- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baboss
őstag
válasz
DarkChild #63387 üzenetére
Nálam is ilyen lehetett.2 op van a notin és a win 7 kikapcsoló gombja alvásra volt beállítva,ez kutyulhatott össze mindent.Beletelt egy kis idő mire rájöttem,de a bios is el volt állítva és valami gond lehetett vele mert még a load default se segített rajta, csak a bios frissítése után lett jó minden.
-
Telda
addikt
válasz
DarkChild #21252 üzenetére
Nekem is volt már ilyen, hogy duplán vonta le a pénzt, illetve az egyik összeg zárolva megmaradt a számlán.
Ekkor voltam bent a bankban személyesen és nekem azt a választ adták, hogy ők ezzel semmit nem tudnak csinálni. Merthogy a steam (nekem ezzel volt bajom) valami hiba folytán dupla igényt adott be banknak, de csak a rendes összeget hívta le, a duplázott érték viszont ott maradt zárolva és hogy nyugodjak meg, majd hó végén visszakapom. Tehát végül is vissza kaptam a pénzt. Ilyen esetkere jó a netkártya, hogy csak annyi összeget utalsz rá, aminnyiért vásárolni akarsz, ne azt próbálja meg duplán lehívni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest