Hirdetés
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 10x-es zoomkamerát visz a Realme Barcelonába ultravalónak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Pontosan ekkor érkezik a One UI 7
- Netfone
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
Ki írt a programok kompatibilitásáról? Maga az OS a sz@r nem amit használok nem megy.
Na mindegy, nem fogok veszekedni senkivel.
(#66499) havri1: nekem már a külső sem adja, ez a fajta Start igazából semmire sem jó, az összes app nézete során alig lehet megtalálni valamit.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz
szabonagyur #66497 üzenetére
Egyet kell értenem, ugyanígy jártam, ezért tettem most vissza a 8.1-et. Nekem a notin lassabb a 10, mint a 8.1.
Tetszik viszont az EDGE szótára, és hogy a touchpadon a szélétől való húzással nem jön elő a jobb oldali sáv, mint 8.1-en..Tetszik, vágyom rá, de most nekem még jobb a 8.1
(#66500) szabonagyur: A külsőt meg lehetne szerintem szokni, de tényleg furcsa. Sokkal jobban tetszik a 8.1 kinézete, viszont az újdonságok vonzanak.
Tetszik pl az "intéző" új kinézete, ikonok.
Start menü szvsz szokás kérdése, de még mindig sok a csempe.
Na meg a keresés nekem nem működött...[ Szerkesztve ]
-
jbl
senior tag
válasz
szabonagyur #66495 üzenetére
Véleményedet tiszteletbe tartom. Igaz én nem sok programot használok így nincs is nagy rálátásom a programok kompatibilitásával, de amit használok, azok mennek. PuTTy, WinSCP, VNC Viewer…
-
szabonagyur
félisten
válasz
torma1981 #66496 üzenetére
Nem bétáról beszélek, mióta kijött a teljes fel lett frissítve a gép win8.1ről, illetve utána kipróbáltam nulláról telepítve. (De nyugi használom mióta megjelent az első Insider Prev is). Semmivel sem gyorsabb, mint a 8.1, ellenben sok területen visszalépés.
[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
válasz
szabonagyur #66495 üzenetére
Most ezt tapasztalatból mondod? Szerintem sokkal gyorsabb mint a8.1-es. Nem tudom ki beszél itt butaságokat hogy bugos, szar. Most jelent meg a teljes. Ne béta tapasztalatokat mondjatok.
-
szabonagyur
félisten
Mert egy sz@r az egész jelenleg, ronda és gyakorlatilag használhatatlan.
És nem, nem vagyok semmi új ellenzője, Win8-at használom béta kora óta, O365-ből is a Prev van ent meg Wp10-ből is, de ez a Win10 semmire sem jó, pedig drivereim is Win10-es meg a kb is elég erős bármihez. -
jbl
senior tag
válasz
szabonagyur #66491 üzenetére
És elárulod, hogy miért nem cserélsz, amikor ingyenes a frissítés?
Én ezzel frissítettem és minden jól működik semmi buherálás, crack-elés.
Azoknál biztos vannak hibák, és általánosítanak, hogy sz@r.
De ez hivatalos! -
jbl
senior tag
-
zjuhasz
aktív tag
feltelepítettem a W8-at (majd a W10-et is tesztképpen) (W7 után) és mindkettőnél ugyanazzal a problémával szembesülök, mint ami itt fenn az összefoglaló is írt, de pont a fordítottja a gondom: van 2 helyi fiók a gépen, jelszó nélkül. Az elvárás az lenne, mint a w7 alatt: jöjjön fel egy login screen, ahol választhatok, melyik user fiókjával lépek be. Ehelyett automatikusan bejelentkezik az utoljára használt userhez. Az sem segít, ha nem leállítással lépek ki, hanem kijelentkezés, majd leállítással. netplwiz parancsnál pipálva van az “a számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni”.
hogy tudnám ezt a fiók választó képernyőt előcsalni anélkül, hogy jelszót állítanék be? -
havri1
félisten
válasz
szabonagyur #66486 üzenetére
Így van, így kell akkor csinálni.
-
havri1
félisten
válasz
szabonagyur #66480 üzenetére
Kell neki a forrás.. Működik az. Többször kellett már használnom. 1 kattintás, nincs kérdés, stb.
-
anonym1s
őstag
válasz
szabonagyur #66470 üzenetére
Na megneztem. Kiegyensulyozottra van allitva, viszont a reszletes beallitason belul a max processzor teljesitmeny 50%-ra volt allitva. En nem allitottam at 50-re, szoval eleg fura. Atirtam 100-ra es most oke.
Kossz a tippet![ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz
szabonagyur #66480 üzenetére
reset-hez win8 eseteben kell a telepito media. win10-nel mar nem kell.
-
-
degas2428
tag
Hogyan tudom deaktiválni a windows 8.1 pro rendszerem, hogy újra tudjam telepíteni és elfogadja a licenc kulcsomat?
-
ph2012
senior tag
A Windows Defender vizsgálni akarja a laptopomat pedig Kaspesky Internet Security-t használok. Mi lehet a baj? Hogy lehet kikapcsolni a Windows Defendert?
Köszi!
-
-PLevi-
senior tag
válasz
Kezdő Balázs #66416 üzenetére
Igen, a végeredmény ugyanaz. Közvetlenül telepítés előtt tudod kiválasztani hogy mit tartson meg a rendszer.
-
anonym1s
őstag
válasz
szabonagyur #66470 üzenetére
Kiegyensulyozottra volt allitva, de ezt megnezem amint hazaerek mert lehet valamelyik windows frissites atallitotta.
42-46 fok kozott van, es 52-ig ment fel amikor maximum terhelest adtam neki mind a negy szalon szoval tulmelegedes tuti nincs. A homersekletbol is latszik hogy lassan megy, mert regebben felment 65-68 fokoig is amikor maximum terhelessel ment mind a negy szal, es akkor a feladatkezeloben is 100% cpu hasznalat volt, most meg csak 50%. -
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Laptopomban i5-4210u processzor van, ami 800-2400mhz kozott mukodott eddig, de ma azt vettem eszre hogy 1200mhz-nel feljebb nem megy, es erezhetoen lassabb is a gep. Biosban mar csinaltam gyari vissza allitast de nem segitett, tovabbra sem hajlando 1200mhz-nel gyorsabban mukodni, ezert gondolom hogy valami windows hiba lehet. A gepen windows 8.1 van, osszes frissites telepitve.
Mi lehet a hiba?[ Szerkesztve ]
-
degas2428
tag
válasz
szabonagyur #66465 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
jatszo
aktív tag
Sziasztok. Erre tudna valaki okosat mondani
Köszönöm. -
nucky30
tag
Windows Gazdafolyamat ( RunDll32 ) mi a csuda ? Nincs vele probléma, csak néha bekapcsolás után kb 1 percig 99%-ban használja a HDD-t, és fogalmam sincs mi lehet
-
havri1
félisten
Hali!
Újraraktam a gépemet, de nem helyreállítással, hanem iso-ból, szűz telepítéssel.
Első körben amit észrevettem, hogy a OneDrive ikonja nem mindig van kint jobb alul, illetve ha kint is van, jobbklikkre nem az a menü jön elő, mint régen!
Régen volt beállítások, ahol be tudtam azt állítani, hogy 1:1 be töltse le a tartalmat, ne csak online legyen elérhető.
Na ez most nincs..
Sose telepítettem pluszba rá semmit, a beépített volt.
Mit csesztem el?8.1 Pro
-
fulton
addikt
Sziasztok
Nem tudja valaki hogy tudom megváltoztatni a háttérképet az érintő képernyőn windows 8 alatt?
A jobb oldalról előbukó menüből csak előre beállított képekből választhatok , mindenféle csili vili szines képeket. De sajátot nem. Ezt lehet módosítani valahogy? -
Damage401
senior tag
Nem ide.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
van egy origi win 8.1 kulcsom és hozzá tartozó iso fájlom. most telepíteném először, amióta létezik. azt szeretném kérdezni, hogy ha eszerint csinálom a bootable pendrive-ot, az megfelel? ezzel nyomtam fel egyébként eddig a 7-est már számtalanszor.
vagy esetleg ezt kéne használnom?
köszönöm előre is
[ Szerkesztve ]
-
Hello!
Ti hasznaljatok a 8.1-ben ezt a gyorsinditas opciot? Van ennek valami negativ kovetkezmenye? Gondolom azert idonkent igy is ujra kell inditani a rendszert.
Koszonom!
-
degas2428
tag
Vettem egy legális windows 8.1 pro-t. Feltelepítettem majd sajnos alaplapot kellet cserélnem a gépben s buktam az aktiválást. A kódomat nem fogadta el mondván használatban van. Hívom a Microsoft ügyfélszolgálatát és egy hosszú számsorral segítettek újra aktívvá tenni a rendszert. Most az lenne a kérdésem, amennyiben tisztán szeretném újra telepíteni a rendszert akkor sem fogja elfogadni az eredeti kódot? Telefonálni kell legközelebb is?
-
-
törölt tag
Sziasztok.Megint 1 gondom van sajnos,. mégpedig EZ . Valaki valamit rá, valami jót, vagy mit én tudom?
-
válasz
szabonagyur #66443 üzenetére
A pro frissitheto masik verziora? Hol talalok errol cikket a ph-n?
-
Dinter
addikt
válasz
szabonagyur #66440 üzenetére
Őszintén szólva nem tudom hol kéne keresnem, máshol sem találtam rá választ.
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Üdv.
Win 8.1 verziók(Home, Pro, Entertise, stb) között tudok frissítéssel váltani, vagy csak tiszta telepítéssel?
-
törölt tag
Explorerből word dokumentum megnyitásakor következő hibaüzenet van: A Munkafájlt nem lehet létreghozni. Ellenőrizze a TEMP rendszerváltozót!
Amúgy ettől függetlenül, ha leokézom, megnyitja a fájlt (legfeljebb a képeket nem tölti be, ha vannak benne), de eleve jó sokáig tart IE-ből egy nyavalyás doc fájlt megnyitni, sokat vacakol.
Már többféleképpen próbáltam megoldani. Régebben, illetve tegnap is ideiglenesen megoldotta az IE alaphelyzetbe állítása, ma megint nem jó. Az sem segít, ha a registryben a HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\
Explorer\User Shell Folders helyen a Cache mappát átállítom Temporary Internet Files-ra. Hihetetlen, hogy egy ilyen hibát nem lehet megoldani. Amúgy semmi extrát nem használok az Explorerben: google az alapértelmezett kereső, és használom a beépített követésvédelmet. Meg persze az alap java és flash cuccok, amik kellenek.[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
Tableten hogyan tudom a recovery partíciót törölni?
-
taklasz
tag
Sziasztok!
Hp 250-es laptopon szeretném az eredeti Windows 8.1-et visszaállítani. Addig eljutok, hogy elindítaná a teljes rendszer visszaállítást, de végül egy hibaüzenettel megáll: "A számítógépen nem lehet visszaállítani alapállapotba. Nem található egy szükséges rendszerpartíció."
Mit lehet ilyenkor tenni?
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok,
arra keresnék választ, véleményt, hogy ha Win 8.1-ről frissítek Win 10-re, de úgy aztán úgy döntök, hogy még sem tetszik, akkor vissza tudok váltani a Win 8.1-re?
-
donmackó
addikt
Milyen jó hogy én meg sem próbáltam tegnap frissíteni. Nem győzték a szerverek, na meg majd lehet itt röhögni a sok driver vadász emberkén.
Nem mellesleg eltűnt a GWX ikon és nem fut a háttérben.
-
zzeN
aktív tag
Üdv!
Egy érdekes problémába ütköztem a mai nap. Win10-ről tértem vissza 8.1-re, rufus usb-s módszerrel. Az alábbi hiba fogad, ha jobb klikkelek a tálcán bármelyik ikonra:
Összefolyik az x és a rögzítés ikonja.
Eddig sose volt ilyen problémám, ugyanazt a buildet raktam fel pár hónapja és most is. Tipp?
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Léci, ERRE valaki valamit? Mert a Win 10-es topikon,hiába tettem fel 3x is a kérdést,de mint aki nemlássa, semmit nem ir rá,hogy mit tudom én,. figyelj te dinka, de nemtudom,vagy nemtudjuk a választ,ugyhogy nekérdezd 3x. Dehát se bú,se bá
. Itt valaki remélem tud mondani, ajánlani legjobb dolgot mindkét problémám megoldására.
-
betyarr
veterán
nem akar sikerülni ez az update: kb3054925.
ezzel próbálkoztam,de hibával leáll: [link]ez a hibakód: Error: 0x80070005,ami a link alatt van ajánlás,azt is megcsináltam,de nem segített.
malware scan megvolt.
mitévő legyek? -
viktor82
őstag
És ,ha frissitem a rendszert utána már mehet az iso telepités?
[ Szerkesztve ]
-
viktor82
őstag
Üdv,kérdésem a következő lenne
Ugye van egy win 8.1-es kulcsom azzal tudom teleipteni az msdn win 10et ? -
Kezdő Balázs
tag
válasz
-PLevi- #66415 üzenetére
Szia! Megmondom őszntén nem olvastam vissza a topickot(sorry) szóval ha rá megyek a táca óra melletti kis fehér ablakocskára és el kezdem abból tölteni vagy is onnan ,akkor az értesítéses letöltés és e- között nincs is különbség?ja meg twlwpítés után az adataim ugyan úgy megmaradnak,mert ha esetleg nem,akkor megvárom az értesítést Előre is köszönöm a segítséget.
-
-PLevi-
senior tag
válasz
Kezdő Balázs #66414 üzenetére
-
Kezdő Balázs
tag
Sziasztok! olvastam ,hogy itt már jó pár főrumtársnak,megérkezett az értesítés Windows 10-hez ,anno én is fel iratkoztam a Win10-re ,de eddig nekem nem jött értesítés,hogy letölthetem(bár az igaz,hogy nem rögtön iratkoztam fel,kicsit megkésve ,de a jel az óra mellett még mindig ott van szerintetek töltsem le ,értesítés nélkül is?
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #66405 üzenetére
Igen felraktam,de igazából nem tudom hogy melyiket kell ami a Windows 7-re volt jò?
-
törölt tag
a Win 10 topikot merre találom?
-
Sziasztok!
A windows 8.1-ben elerheto egy normalis szamologep is, vagy csak ez a teljes kepernyos, mobilos nyuvhalal?
Koszonom!
-
törölt tag
Sziasztok! Frissítette magát win7 ultimate-ról windows 10-re,de nincs hang rajta! Ilyenkor mi van? Valaki tudna segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- BestBuy ruhás topik
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)