7 és 8/8.1 termékkulcsokat is, sőt nem is muszáj megadni a telepítésnél a "Nincs termékkulcsom" opciót választva, ráér később is az aktiválás.
Egyébként az előbbi csak egy példa volt, nem feltétlen Windows 7/8.1 termékkulcsot küldenek minden olcsó ajánlatnál.
-
King Unique
titán
Ha máshol általában több tízezer forint egy Windows 10/11 Pro termékkulcs illetve licenc, akkor 1900 forintért sejthető mennyire reális, mennyire korrekt.
Pont nem olyan régen volt téma itt, hogy másnak ennyi pénzért Windows 7 Ultimate termékkulcsot küldtek a Windows 10 Pro helyett, amivel technikailag ugyan működhet az aktiválás, de azért ugye mégiscsak tré.
Ha csak egy nagyon olcsó aktiválókód kell, akkor megteszi az ilyen is, ellenben ha biztosan jogtiszta és működő licenc, termékkulcs, akkor az nem feltétlen ez az árkategória.
-
Jazz
veterán
Közben meg lett. Anno tiltottam a win10 wifi driver auto frissülését GUID eszközelepítési osztály azonosító használatával....és sajánlatos módon ez az osztály kód egy az egyben megegyezik az usb hot-spot által létrehozott hálózat osztályával.
Azt hogy lehet beállítani hogy ne hozzon létre mindig új néven új hálózatot usb hot-spot internet megosztással? Mikor ugyan azon telefont, ugyan azon usb porton dugom rá....(android)
-
King Unique
titán
Ha 1x már telepítve és digitális licenccel aktiválva lett a Windows 10 azon a laptopon, akkor ugyanazon laptopon ugyanazon kiadás (pl. Home / Pro) újratelepítésénél nem kell újra megadni a termékkulcsot, automatikusan aktiválódni fog a Windows 10 digitális licenccel, amit a telepítő is világosan leír az aktiválásnál, ahol amúgy is van "Nincs termékkulcsom" opció.
Ha gyárilag OEM Windows 10-zel előtelepített laptop, akkor pedig szintén nem kell foglalkozni termékkulcs megadásával és aktiválással, sőt olyankor meg sem jelenik a telepítésnél az aktiválás és kiadásválasztó ablak, hanem automatikusan az OEM licencnek megfelelő kiadás települ és aktiválódik.
-
King Unique
titán
Az előzőleg már le volt írva világosan, hogy ha sikeres az aktiválás és megvan a digitális licenc, akkor az tartós állapot, nem jár le pl. 180 nap után, mint a házi KMS bohóckodás. + Az is le volt írva, hogy max. akkor lehetne gond, ha utólag visszavonná/érvénytelenítené a Microsoft a határidőn túli ingyenes aktiválásokat, digitális licenceket, de eddig sem tették, meg vsz ezután sem fogják, mivel pont az a cél, hogy minél többen váltsanak. Legalábbis technikailag nem, de attól még a hivatalos szöveg az, ami a már linkelt cikk végén van. Aztán ha később újratelepítésre kerül a sor az adott hardveren, akkor digitális licencnél a termékkulcsot sem kell újra megadni, automatikusan aktiválódni fog a Windows 10, amit a telepítő is világosan leír az aktiválásnál.
-
King Unique
titán
-
King Unique
titán
Igen, ez így oké.
Azt "tőlük" kérdezd, biztos hasonlóan okos választ adnak, mint nemrég...
Amúgy ha Retal licenc, akkor az normál esetben átvihető másik gépre és azon újra aktiválható vele a Windows 10, feltéve ha az előzőn deaktiválva lett, erről is volt szó itt: [link], [link], [link]. Egyéb lehetőségek hardvermódosítás utáni újraaktiváláshoz a digitális licenc Microsoft-fiókhoz kapcsolása és a telefonos újraaktiválás, amikről ugyancsak: [link], [link]. -
Geth
veterán
Permanensnek permanens így is.
Másik rendszerre átvihetőség lehetne probléma, de:
önmagában az upgrade nem átvihető másik gépre, de mivel az amiről "upgradelsz" 8.1 az Retail, az meg átvihető, így az upgrade is.
(Régebben - és most nem csak a Win10-re gondolok - nem lehetett a korábbi rendszer telepítése nélkül csak úgy felrakni az új rendszert. Ez, ahogy a kolléga írta, 1511-es Win10 óta nem probléma.)A legjobb nyilvánvalóan a 10 Retail kulcs, ez evidens.
A 8.1 Retail kulcs esetén csak egy gond lehet a jövőben: ha az MS úgy dönt, hogy már nem fogja elfogadni ezeket a kulcsokat. Papíron már nem fogadja el, a gyakorlatban igen. Senki nem tudja meddig marad így. Amíg elfogadja a gyakorlatban, addig szuper (leszámítva hogy nem ezt kérted).
A MAK kulcs meg lutri. Ha eladták többször, akkor elfogyhat az aktivációk száma, mire használnád most/a jövőben.
(A MAK kulcs ilyetén eladása nagyjából annyira legális, mint a permanens aktiválást adó aktivátor használata, csak az ingyen van és upgradenak látsziknem is értem azért miért ad bárki egy petákot is)
-
King Unique
titán
Nem, nem arra, görgess lejjebb a "Frissítünk!" részhez.
Illetve amit most írtál, az eleve teljesül, ha van érvényes W8.1 termékkulcsod. Legalábbis technikailag, aztán hogy ilyen olcsón az mennyire jogtiszta, az más dolog, passz.Ha érvényes a kapott W8.1 Pro Retail termékkulcs, kipróbálás után ténylegesen aktiválódik vele a W10 Pro és ott virít a gépházban a digitális licenc, akkor igen, az tartós aktiválás lesz. Az meg az előbb már le volt írva, hogy nem, nem kell W8.1
—►
W10 upgrade, elfogadja a W10 közvetlenül a W8.1 termékkulcsot, mármint ha érvényes és passzol a telepített / telepíteni kívánt kiadáshoz. Ha nem passzol, mert jelenleg pl. W10 Enterprise van telepítve, akkor pont nemrég volt arról szó, hogyan oldható meg az Enterprise—►
Pro downgrade újratelepítés nélkül. Vagy másik lehetőség a W10 Pro clean install W8.1 Pro termékkulccsal aktiválva. Ha újratelepítésre kerül sor és előzőleg már aktiválva lett a W10 pl. digitális licenccel, akkor nem kell újra megadni a termékkulcsot, amit a telepítő is világosan leír az aktiválásnál. -
King Unique
titán
Nem is feltétlen kell upgrade, közvetlenül elfogadja a Windows 10 telepítője 1511-es verzió óta a Windows 7, 8, 8.1 termékkulcsokat, valamint utólag a gépházban megadva is. De ugye attól még ha eredetileg W10 termékkulcsot akartál vásárolni, akkor ez így nem teljesen stimmel, + továbbra is adottak a már linkelt cikk végén leírtak.
Tehát akkor ahogyan sejthető volt, az újabban szokásos válasz...
-
King Unique
titán
Amúgy technikailag működhet, jó lehet - úgyis vsz erre fognak hivatkozni, lásd az előbb linkelt esetet - a W8.1 termékkulcs a W10 aktiválásához, meg nyilván a Retail is jobb, mint a MAK. Viszont ha eleve W10 termékkulcs kell, az volt feltüntetve a webáruházban a vásárlásnál, akkor nyilván nem teljesen stimmel ez így, de hát ilyen olcsón nem meglepő.
-
King Unique
titán
Amit az előbb linkeltem, abban a hozzászólásban említve van pl. a ShowKeyPlus program ilyen célra, azzal aktiválás nélkül is lecsekkolható a termékkulcs. W10 Pro Retail termékkulcs esetén pedig olyan kimenetet kell adnia, mint ugyancsak az előző válaszban linkelt példában.
-
King Unique
titán
• Igen, előfordulhat (példa). De utólagos reklamáció után jó esetben küldenek másikat, illetve az eredetileg vásárolt Retail termékkulcsot (példa). Viszont újabban már nem nagyon szoktak: [link], [link], [link].
• Lehet, de hogy melyik bolt/webshop, ott árult licenc, termékkulcs biztosan oké ilyen szempontból, melyik nem, az passz. Illetve lásd ez ügyben pl. az ebben és ebben a hozzászólásban leírtakat, hivatalos viszonteladók, EU-ban olcsó használt szoftver, stb.
• Lásd az előbb leírtakat, illetve nemrég pont onnan vásárolva más így járt. + Attól, hogy bő 2.5 évvel a hivatalos határidő lejárta után technikailag továbbra is működhet az ingyenes W7—►
W10 upgrade, illetve W10 aktiválása W7 termékkulcsával, még nem feltétlen lesz jogtiszta, ami az előbb linkelt cikk végén is említve van. -
-
King Unique
titán
Ha megnézted, akkor olvashattad, hogy ami olcsóbb, az egyrészt az OEM licenc, termékkulcs. Másrészt ami a szokásosnál jóval olcsóbb, az a használt/újrahasznosított szoftver az EU-ban, de ott is vannak bizonyos feltételek, amiknek meg kell felelni, azok is likelve vannak. Amelyik nagyon (gyanúsan) olcsó, az meg gyakran mennyiségi licences MAK termékkulcs szokott lenni, ahhoz is linkelve vannak a szükséges információk és példa. Az pedig az előző válaszban van leírva, hogy passzolnám az ilyen xy olcsó termékkulcsok fejtegetését, az ügyben tessék érdeklődni az adott webshopnál, meg a kedves eladónál... Ha biztosra akarsz menni és nem találgatni, akkor meg le van írva és linkelve honnan javasolt vásárolni, még ha úgy drágább is. + Azt el kellene dönteni, hogy most biztosan jogtiszta, NAV biztos licenc kell, netán esetleg céges felhasználáshoz, vagy csak egy termékkulcs az aktiváláshoz otthonra és annak megfelelően választani egyik/másik opciót.
-
King Unique
titán
Nálam működik, meg az elsőnek linkelt leírásból lett véve, ott is megtalálod.
Megvannak a standard beszerzési források és árak, ha biztosan jogtiszta és működő licenc, termékkulcs kell, + olcsóbban az EU-s használt szoftver (bővebben). De azt ne kérdezd, hogy egyik-másik helyen az egyes olcsóbb licencek, termékkulcsok biztosan okésak-e, illetve pontosan melyik az, pláne pl. az ilyen esetek után, passz.
-
King Unique
titán
Például az eseménynaplóban, vagy a BlueScreenView külső programmal is, stb. BSOD esetén az automatikus újraindulás meg amúgy kikapcsolható.
-
King Unique
titán
Megoldható a felhasználó mappák áthelyezése, az alábbi leírásban szemléltetve van.
Viszont egyrészt az nem teljesen világos, hogy ha előzőleg eleve más mappák + a felesleges rendszerfájlok szakszerű törléséről volt szó, akkor miért akarod a felhasználó mappákat átmozgatni. Másrészt lehet célszerűbb lenne inkább az ott tárolt személyes fájlokat, letöltéseket stb. eleve a D-re tenni, oda menteni a C helyett. Szimpla programok meg normál esetben azért nem szoktak olyan extrém módon "odaszemetelni", hogy több 10/100 GB-ot lefoglaljon.
+1 opció: ha felhasználói szokásokhoz, telepíteni kívánt programok és a tárolt személyes tartalmak méretéhez helytelenül lett megválasztva az SSD tárolókapacitása, akkor lehetőség szerint értelemszerűen nagyobb tárolókapacitású SSD-t kellene venni, használni, nem ide-oda helyezni az alapértelmezetten eleve a C-n lévő mappákat. -
zolee001
őstag
Csak a home foldereidet rakd át a "D" meghajtóra, pl downloads,pictures,videos,music különben ipari szivás lehet ha "rendszermappákat" elmozgatod
A documents and settings mint olyan már nem létezik,az csak egy junction a °%usersprofiles%....-re mutatFile explorer megnyit,C:\users\felhaszneved\downloads jobb gomb "tulakdonságok\ felül a "Location" és a MOVE gombbal kitallózod az uj helyét ahova szeretnéd mozgatni
Majd megismétled a Pictures,Music,Documents,Videos mapákkal ugyanigy -
King Unique
titán
Ott van a lemezkarbantartó, tárterületsegéd is és egyéb módszerek lemezterület felszabadításához. Valamint szükség esetén és saját felelősségre olyan spéci programok, mint pl. a DriverStore Explorer és a PatchCleaner. + A nagytakarítás előtt szükség esetén biztonsági mentés a Windows 10-ről. Rendszermappákat meg nyilván nem javasolt csak úgy 1:1-ben kitörölni...
-
King Unique
titán
Annak a kis panelnek alapesetben csak akkor kell felugornia, ha célirányosan használják, vagyis a hangerőt és a fényerőt állítják pl. billentyűkombinációval, majd utána pár másodpercre rá automatikusan eltűnik. Legalábbis nálam így működik már régóta. Ha nálad csak úgy random megjelenik a hangerő állítása nélkül, az nem éppen normális, már ha tényleg erről van egyáltalán. Ha annyira ki akarod kapcsolni, akkor külső programmal van rá lehetőség.
-
törölt tag
Erre a részre gondolsz?
Ezt sajnos gyárilag nem lehet kikapcsolni, témához se alkalmazkodik, áthelyezni sem lehet kevésbé zavaró helyre pl. jobb alsó sarokba vagy lehetne vízszintes és képernyő alján középen. A Microsoftnak úgy tetszik bal felső részen legyen ahol belelóg a programok menüsorába. Még a Win8-ból maradt meg ez az arcodba mászós dizájn. Néhány újabb funkciónál is ezt az elvet követik.Próbáltak önkéntesek egy kis programot írni az eltüntetésére: [link] ha nem zavar külön progi fusson csak ezért állandóan
-
Köszi a linket, nekem tetszik ez a Start Menu X! Ilyenre szabtam. Egy helyen, scrollozás nélkül elérhető minden. A fájljaim között is könnyebben tudok navigálni így, mint az intézővel.
Tetszik a fa-struktúra, és csak ráviszem az egeret a mappára, már láthatom is a tartalmát. Azt is be lehet állítani, hogy a win gombra az eredeti win10 start jöjjön elő, ez így tök jó. A keresés is azonnal írható. Az ingyenes, korlátozott változatot telepítettem, de nincs hiányérzetem, viszont el kell tűrjem a Get PRO! feliratot.
A memóriából 40-50MB-ot eszik.
(Ez még a "kísérleti" rendszerem, a start-menüben látható programok nem teljesen a valós igényeimet tükrözik!)
-
törölt tag
Sehogy, mert nem az a legfőbb problémám azzal a programmal, hogy a képen tele van pakolva mindennel.
De ettől függetlenül a mondandóm továbbra is áll. Lehet nem szeretni a csempéket, de a start menü nagyon jól teszi a dolgát, szerintem baromi praktikus.
(#99360) TRob1: Igazából a TC sem változott sokat az évek alatt, persze vannak új funkciók, de kapott lapos ikonokat meg gombokat, plusz a két panel közé egy eszköztárat, és ennyi. Nemrég néztem meg a Win3.1-re való verzióját (a Norton Commander mellé). Szinte ugyanaz.
Ha funkcionalitásban megfelel valakinek az adott program, akkor miért ne.
Amúgy minek vitatkoztok? Az igazán profik a beépített fájlkezelőt használják!
-
Kékes525
félisten
Pontosan ezt használtam én is eddig. De a mostanim szerintem azért jobb, mert sok programot csak nagyon ritkán használok, azokhoz bőven elég az amit a Windows nyújt. Másrészt ha az összes applikációimat áttekinthetőbben, egyben szeretném látni akkor arra egy kétablakos file manager sokkal jobb, mint például a Total Commander, vagy a Far Manager. Nekem ez az utóbbi a kedvencem, mert megszólalásig hasonlít a Norton Commanderre. [kép] [kép]
-
Cs1csó
titán
Ezzel a programmal: O&O AppBuster simán lehet kiválasztani mely appokat töröljön és melyeket hagyjon meg.
-
Korábban linkelt cikkben erről is van szó, konkrétan hogy:
However, there are still a number of apps and games that come pre-installed, and there are probably some that you don't want to use. With the Windows 10 May 2019 Update, you can now uninstall more pre-installed apps that you used to.
Szóval talán most erre is sor kerülhet, több mindent lehet majd eltávolítani.
Egyébként érdekes ez a jobb klikk menü, a vista start menü dönti el hogy adott mappán belül melyik a fő program amit indíthat? Mi van ha aktuálisan több program van a mappában, vagy mappa van mappán belül az adott könyvtárban?
-
törölt tag
Kisebb infarktust kaptam a képtől.
ABC listát elrejtem, csempés részre kirakom ami kell, leggyakoribb dolgok tálcára, többire kereső. Az általam telepített programoknál még rendbe szedem mappa nem kell start menübe csak a program parancsikon, az egyebek nem kellenek. (uninstall és readme parancsikonok) Az XP stílusú hoover játékos mappa nyitogatást nem szerettem.
Annyinak örülnék a listában az ABC betűket ki lehetne kapcsolni, tudom fejből is az ABC-t így foglalja a sorokat feleslegesen. -
-
-
Geth
veterán
Ne haragudj, ez hányadék szerintem
Sokkal lassabban tudnám elindítani a gyakran használt programokat, a csempéhez képest ebben a dzsumbujban eltalálni egy kisebb területet...
Kizárt dolognak tartom hogy ennyi programot használsz napi/heti szinten. Amit nem, azt hívják zajnak.
Ha Te ilyen gyakran indítod el pl. az Intel Matrix Storage kezdetű csodát, ott baj van
(Most abba ne menjünk bele hogy a nagy része ezeknek a progiknak nálam blacklisten van.)
Amit ennél ritkábban használsz, az bőven jó az all apps-ban, elkezdem gépelni és kiadja. -
Kékes525
félisten
"De még jobb lenne ha választható lenne egy xp-s start menü is (külső progi nélkül)."
Néhány hónapja még én is ezt mondtam volna, de szerintem nagyon jó a start menüje, csak kicsit át kell alakítani, személyre szabni. A csempék felhasználhatók gyorsindító ikononként (nem élők, át vannak állítva). A tálcán lévőkkel együtt gyakorlatilag az összes fontosabb program elhelyezhető. [kép], másrészt a programok könnyen áttekinthetők, gyorsan kikereshetően fel vannak sorolva. [kép] Kell ennél több?
(#99279) mpo +1
-
Geth
veterán
Az hogy MOST nincs jelszó nem jelenti azt hogy nem állíthatsz be egyet.
csak a fizikai reset maradna
Ezt írtam én is, zéró védelem, ha egyébként nincs jelszava a felhasználónak.Nem tudom mi ez a helyzet, de ha állítasz be jelszót és autologint egyszerre, akkor menni fog a lezárás, de újraindításnál ugyanúgy belép mintha nem lenne jelszó.
Kitekert egy dolog és szerintem továbbra sincs értelme -
Geth
veterán
Én meg válaszoltam: jelszó
Nem írtad hogy nem akarsz a felhasználó(k)ra jelszót tenni.
Egyébként más beépített megoldás nincs tudtommal.
Nem is lenne sok értelme, nyom egy köver restartot/resetet majd belép a (jelszóval nem védett) felhasználóval. Ha autologin, még egyszerűbb dolga van -
Geth
veterán
-
MasterMark
titán
-
Cs1csó
titán
Van még egy program ami ennél bővebb lehetőségeket tartalmaz: Winaero Tweaker
-
Cs1csó
titán
Nekem ilyen problémáim nem szoktak lenni. Az Origin klines az ami nem áll le rendesen - alap esetben - de telepítem a Wise Care 365 Free-t amiben van egy optimalizáló rész ott mindet engedélyezem gép restart és ezután a következő gép leállításnál már nem zargat az Orign vagy ha telepítve van a Qbittorrent.
Évek óta használom hiba nélkül.
-
adika4444
addikt
hali!
Itt keresd a profilokat:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\NetworkList\ProfilesNézd meg, hogy újracsatlakozásnál változik-e az USB-s adapter MAC címe a gépházban vagy a hálózati kapcsolatokban. Ha igen, Androidos körökben érdeklődj utána, hogy lehet a random MAC váltásokat tiltani.
-
-
Jazz
veterán
Már nem engedte szerkeszteni:
1.: OneDrive mappa alapértelmezett helyét hogyan lehet átteni másik meghajtóra, vagy mappába?
2.: A keresési előzményeket hogyan lehet megjeleníttetni? (cortana ugye nem működik kikapcsolva, online keresés kikapcsolva. De ez ezektől független. Nekem csak az kellene hogy a nagy fekete üres helyen megjelenítené egy listában a legutóbbi kereséseket, vagy valami hasonló.
[kép]3.: A start menüben a leggyakrabban használt lista száma max 6?! Lehet ezt valahogy bővíteni?
[kép]4.: A start menü csempéi helyet van valami alternatíva, ami akár olyan mint a leggyakrabban használt lista felsorolás szerű rendszerezése?
A nagy csempe helypazarló, átláthatatlan, használhatatlan sok alkalmazásnál.
A kis csempe meg csak ikonokat tartalmaz, kell a szöveg is.Köszi!
-
vigyori78
őstag
az ablak fejléceket (titlebar) feketére vagy sötét színűre festi : Ezt alapból tudja a win10 bármilyen színűre rakhatod.
a három ablak funkció gombot is kisebbre, egymáshoz közelebbire cseréli. : Ezt is lehet.
De persze vannak progik is pl.: LINK -
vlevi
nagyúr
Ez már nagyonnagyon régi cikk, még a tavaly júlisban megjelent win10 előtti állapothoz tartozik.
A mostani, 10586-os verzióban már van lehetőség színezésre.
De abban igazad van, elég lapos lett, de valójában ez sem újdonság, már a win8 is ilyen dizájt kapott, a win10 csak folytatta ezt a vonalat. -
vigyori78
őstag
Win7, win8-hoz képest annyi, hogy nem tudsz átlátszó ablakkeretet állítani de ugyanúgy lehet mindent mint 7-8 alatt, színes ablakkeret, színes start menü és átlátszó is,színes tálca és átlátszó is .... valamint a gépház/kijelző/speciális megjelenítési beállítások/szöveg és más elemek fejlett méretezése alatt lehet mókolni, ( vezérlőpult/ kijelző )
-
Elektrikus
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- E-roller topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest