Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 13 Ultra - can't touch this
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
-
szabonagyur
félisten
Mert egy sz@r az egész jelenleg, ronda és gyakorlatilag használhatatlan.
És nem, nem vagyok semmi új ellenzője, Win8-at használom béta kora óta, O365-ből is a Prev van ent meg Wp10-ből is, de ez a Win10 semmire sem jó, pedig drivereim is Win10-es meg a kb is elég erős bármihez. -
TRob1
veterán
Sokunknak elég, másoknak meg kevés.
Ezt sajna nehéz meghatározni más számára.(#38927) Hunork:
Ha már egyszer lesz majd tiszta telepítés, miért nem próbálod elsőnek ki a 8.1-et? Az a fél óra akkor már nem oszt nem szoroz. Hátha megkedveled/hibamentes lesz, és hosszabb távon mindenképp jobban jársz vele (meg rövidebben is
) -
-
Eszközkezelőben látszik? Ha igen, akkor a lemezkezelőbe is kukkants be, ritkán, de előfordul, hogy nem kap betűjelet.
aero.
töröld le a 200 megásat(már ha nem kell). Windows alatt nem lehet több partíció pendrive-on, pontosabban lehet(de azt nem windows-al hozták létre) de csak a legelsőt lehet használni. -
ielektros
senior tag
ez a csoda élményindex mi alapján dolgozik? arra gondolok, hogy a win verziók között hogyan változik pl., vagy mik a határai, mire alapoz stb. ?
Nekem
7.7
7.7
5.8
6.6
7.8Ugye emiatt 5.8 a végeredmény. Különösebben nem hat meg, hogy mennyit mutat, csak érdekelne, hogy mi mit jelent.
-
Imy
veterán
Ha leszeded a previewet, és azt frissíted, akkor az is legális!!!
[link]* Az ajánlat 2012. október 26-tól 2013. január 31-ig érvényes, és ügyfelenként legfeljebb öt darab frissítési licencre korlátozott. A Windows 8 Pro telepítéséhez az ügyfeleknek Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 Consumer Preview vagy Windows 8 Release Preview rendszert kell futtatniuk.
-
Kókuszdió
nagyúr
-
szeva000
addikt
én is így kezdtem anno

nah,elmondhatom,hogy azóta win8 van és továbbra sem tetszett a köcsög metrós idiótaság,így lelőttem és maradt minden a régi....attól még win8 van és commander is
De az is bizta,hogy nálam lassabb a boot,mint win7-nél....
De már mindegy,ha megvettem az upgrade-et....amúgy sok értelmét nem látom én sem,mert mindenhol lassabbnak találom.(viszont van pár funkció,ami nagyon jó)
Igazából az AMD vga driver okozott csak kikapcsoláskor gondot,azt uninstalláltam,azóta probláma nincs...hála égnek....Új rendszerhez képest sztem bőven jó.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Guild Wars 2 (GW2)
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SörcsaPH!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drón topik
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezt sajna nehéz meghatározni más számára.
)