-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Maxtreme #47707 üzenetére
[KB3176936] de kizárólag IE-vel nyitható meg!
-
Maxtreme
addikt
válasz
Maxtreme #47526 üzenetére
Kezdi elég komolyan felb*szni az agyam ez a szar...
Nem elég hogy erre sem találtam még megoldást, de ráadásképp az mtp eszközöket sem hajlandó felismerni ez a drága rendszer... (androidos telefon)
Elvileg az eszközkezelőnek a wpdmtp.inf-et kéne betallózni a windows/inf mappából, csak épp ilyen fileom nincs.
N-es rendszer, de a media feature pack fent van.. -
netpeti98
addikt
válasz
Maxtreme #34072 üzenetére
A legutóbbi frissítés óta többen is panaszkodnak rá.
Itt egy lehetséges megoldás -
TRob1
veterán
válasz
Maxtreme #25859 üzenetére
Jah, nekem is lassan indul.... A Monitor!
Mert mire bejön a kép, már rég ott virít a jelszókérés.
(Természetesen csakis alvó mód rulez
)
De amúgy nekem sincs semmi problémám, bírom ezt a win10-et. kopp-kopp (8at, 8.1et is bírtam, sőt igazándiból csak xp-t utáltam mindig is)
Asszony "ős" FuSi notiján is jobb mint a 7 volt. -
premete
veterán
válasz
Maxtreme #24307 üzenetére
Nálam is lassúbb a 10-es az összes cuccomon, de legalább kevésbé stabil, mint a W7.
Nem azt mondom, hogy állandóan xar, de naponta-hetente kijön valami bug, ami általában egy újraindítás után megjavul, leggyakrabban kikapcsoláskor nem kapcsol ki, illetve alvásból fekete képernyővel tér vissza.
Úgyhogy már letöltöttem a W7-es driver packot, és a pendrive-on ott figyel a w7 iso.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged