Hirdetés
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android telefonokra is elérhető lesz a Clicks
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
(A 32 bites rendszer 4GB memóriát tud megcímezni. Sok eszköznek van saját memóriája is, és azok a címtartományból lefoglalnak egy részt, és ez a rész kiesik a fizikai RAM megcímezhető részéből. Sőt, valójában a RAM címzés folytonossága is szerepet játszhat, és akkor a legalacsonyabb című ilyen lefoglalt részig lesz csak megcímezhető a RAM. Persze a VGA megosztott memória is csökkenti az ezután fennmaradó RAM méretét. Ha processzor és oprendszer támogatja a PAE/NX-et (fizikai címzés kiterjesztése), akkor lehet akár 36 bites is a memóriacímzés, és így elérhető 4GB-nál több memória is 32 bites rendszeren.)
-
szabonagyur
félisten
válasz
ZavaBalazs #64597 üzenetére
hello
Nem mivel az adott email fiókkal lépsz be, így az ahhoz tartozó jelszót kellene beírni.
(#64598) GEPESZ66: ez meg a Windows 8.1 téma, ott fogsz valószínűleg leghamarább választ kapni.
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
A Chrome fórumban erre még nem kaptam választ.
A könyvjelzőket hogyan lehet az új verzióban ABC sorrendbe rakni,egy mappán belül?[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
helló!
win8.1, microsoft fiókkal összekapcsolva megoldható, hogy a laptop jelszavazva legyen, de az ne a microsoft fiók jelszava legyen? -
bon
őstag
Ha a PAE módra gondolsz azt ne keverd ide, mert az más.
"A fizikaicím-kiterjesztés (PAE X86) az AWE (Address Windowing Extension – címtartomány-leképezési bővítmény) API-t használó és Intel Pentium Pro vagy későbbi processzorral, és több mint 4 gigabájt (GB) fizikai memóriával rendelkező számítógépen futó szoftverek számára lehetővé teszi, hogy több fizikai memóriát képezzenek le az alkalmazás virtuális címtartományába."
[ Szerkesztve ]
-
leroyclub
senior tag
Sziasztok!
Van egy új laptopom amin Win 8.1 van és vagy béna vagyok, vagy még nem szoktam meg a touch padot, de mindig gesztust érzékel. Ki lehet valahogy őket kapcsolni? Nekem elég lenne csak a görgetés meg a zoom. A bal pöccintés és a jobb pöccintés amit nem tudok kikapcsolni. Az alsó és felső már megvan. -
bon
őstag
válasz
szabonagyur #64570 üzenetére
Nem a Windows 8 32bit-es változata kezel max 4gb memóriát,hanem valamennyi 32bit-es oprendszer.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
szabonagyur #64582 üzenetére
Esetleg jobb lenne,ha online játék esetében nem wifin csatkakozna a PC a nethez,hanem kábellel kötném a routerhez?
-
Norbi095HUN
aktív tag
válasz
szabonagyur #64579 üzenetére
Rendben, tehát akkor ugye a mostani 13.1-est nem szükséges letörölni, hanem "ráfrissül"?
És köszi a segitséget! -
GEPESZ66
veterán
A gyereknél online (steam) játék közben néha nagyon magas lesz a ping érték.Net probléma lehet,vagy a vírusírtó okozhatja,stb.?
-
szabonagyur
félisten
válasz
Norbi095HUN #64578 üzenetére
Mehet fel nyugodtan. legtöbb AMD driver beta szinten marad mivel nem akarnak pénzt kidobni a WHQL minősítésre.
-
cattus
addikt
válasz
Norbi095HUN #64575 üzenetére
Szerintem ha nincs szükséged a beta driver plusz funkcióira (amit a véglegesben úgyis megkapsz, csak később) és a mostani is működik hiba nélkül, akkor nem érdemes. Amúgy (ha úgy működik, mint nVidianál, akkor) nem kell leszedni az előzőt, simán frissül.
-
válasz
Evil Snowman #64513 üzenetére
Nos ugy látszik sikerült megoldani a problémát véglegesen (kopp-kopp).
Sajnos a Syl által javasolt legyalulás és offline fiókos bejelentkezés sem segített, így végső elkeseredésemben megpróbáltam még valamit. Mégpedig a Recovery lemez felajánl egy olyan opciót, hogy a merevlemez és annak tartalmának teljes törlése. Itt figyelmeztetett, hogy ez akár pár óráig is eltarthat.
Kis naivan gondoltam, hogy 3 max 4 óra és végez, nos Hölgyeim és Uraim röpke 21 óra 45 perc alatt gyalulta le a 750 GB-os vinyót.(gondolom minden szektort kinullázott)
Ezt követően feldobtam újra a Win-t és azóta minden smooth (remélem úgy is marad). Ezúton köszönöm nektek quailstorm, szabonagyur, Syl, hogy próbáltatok segíteni megoldani a problémát, mindegyik ötlet segítség volt, amit adtatok.
[ Szerkesztve ]
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
ATI HD 4770-esem van, Windows 8.1 Pro 64 bittel.
Jelenleg Win8-as 13.1-es Catalyst van fent.
Viszont itt: http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows%208%20-%2064
Itt van alul 13.4 "beta" is, esetleg megérné hogyha ráfrissiteném? Attól hogy beta driver, attol még jó?
És gondolom ugye ha felrakhatom, akkor nem kell előtte letörötlni a régit hanem kicseréli azt?
Válaszokat előre is köszönöm! -
szabonagyur
félisten
válasz
quailstorm #64572 üzenetére
És a kolléga is ezt írta le csak a másik oldalról, hogy a rendszer memóriához hozzá kell adni a VGA memóriát is ami így több, mint 4GB.
-
szabonagyur
félisten
A 32 bites Windows 8 mindössze 4GB memóriát tud kezelni, így a 4gb-nál több memóriával szerelt számítógépekre 64 bites rendszer ajánlott.
Minden szava valós, a 4GB-ban benne van az utolsó 2Mb-os VGA memória is, tehát ha van egy 128as őskori MX440-ed az is csökkenti a RAM-ból elérhető mennyiséget.
-
Nimda
addikt
válasz
szabonagyur #64558 üzenetére
A 32 bites Windows 8 mindössze 4GB memóriát tud kezelni, így a 4gb-nál több memóriával szerelt számítógépekre 64 bites rendszer ajánlott.
Akkor ez nem valós az összefoglalóban?
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
válasz
hakydakillah #64567 üzenetére
Nem nem, USB-ről is fel tudod telepíteni, csak annyit írtam, hogy ezek az olcsó kulcsok nem nyerőek, nem leszel jogtiszta velük.
Ha megveszed boltban DVD-vel onnan is a kulcs a lényeges neked. Telepítőt ezzel a programmal tudsz leszedni, ez rá is rakja neked pendrivera. Media Creation Tool Itt kiválasztod a kiadást amit megvettél, majd letölti és felrakja a USB-re,.
-
hakydakillah
senior tag
válasz
szabonagyur #64564 üzenetére
Ertem, koszi. Akkor mindenkepp lemezes a nyero. Csak azert akartam kulcsosat, mert meghajto nelkuli gepem van, akkor meg azt is vennem kell majd. Igaz, nem draga, de megis +kiadas.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
szabonagyur #64562 üzenetére
Elnézést,mit értesz a WU-n?
-
szabonagyur
félisten
válasz
hakydakillah #64563 üzenetére
hello
Az ilyen oldalakon levő Win kulcsokkal nem leszel előrébb. A kulcsodat el fogja fogadni 99%-ban a telepítő, de jogtiszta nem leszel még ettől.
-
hakydakillah
senior tag
Sziasztok,
At szeretnek terni Windows 8.1re a leheto legolcsobban, hogy aztan megkapjam a win10et :-)
Az egyik oldalon most vannak akcios win8.1 kulcsok. Azt szeretnem kerdezni, hogy az ilyen kulcsoknal hogyan folyik a telepites? Letoltok netrol egy trial windowsot, majd a kulccsal aktivalom? -
GEPESZ66
veterán
válasz
szabonagyur #64560 üzenetére
Most nézem, hogy a múltkor letöltöttem a 64 bit-es illesztőprogramot (HP2300C).
Viszont már a 32 bites WIN8.1-en is VISTA SP2 kompatibilitási módban telepítettem, mert nem volt 8.1-es illesztő.
A CANON PIXMA IP3300-as nyomtatónak sem volt WIN8-ra illesztője, csak WIN7-es, amit WIN7 kompatibilitási módban telepítettem.
Így jól működtek.
Köszönöm az eddigi válaszokat is! -
GEPESZ66
veterán
válasz
szabonagyur #64558 üzenetére
Hát akkor egy próbát megér.
Igaz a 4 GB RAM kb. 12000 Ft. Viszont a 64 bit-es rendszer a tisztaszoftver rendszer keretében megvan.
Az én gépembe is nem ártana akkor a több RAM.
Viszont a HP scannerem régi, amihez szerintem nincs másik illesztő programom. Működhet-e a régi illesztővel a scanner 64bit-en? -
GEPESZ66
veterán
válasz
szabonagyur #64556 üzenetére
Jól tudom-e, hogy a 4 GB memóriához már kell a 64bit-es rendszer?
-
szabonagyur
félisten
válasz
GEPESZ66 #64555 üzenetére
Semmi extra, de az indexelésnek meg a frissítések telepítésének le kell futnia előbb vagy utóbb.
Amúgy meg a task manager kiírja, hogy mi használja.
Előző kérdésedre: 4GB nem ártana, mivel 2 van benne ezért is teker annyit a vinyó mivel a lapozófájlt használja a gép, a HDD meg gondolom amúgy sem túl gyors.
-
GEPESZ66
veterán
A fiam gépe ezekkel a jellemzőkkel bír. Nem éppen mai a PC, 6 éves (a videokártya kivételével).
Processzor: Intel Core 2 Duo E5200 2.5 Ghz Socket 775
VGA: Gigabyte Geforce GT740 GV-N740D5OC-1GI
Memória: 2*1GB 1066 Mhz
Op.rendszer: WIN 8.1 32 bitOnline játékokat szokott játszani, amik néha belassulnak.
Nem max beállítások mellet használná ezeket.
Szerintetek érdemes-e a memóriát kicserélni 4GB-ra, természetesen áttérve a WIN 8.1 64 bit-re?
Vagy nem érek el vele semmit?[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Eddig mindig teljes formázást csináltam a C:-n és úgy telepítettem Windows-t.
Viszont a múltkor olvastam róla, hogy a telepítő gyökerében lévő setup.exe-t indítva is lehet nem upgrade telepítést csinálni.
Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:1. Van olyan megbízható, mint a format c: ?
2. Az elején felajánlja a frissítések keresését. Ez mit takar pontosan? A WU-ról leszedi előre a frissítéseket és már azokkal települ?
3. Ha a keep nothingot választom, akkor minden partíciót érintetlenül hagy és a C-t bedobja egy Windows.old mappába és semmi szemét nem kerül be közvetlenül az új Win-be?
Leginkább akkor gondolkoznék rajta, ha letöltené a frissítéseket és megcsinálná a Windows.old mappát. Ugyanis gyorsabb lenne a könyvtárszerkezetet visszaállítani a merevlemezről, mint egy UDB 2 pendriveról másolgatni. Ettől függetlenül persze oda is ki lennének mentve az adatok.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Hali.
Teljesen uj vagyok Win 8-al, pontosabban 8.1-el. A problemam az lenne, hogy cpu-z inditaskor lehal az egesz gep. Par funkcio mukodik, de talcan pl. csak a start menu hasznalhato, sajatgepet megnyitva semmi nem jelenik meg, es ugy egeszet nezve mintha megfagyna a gep. Meg a feladatkezelot sem nyitja meg.... Valaki talakozott mar ezzel a problemaval?
-
bb.bocs
őstag
sziasztok.
olyan ötlet merült fel benne, hogy szükségem lenne olyan programra, ami szabályozza hogy ha az akkumulátor pl laptopnál x % alá merül, elkezdjen tölteni, akár adapterről, akár külső akksiról. létezik ilyesmi? -
Corsair90
tag
válasz
szabonagyur #64544 üzenetére
Utánanézek a típusának, valamint hogy mit adtak hozzá és írok. (A gép most nincs nálam sajnos, mivel nem az enyém).
Jelenleg win8 van rajta és ha csak szintén win8-at enged, az sem probléma, de mindenesetre ez jó hír ha újratelepíthető. -
Corsair90
tag
válasz
szabonagyur #64542 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy ennél lehetséges, hogy a BIOS-ba be van égetve a windows kulcsa és nem tudom ,hogy ilyen esetben mit kellene tennem, hogy a rendszert újrahúzzam.
-
Corsair90
tag
Sziasztok!
Nootbook-ra szeretnék telepíteni Windows 7-et, a most meglévő Win 8.1 helyett, mert sajnos vírusos is már, valamint a megvásárlás óta nem volt telepítve.
A gond az sajnos, hogy nem lehet elindítani a telepítést. Esetleg létezik olyan, hogy bele van égetve, vagy le van védve az oprendszer, hogy mást ne lehessen rá telepíteni?
Hogyan lehet ezt kiküszöbölni?[ Szerkesztve ]
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
Gergosz2 #64538 üzenetére
Az a furcsa hogy nekem az előző vason win7-en Gigabyte alaplappal is csinálta, és most Win8.1 Asus lappal is, és ebben a gépben egyetlen egy alkatrész se egyezik meg az előző gép elemeivel, kivéve a billentyűt és a monitort. És elég idegesítő néha, mindig a legjobb pillanatokba kezdi.
Talán valamelyik driver lehet? Mindig a hivatalos oldalról szedem le a legfrissebbet alaplaphoz, vga-hoz is. Nem vírusos a gép. Feladatkezelőben néztem miközben előjött, de nincs semmi oda nem illő folyamat, a cpu meg normálisan ketyeg, nem terhelődik.
Ezt már 5 éve mióta Win7-8-at használok tapasztalom, azóta 10+szor volt újratelepítés teljes formázással.
Akkora rejtély számomra hogy muszáj volt már megkérdeznem itt, igaz nem hiszem hogy bárki is tudná az okát.[ Szerkesztve ]
-
Nxn908xxx
őstag
Sziasztok!
Egy eléggé furcsa jelenséget tapasztalok és már semmi ötletem sincs hogy mi okozhatja, ezért leírom ide, hátha tud valaki segíteni.
Megpróbálom elmagyarázni, de ezt igazából látni kéne. A lényeg az, hogy véletlenszerűen, teljesen random előjön egy olyan, hogy ha kattintok az asztalon egy ikonra, akkor több ikont is kijelöl. Vagy a böngészőbe minden egyes kattintás új lapon jelenik meg. Mintha nyomva lenne tartva a ctrl. Vagy ha így sikerül belépni egy játékba, az laggol, alig van hang és szinte irányíthatatlan az egész rendszer. Egyszerűen meghülyül minden.Ilyenkor rámegyek az újraindításra és ekkor kihozza azt a menüt kék háttérrel, hogy "válasszon egy lehetőséget" és itt van a 3 választás, hogy kilépek, hibaelhárítás vagy leállítás. Tehát ez a dolog nem valami elállítódás vagy billentyűkombináció eredménye, mert a Win is érzékeli hogy valami nincs rendben.
Nem is törődnék vele annyira, hogy ha nem csinálta volna Win7-ben is egy másik gépen!, és most 8.1-ben is ugyan úgy. Két napja telepítettem újra a 8.1-et, de ugyan úgy előjön ez, teljesen random. Valamikor 2 napig semmi, máskor meg naponta 2-3x is. Előző gépemen is ugyan úgy előjött.
Próbáltam utána nézni már számtalanszor, de igazából erre rákeresni se nagyon tudok, mert nem lehet röviden leírni a jelenséget.
Tehát ha valaki csak egy tippet tudna adni, vagy ha találkozott már ezzel és rájött hogy mi ez, kérem írjon! Nagyon megköszönném!
-
netpeti98
addikt
válasz
Taifa Díaz #64534 üzenetére
Köszönöm, ma is tanultam valamit.
Más: Csináltam egy új ISO ugyan azokkal a beállításokkal amit én is használok (PRO, x64, en-us), hátha van frissebb változat, de a Media Creation Toollal ugyan pontosan ugyan olyan méretű változat keletkezett. viszont a TC md5 ellenőrzője 3 szögre pontos ISO-n is 3 különböző md5-t dobott. Ez annak köszönhető, hogy maga a program rakja össze a helyi gépen az ISO fájlt? Tudom ez már kicsit paranoid, de kiírás előtt mindig megnézem a kép sértetlenségét.
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
A telepítőnek mindegy, hogy milyen nyelvű változathoz volt véve a licenc? Illetve United Kingdom és az United States változat között valami lényegi különbség?
Szerk.:
szabonagyur:[ Szerkesztve ]
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
King Unique #64524 üzenetére
+ Syl: Köszönöm a segítséget!
Kipróbálom még ezeket is.
-
anonymus89
addikt
válasz
F_Zolee #64528 üzenetére
Van ccleaner is az előzőt úgy szedtem le, hogy előtte lementettem az appdata/roaming/utorrent mappát majd beállítások törlése uninstallkor. Igaz registryt nem pucoltam ki vagy kutakodtam maradványok után.
Tehát mikor rákattintok egy torrent file-ra akkor társítaná de hiába tallózom be neki az elérési utat nem csinál sajnos semmit sem.Az is lehet, hogy haverom már az elején nagyon elnyomogatott valamit.
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Hogyan tudom a Win beépített Automatic maintenance szolgáltatását végérvényes és teljesen leállítani? Sose indulhasson el semmilyen időben és feltétel mellett. Hiába játszok akármit a schedulerrel akkor is indul néha. És persze lezabál vagy 50% CPU-t.
-
F_Zolee
veterán
válasz
anonymus89 #64527 üzenetére
Nekem az office szarakodott így és újratelepítés(javítás) megoldotta. Elvileg ez lenne a megoldás de nálad nem írja felül az eddigieket ezek szerint. CCleanert használsz? Ott töröltetsz sok mindent(lehet az a baj)?
-
F_Zolee
veterán
válasz
anonymus89 #64525 üzenetére
Telepítsd újra az utorrentet.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Miért nem tudom hozzátársítani a torrent fájlokat a utorrenthez?
Nincs benne az alapértelmezett programoknál de az adott fájltípust mindig a megadott program nyissa meg alatt sem szerepel a *.torrent.[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz
///Krisz\\\ #64523 üzenetére
- Lapozófájl kisebbre vétele, ha van elég RAM
- hibernálás kikapcsolása, ha nem használod (ha be van kapcsolva a fast startup, lehet az is eszik vmennyit)
- visszaállítási pontoknak fenntartott tárterület kisebbre vétele (megvolt)
- lemezkarbantartózás (megvolt)Aztán meg lehet nézni, amit másik tag is [link], fentebb említettem már...
"Amióta Win8, Win8.1 van ezen a gépen, mindig felzabálta a teljes partíciót" - érdekes, mert nálam nem éppen, nem jobban, mint mondjuk egy Win7. Igaz én tisztes 50-100+ GB partíció méreteket szoktam neki adni, mert több, combos programot is felpakolok, de szabad helyem mindig van és drasztikusan csökkenni se látom.[ Szerkesztve ]
-
///Krisz\\\
senior tag
Kicsit utána olvastam a dolognak, de nem talált a windows ilyen lemezképet. Visszavettem a rendszervédelem lemezterületet 10%-ra (5.99GB) és töröltem ami volt (így eltűnt a felkiáltójeles szöveg). Szépen fel is szabadította amit itt írt, most megvárom ezt a pár hónapot h felzabálja-e, mert okosabb nem jut eszembe.
Egyébként nem is értem ezt, mert laptopomon is Win8.1 van, csak abba SSD van, de ott 1 bájtot nem nő a foglalt lemezterület, ha nem másolok fel vagy töltök le rá valamit.
Amióta Win8, Win8.1 van ezen a gépen, mindig felzabálta a teljes partíciót, csak pár hónappal ezelőttig elég volt neki ha lemezkarbantartóval legyalultam.[ Szerkesztve ]
-
-
Syl
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #64520 üzenetére
Lehet az a felkiáltójeles szövegrész lesz a hunyó. "Lemezképekről készült biztonsági másolat" - ez wtf?
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #64516 üzenetére
Rendszeresen futtatni kell a lemezkarbantartást, az a képződő "fölösleget" eltünteti.
-
Syl
nagyúr
válasz
Evil Snowman #64513 üzenetére
7- Teliholdkor, éjfélkor kakast áldozni nem kell?
-
///Krisz\\\
senior tag
Sziasztok!
Adott egy asztali gép amin Win 8.1 Professional x64 (eredeti) op rendszer van, egy 500GB-os winchesteren, ami fel van osztva 2 partícióra, C: 60GB (a Windowsnak) és E: 405GB (minden másnak). A C-n vannak a telepített programok is. Friss telepítés után (programok is fent vannak már) marad a C-n 25GB szabad hely és itt lenne a gond, hogy eltelik 3-4 hónap és a C-n marad 2GB szabad hely, úgy hogy semmit nem telepítek, semmit nem másolok a C-re, egyszerűen eltűnik.
Lehet ezzel valamit kezdeni vagy törődjek bele, hogy 60GB nem elég egy Win 8.1-nek? -
netpeti98
addikt
Start menüre a Classic Shellt szokták ajánlani az ingyenesek közül, de személyes tapasztalatom nincs vele.
A Charms pedig kikapcsolható[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
válasz
netpeti98 #64505 üzenetére
A fő ellenérzést valóban a Start menü váltotta ki, illetve ez a "sarokba húzom az egeret, és mindig feljön valami" helyzet, ha ez a charms, akkor az
Ha erre van ingyenes és jó alternatíva, akkor azt örömmel venném. És szabonagyur hozzászólása alapján, a tapicskolós funkciók megtartását szem előtt tartva mégis visszaállítanám gyárira, nem foglalkozva a Win 7-tel.
-
Nos ez még eszembe sem jutott. Köszi az ötletet, megpróbálom úgy.
Hozzá teszem nem egyedi a problémám ahogy nézem. Egy külföldi oldalon 4-5 napja indított egy hasonló thred-et egy user.
Ez a megoldás használható is lenne, ha az án kincsem nem beépített aksis lenne, és nem ugrana a gari, ha leveszem az egybe "hátlapját" az aljáról.....
1- Turn off computer, disconnect the power cord, remove the battery.
2- Press the Power On button for 10 seconds
3- Replace battery and/or connect power cord.
4- Turn On computer + immediately press F2 key repeatedly
5- Press F9 then press Enter
6- Press F10 then press Enter[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
válasz
Evil Snowman #64511 üzenetére
Miért nem telepíted local user-rel?
-
válasz
bigrock #64510 üzenetére
Köszi az együttérzést. Nekem a fő probléma az, hogy az a tetves Elan driver a billentyűzetet is kinyírta tehát az FN+F gomb kombók nem játszanak, mert ugye a virtuális bill-en nincs F1-F12-ig gomb....
Ami érdekes, hogy a reinstallt követően direkt kiválasztom, hogy ne visszaállítsa a megadott outlook fiókból az utolsó biztonsági mentést a gép, hanem mint új gép állítom be, ennek ellenére az eddig használt hátterem vigyorog rám, valamint a telepített programok és szolgáltatások között is ott van ez a friss elb*szott Elan driver.
MA délután még annyit megpróbálok, hogy létrehozok egy új fiókot és azzal jelentkezem be hátha akkor teljesen szűz lesz a rendszer.
-
bigrock
addikt
válasz
Evil Snowman #64509 üzenetére
Ha ez esetleg vigasztal, nekem hasonló a problémám: kb. 4-5 perc működés után a touchpad elkezd akadozni, majd teljesen megáll. FN+F7 kombóra még újraéleszthető, de általában csak WIN újraindítás segít.
A BT-os egeremmel hasonló a helyzet, BT kikapcs, bekapcs, és megint működik, kb. 7,5 percig.
Acer Aspire E11 laptop, gyári Win 8.1 Bing. (Ja: Egy újratelepítésem már volt recovery-ből...) -
válasz
Evil Snowman #64493 üzenetére
Nos az örömöm csak a következő restartig tartott. Újraindítást követően meghal megint mind a Bill, mind a Touch pad. Most már kezdek kib*szott ideges lenni. Bármi ötlet még vagy marad a szerviz?
-
NYPD
aktív tag
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy miért nem játssza le se a PowerDVD 15 Ultra, se a Splash Pro az olyan mkv fájlt, amin DTS 5.1 master audio sáv van ( video: H264, audio: MPEG-1 / DTS ). K-Lite codec pack 11.1.6 64bit van fent, illetve a PotPlayer által rámerőszakolt OpenCodes csomag. Próbáltam törölni őket, úgy sem ment. Ezt nem mindegyiknél csinálja, van ahol csak kép van, de hang nincs ( video: MPEG-4 AVC, audio: FLAC )... Windows 8.1 64bites OS alatt.
Köszönöm az esetleges segítségeket előre is!
Szép estét,
Tamás[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Tanácsra lenne szükségem: eredeti windows 8 kulcsom van, amivel természetesen a 8.1 is hibátlanul megy.
Most viszont cseréltem lapot + procit, és a win átment nem eredetibe.Már sikerült eltávolítanom a kulcsot a rendszerből, azonban mikor újra akarom regisztrálni, nem fogadja el a kulcsom. Mi ilyenkor a teendő? Kénytelen leszek újrahúzni a gépet? Mert azt kihagynám lehetőleg
-
Traxx
őstag
válasz
szabonagyur #64502 üzenetére
Nem a sebességgel volt-van az alapvető baj, hanem azzal, hogy a tulaj (ill. a felesége) nem tudja megszokni a win 8-at. Pedig pozitívan állt a dologhoz. Plusz szerintem idővel gyűlt rá pár program, és szépen megfogta a gépet. Alapállapotban a sebességével nem volt állítólag semmi gond, de jelen állapotában a 8. éves asztali konfigom is veri tempóban.
Ez a lapos amúgy elég érdekes állatfaj. Nincs optikai meghajtója, viszont van egy külön gomb, amivel elérhető a BIOS, és a gyári rendszer visszaállítása is. Én ha magamnak csinálnám, az utóbbi felé hajlanék, mert gondolom annyiból áll, hogy rányomok az enterre, és amíg elfogy a söröm, addig a Win végez, és van egy kulcsrakész rendszer minden fejfájás nélkül
Viszont ha azt mondjátok, hogy helyrehozhatatlan "károk" nélkül felrakható rá a 7, akkor nekik ez jobb lenne.
-
Traxx
őstag
válasz
quailstorm #64496 üzenetére
Köszönöm, a kulcsot megleltem. Ahogy láttam, a Secure boot kilőhető, és az UEFI is átkapcsolható Legacy-ra, CSM-et nem találtam.
szabonagyur: egy Lenovo S210 Touch a jószág, ha a supportnak hinni lehet, akkor letölthetőek a win 7 driverek
Amúgy még nem álltam neki szétbombázni a laptopot, még gyűjtöm az erőt hozzá
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)