- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SkyS1gn #50155 üzenetére
Lehet driver probléma is, de az azért elgondolkodtató, hogy a Windows 10-nek gyanúsan sok hangproblémája van, a megjelenése napjától fogva. Elég nehéz elhinni, hogy a gyártók több, mint egy év után sem tudtak volna megfelelő drivert írni. Valószínűbb, hogy a Windows 10 rendszer állandó változása (teljesen soha el nem készülte) miatt nem mindig azonosak a drivermodellek, és a gyártók ezt nehezen tudják követni.
-
-
válasz
SkyS1gn #50018 üzenetére
Próbáld ki még ezt:
Windows 10 Installation Tip for Realtek OEM Drivers - the ones from Realtek ftp (not the drivers from Microsoft Update Catalog).
When you install by running Setup.exe, the Realtek setup will uninstall the drivers, ask to reboot, and then try to install the drivers. The problem is that after reboot, Windows 10 may install the last drivers automatically and Realtek will again uninstall them and reboot. This loop will continue. If this happens to you, here is the solution.
Solution: In device manager, under Sound, Video and Game Controls, Right Click on Realtek High Definition Audio, Select Update Driver Software and Browse to the WIN64 folder.
Alternate Solution: In device manager, under Sound, Video and Game Controls, Right Click on Realtek High Definition Audio, Select "Uninstall" and BE SURE to select "Delete the driver software for this device". Then click OK. Now, do NOT reboot. Run the Realtek Setup.exe again and the installation will proceed properly. Finally, after the installation is done, reboot.
-
Balion
senior tag
válasz
SkyS1gn #48782 üzenetére
Ezt próbáltad? Nem fordítom le, mert nem tudom mi a magyar megfelelőjük a winben. Megnézni se mtudom, mert angol win-t használok.
Right-click on the sound icon in the tray area and select Sounds.
Select the Playback tab and then right-click on the Speakers and select Properties.
Go to Enhancements tab (if you have it) and uncheck Disable all sound effects (or any similar thing you might have in there).
Also uncheck the immediate mode on top of the list. -
xyvz2
tag
válasz
SkyS1gn #48782 üzenetére
Írtam rád a ROG totyikban...sztem ne toltozgasd foltozgasd a win-ed, telepítsd újra a rendszert mert kiidegeled magad, de most komolyan már 1-2 hete kűzdesz vele, 1 újratelepítés beköltözéssel 1-2 óra... és 1ből kiderül hogy software vagy hardware ami úgye szervíz és rohadtul nem mind 1...sztem 2 óra megér annyit hogy megnyugodj...
-
Popes
őstag
válasz
SkyS1gn #48173 üzenetére
Kicsit keresgéltem de mindenhol csak azok a megoldások vannak amiket javasoltunk vagy már végigzongoráztál.
Még annyi jutott eszembe hogy az anniversary update előtt jó volt-e? Ha igen akkor vissza kellene állnod az előző buildre mert pl az Asus Realtek drivere is augusztus előtti volt, és ha kiadnak valami frissebbet csak akkor feltenni az anniversaryt.
-
Popes
őstag
válasz
SkyS1gn #48149 üzenetére
Leellenőrizted újra hogy nem rakta vissza egyből a frissebb win-es drivert? Mert ha nem tiltod le ahogy linkeltem akkor felmászik újra.
Ha maradt az Asus driver akkor lehet tovább keresni hogy mi okozza az anomáliát.
(írd már le pontosan hogy és mivel jelentkezik a hiba, youtube, film, zenelejátszó játék?) -
Popes
őstag
válasz
SkyS1gn #48128 üzenetére
Érdemes leellenőrizni mert előfordul hogy hiába raktad fel az Asust, a win egy pillanat alatt felülbírál és feltolja sajátját ha kell ha nem.
De nem ártana rendszergazdai parancssorba futtatni az sfc /scannow parancsot is, mert az nem hangzik jól hogy a hangszórón jobbklikkre nincs hibajavítási lehetőség.(de lehet ezt is megoldaná a driver újratelepítés)tomp
Nálam is van a laptopon régi hp driver ami jobban megy mint a win sajátja,
viszont ellenpéldát is lehet találni. (ezért írtam hogy meg kell próbálni mindkét lehetőséget, és kiderül hogy egyáltalán a drivernél van e hiba)
-
Popes
őstag
válasz
SkyS1gn #48104 üzenetére
Drivert mit raktál fel? A win10 által felrakott van fent vagy az Asus-tól töltötted le?(már ha az adatlapodon szereplő gépről beszélünk)
Ha a win10 tette fel akkor megpróbálnám lecserélni az Asus oldaláról letölthető Realtek audio driverre.Viszont ezt fordított esetben is megpróbálhatod mert az Asus drivere is még az anniversary update előtti.
Nem tudom hogy az Asus vagy a win10 drivere a frissebb de bizonyos laptopok amúgy csak a saját(gyártó által kiadott) driverekkel hajlandók normálisan működni.Én ezzel a driver mókával kezdenék(főleg hogy nincs javítás opciód a hangszóróknál) de azért nem zárnám ki hogy valamelyik program vagy app cseszteti a hangerőt.
-
törölt tag
válasz
SkyS1gn #23057 üzenetére
Bármilyenbe, utána csak futtatnod kell.
King Unique: Korábban sem kötötték semmihez, csak lehetett kérni emailes értesítést (ami össze-vissza érkezett), megjelent az magától is. Elvileg nem fog letöltődni nálad, mert nem automatikus frissítésre van állítva. Amúgy nem sunyiban töltődik le, úgy működik, mint bármilyen másik update, csak sokkal nagyobb.
-
válasz
SkyS1gn #23057 üzenetére
Egy sima szövegfájlba írod, amit .reg kiterjesztéssel mentesz és futtatsz, tudni fogja az utat
Más: kipróbáltam az N-es verziót (enterprise, aktiválás nélkül, csak funkciócsekkre): az edge hiányolja a médiafunkciókat a pdf-fájlok megnyitásához. Egyéb gond nem volt, pl a MPC.HC gond (és bármilyen vacak telepítése) nélkül lejátszik bármit. Próbaképp teszek rá starcraft2-t, meglátom, lesz-e bármi gond vele.
-
törölt tag
válasz
SkyS1gn #23053 üzenetére
Vissza. .reg fájlba írd be:
Windows Registry Editor Version 5.00
; Change Extension's File Type
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\.jpg]
@="PhotoViewer.FileAssoc.Tiff"
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\.jpeg]
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\.png]
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\.bmp]
@="PhotoViewer.FileAssoc.Tiff"Ha még van fájltípus ami azzal kell, akkor értelemszerűen bővíted vagy átírod kézzel.
King Unique: Csak akkor töltődik le, ha az automatikus frissítés be van kapcsolva, úgy meg amúgy sem válogatod meg a frissítéseket. Ha nem tetszik, akkor törlöd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest