- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 8300 mAh, maradhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
Dumi86 #63116 üzenetére
Hogyne kérne kulcsot.
(#63118) AtHoS: ritka sz@r az elmúlt időszakban ez a program, van amikor leszedi egy 100as nettel 10 perc alatt, van amikor ugyanazzal a nettel 6-7 óra. Szerintem egyszerűbb lenne ha valaki leszedné a 2 legnépszerűbb kiadást magyarul és felrakná egy dropboxba vagy bármi ilyenbe és belinkelné.
Ez még nem warez egyáltalán hiszen csak telepítő lemez, mely engedett MS-nél.
-
válasz
Dumi86 #62792 üzenetére
Elobb probaltam az intel burn testet inditani es arra is kidobta ezt a hibat es hogy valamelyik net keretrendszer hianyzik neki. Elinditottam a frissitest, remelem megoldja a gondokat. Azt amugy nem egeszen ertem, hogy telepites utan ezt miert nem dobta fel. Akkor is frissitett egy csomo mindent, de ez a 900 megas most 1-2 napja van csak ott.
-------------------------
Irtam multkor, hogy a win7-en indulnak normalisan a filmek es a dts hang sem akadozik inditaskor. Ott az volt a gond, hogy a Win7-en a 2.1.5-os vlc volt feltelepitve, a Win8.1-en pedig a vlc 2.2.0. Feltettem ide is a regebbit es megy minden rendesen, nincs se akadozas se mas gond a filmekkel.
-
szabonagyur
félisten
-
törölt tag
válasz
Dumi86 #49527 üzenetére
Helló, pár kliens megköveteli, egy ilyen fejlesztői környezet: http://www.adobe.com/hu/products/air.html
Ennyi takarítani való volt.
Az ajánlott frissítésnél volt egy olyan, hogy kijelentkezés után kiírta, hogy nem sikerült a frissítéshez szükséges műveleteket végrehajtani, próbálkozás újra:
Itt már nincs nyoma, csak szépen beírva, hogy sikeres
Csinált két automatikus újraindítást, és felrakta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest