Hirdetés
- Netfone
- Google Pixel topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mini tri-fold koncepciót mutatott az Infinix
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumi86
senior tag
válasz
MasterMark #65528 üzenetére
Hát nem tudom megszünt-e,mert küldött emailt is ilyenről. Csak fogalmam sincs hol merre találok ilyen engedélyezendő dolgokat.
-
Dumi86
senior tag
Sziasztok. Ezzel vajon mi lenne a teendő?
[link] Nem tudom hol keressem ezeket az engedélyezendő dolgokat amiket hiányol az összekapcsoláshoz.
-
Dumi86
senior tag
Nálam hiba nélkül települtek a mai frissitések.
Újrainditás után is minden oké. Szerintem ebben a hónapban kivételesen nyugodtan lehet telepíteni mindet
Szerk.: Hosszú idő után végre frissült a Silverlight is
[ Szerkesztve ]
-
Dumi86
senior tag
-
Dumi86
senior tag
válasz
baboss #63614 üzenetére
Szia. A hiba magában a frissitésben van,mivel hibás
Ez a megoldás van rá (jelenleg).
1. Uninstall KB3045999
2. It will ask you to restart windows, but DON'T RESTART
3. Install KB3022345
4. Restart Windows
5. Install KB3045999
6. Restart WindowsÉn is most kerestem rá erre. nálam így felrakja. gondolom azért ms javítja ezt a dolgot.
-
Dumi86
senior tag
válasz
szabonagyur #63539 üzenetére
itt is ugyanaz az 1 nem ment fel valamiért.
Gergosz2: Nálam felismerte. Lehet csak egyedi hiba nálad?
[ Szerkesztve ]
-
Dumi86
senior tag
Pontosan 1 év után új realtek hangkártya driver jelent meg ma
[link]2.75 verzióra ráfrissithető.
-
Dumi86
senior tag
Üdv. Ma megjelent a Classic Shell 4.2.1
Gondolom sokan használják 8.1-hez
-
Dumi86
senior tag
Nálam Comodo AV-vel sincs gond
Ez a "hiba" igen úgy néz ki hogy kimondottan Avast-al van csak.
-
Dumi86
senior tag
Nem laptop volt a kérdés
Tudom hogy a laptopoknál azért nem ismer fel mindent,de itt most egy konkrét alaplap volt a kérdés.
Szerk.: Még nvidia driver se árt,na meg wifi driver(ha szükséges).[ Szerkesztve ]
-
Dumi86
senior tag
Üdv. Lemezkép csatlakoztatásakor miért írja ki ezt a hibát " Elnézést kérünk,a csatlakoztatás során probléma merült fel" ? A beépített lemezképkezelő írta ezt ki és ugye iso fájlról van szó.
-
Dumi86
senior tag
válasz
Balathruin #53135 üzenetére
Nem tudok hibáról. Én valami beállítás hibára tippelek,de fogalmam nincs mi lehet. Ameddig nincs ujrainditva(vagy nincs áramszünet)addig tökéletesen megy. Alvó módba van 99%ba a gép,abból mindig rendesen ébred. Újrainditásnál és leállításnál csinálja ezt amikor először töltené be magát,ott megáll nyomok egy resetet és másodjára mindig bejön. Fura egy hiba ez.
-
Dumi86
senior tag
válasz
Balathruin #53131 üzenetére
Semmi nincs ott ami erre utalna. Meg hát nem is nagyon lehet így,mivel még betöltés elött van ez.Megáll a betöltésnél,nyomok egy resetet és másodikra mindig elindul rendesen.
-
Dumi86
senior tag
Valaki az én problémámra tud megoldást?
Eléggé zavaró a jelenség.
-
Dumi86
senior tag
Üdv.Szerintetek mitől lehet hogy a win8.1 csak úgy hajlandó nekem elindulni(friss telepitésnél is),hogy eljut a kék indulóképig,tölt egy kicsit és ott meg is áll? Ekkor nyomok egy resetet és ezután elindul rendesen. Ezt rendes leállításnál,ujrainditásnál és esetleges áramszünetnél is csinálja. Zavaró és fogalmam sincs mitől lehet.
-
Dumi86
senior tag
válasz
szabonagyur #51598 üzenetére
Köszi. Még egy kérdés. Kihasználja a 32bites rendszer a 2GB memóriát és ezzel együtt a 2GBos videókártyát is? Egyikből se csíp le? Azt olvastam,hogy összesen 3.5GB memóriát tud kezelni 8.1 32bit.
-
Dumi86
senior tag
Üdv. Olyan kérdésem lenne,hogy a gépem adatainál látható konfignál jó még a 32bites rendszer?
Úgy sejtem elvileg még pont jó,de biztos akarok lenni benne. Köszi a segitséget.
-
Dumi86
senior tag
Nem érkezett egy frissités sem ma.
-
Dumi86
senior tag
válasz
#41133696 #48543 üzenetére
Üdv.Ezért rakta fel újra "A Microsoft kiadott egy kiegészítő frissítést, mely ugyan külön frissítés, azonban a KB2919355-es számú Windows 8.1 Update
fennhatósága alá tartozik. Ez a frissítés a KB2959977-es számot viseli, de a KB2919355-es számú frissítés részeként ajánlja fel a Windows Update is." Szóval röviden ez a KB2919355 frissités frissitése
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)