Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Buster17 #66613 üzenetére
Igen. Ha csak ráfrissitesz a mostani rendszeredre,akkor igen. és főleg ha minden kompatibilis vele,akkor minden fog működni gond nélkül. és ahogy az előttem lévő irja,. max a virusirtóból kellesz keresned, aminek már csinaltak win 10 támogatást. mint pl. az ESS 8-nak
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Buster17 #66609 üzenetére
Hali.
Semmi. Innen szedd le a rendszerednek megfelelő Windows media cration tool -t aminek a segitségével tudsz frissiteni win 10-re, és amivel ugyszint utana tiszta telepítést is tudsz csinalni.
-
törölt tag
Sziasztok.Megint 1 gondom van sajnos,. mégpedig EZ . Valaki valamit rá, valami jót, vagy mit én tudom?
-
törölt tag
Léci, ERRE valaki valamit? Mert a Win 10-es topikon,hiába tettem fel 3x is a kérdést,de mint aki nemlássa, semmit nem ir rá,hogy mit tudom én,. figyelj te dinka, de nemtudom,vagy nemtudjuk a választ,ugyhogy nekérdezd 3x. Dehát se bú,se bá
. Itt valaki remélem tud mondani, ajánlani legjobb dolgot mindkét problémám megoldására.
-
törölt tag
a Win 10 topikot merre találom?
-
törölt tag
válasz
Воланд #66396 üzenetére
dejó,. köszönöm a gyors választ
SZERK:
ám "de ha az ingyenes upgrade akcióban szeretnénk részt venni, akkor először a frissítést hajtsuk végre, mert azzal szerzünk jogot a Windows 10 ingyenes használatára.
akkor fent a progiba a legelső lépésbe azt kell választani,hogy Ezt a gépet frissíteni most?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Amúgy ha azt választom,hogy Mindkettő akkor 1 telepítő lemezbe letölti a 32-es és a 64 bites rendszert is? És mikor majd tiszta telepítéssel tenném fel,akkor ott a telepítőbe választható lesz,hogy a 32-es vagy a 64 bites rendszert szeretném e telepíteni?
-
törölt tag
válasz
MasterMark #62056 üzenetére
sajnos nem,. elvan állitva,mert csak az óra van ott,és nembirom rendesen viszateni.
-
törölt tag
Sziasztok. Lenne 1 kérdésem, hogy az órát, és a dátumot,azt hogy lehet visszatenni,hogy ott legyen jobb oldalt lent a Win 8.1en ,mint a win 7-esen? így előre is köszi a segitséget .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
@rglaaf #59817 üzenetére
Helló. És a teendő pedig törölni. De miért nem úgy telepitetted a win-t,hogy Bebootoltál volna a pendriveről,vagy a cd-ről, és mikor elértél volna a particiókhoz,ahova telepitheted, akkor ott tudtad volna,tudnád formázni a meghajtót.És akkor nemlenne Windows old mappa .
hogy jól érsd, erről beszélek
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #59814 üzenetére
ja,. te már csak tudod,. -,-" . nade 7szencség
hogy én se fárasztom magamat veled inkább. ,mer má felvagyok b@szódva, ilyen egyénen,hogy mindenen felakad,minden apró szarságon -,-"
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #59812 üzenetére
jaj,most pont azér,mer röviden irtam a ventilátort, Úristen. ennyire túl reagálni a dolgot,. és mi abban az értelmetlen,hogy mértnem indult el,mikor bekapcsoltam??? hát te már totál 1 érdekes egyén vagy,. és azér nyelvtan óra? menjél már, -,-"
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #59805 üzenetére
jó,majd túl fogom ragozni,.tán irjam,körbe, hogy pl.van nekem tudjátok,olyan lapos féle gép, és tudjátok,ami van az alján,olyan hűtő,micsoda,. tudjátok miaz,nem?no, és az valamiér nem ment,. stb,.stb,.stb,....minek igy leirnom, mikor, lehet röviden,és lényegre törően. hát hülye leszek. tán irjam le a problémát fél oldalba.hát felejsd el !!!! na pás akkor !!
és csak azér a 2 szóér kell felháborodni,istenem. de milyen vagy már,.-,-"
és GoodSpeed neked viszont köszi a megnyugtató választ.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ójaj, jajajajjjj,. Szia mindenki. Egy érdekesen rémísztő dolog történt velem az elébb,. Mégpedig az,hogy mikor bekapcsoltam a gépet, nemindult el vele együtt a ventil !!
Vagyis pár percig ventil nélkül voltam,és mikor itt böngésztem neten, rá kb. 2 percre elindult magától. és a kérdés, mi történhetett??? mivolt eza jelenség?? A rendszernek gondolom semmi köze a ventilhez, de azér leirom,hogy Win 8.1 Pro 64 bit.
-
törölt tag
SZiasztok, légyszi valaki segitsen. Hogy lehet windows 8.1-en bentről eltávolítani a bejelentkezéskor használt jelszót?
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #56473 üzenetére
akkor nemszóltam
-
törölt tag
válasz
Mottie #56471 üzenetére
érdekes, nekemis 4gb ram van, és mégis simán megy rajta a 8.1 64 bites,. és ha 2gb ram van,akkor még akkoris felmehet a 64-es rendszer, deha 1gb van,akkor már nem.én igy tudom.
(B)(#56470) szabonagyur(/B) érdekes, én egyik rokonom gépére nembirtam feltenni 1gb ramra a 64 bitet,akor az hogy lehet, hogyha te aszondod , hogy felmegy,. akkor ez eléggé érdekes,különös dolog,nemde? ám bocsi a nemszerkesztés végett.
Mottie, olvasom,olvastam amit irsz,irtal, neagodj,.de amit irok nalam ez van,és volt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Tappancs2001 #56466 üzenetére
upsz, bocsi,. de mérnem tudja ,tudna azt kezelni? mer itt nem proci szerint van meghatarozva a rendszer, hanem ram szerint,. vagy mégsem?
vagyis ha van 1gb ram, akkor 32 bites, ha 2gb ram,akor 64 bites is felmegy,
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
quailstorm #56447 üzenetére
játékra értettem, hogy vannak olyan játékok, amik nem mennek, fel 8.1-re de progikból is van olyan,de azt most sajnos konkrétan nemtudom felsorolni,. max rákeresel neten, pl. cyberlink power director for windows 8.1 és ha kompatibilis vele,akkor jó,. deha nincs is odairva,akkoris megprobalhatod,mer van ugy,hogy ujabban nemtüntetik fel a 8.1-et ha kompatibilis is avval a rendszerrel,.de ezt értem, a korábban készitett progikra,,amikor még nemvolt,nemjött ki a 8.1
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
77citro #56445 üzenetére
hali. hogyha nem játszani akarsz, akkor tedd fel, és lepődj meg
. merha játszani akarsz,akkor jobb a 7es, mer 8/8.1-en nem minden játék megy,. deha csak átlag felhasználásra kell,. netezés, valami egyéb szöveg vagy vidi szerkesztés, akkor tedd fel nyugodtan. próbáld ki. és gondolom erre megakadnak olyan progik,amik felmennek rá, és jól működnek. és ja,. gyorsabb is mint a 7-es .ugyhogy szerintem 1 próbát megér, sha tetszik marad, ha nem, akor leszeded, és kipróbálod a windows 10-et
és alitolag az még gyorsabb mint a 8.1-es
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #54068 üzenetére
Vagyis aszondod,hogy hagyjam a 8.1-et sha gondolom akkor próbáljam ki a 8ast,hogy fel e megy? sha pl.az se,akkor marad a 7-es?
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #54066 üzenetére
azt sajnos nemtudom, nemnéztem meg,.de 7es volt eddig, és abból is 32 bites gond nélkül felment, és nemcsinalta ezta kékhalált avval a hiba leirással
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #54062 üzenetére
USB-ről tenném fel, és Fujitsu siemens amd sepron alaplappal, 1.80Ghz procival, 1gb rammal,. és ezt 7es telepítésénel nemcsinalta,. csak ennél a 32 bites 8.1-esnél.
-
törölt tag
Sziasztok. Sürgős segítséget kérnék.Mikor ismerősöm egyik gépét újratenném, és mikor ott tart a telepítés, hogy felkészülés, és eszközök előkészítése,. akkor aztán a rész után kékhalált dob,. és azt írja,hogy a rendszer hibát észlelt, és megpróbál újraindulni. a végén ezt a hibát írja : whea uncorrectable error . ez mit jelent?? mi a baj? vagy esetleg a rendszerbe került bele oly frissítés,ami nemjó ? Várom sürgősen a segitő válaszokat.
-
törölt tag
Okés . és köszönöm szépen a segitséget szabonagyurnak és pete_21nek . és aki még segitett. hálás köszönet
Akkor ha holnap fentlesz, minden amit beszereztem, akkor írok,hogy mi a helyzet. addig is kellemes és szép estét kívánok mindenkinek.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #51546 üzenetére
Bocsánat. 1. telóval csinaltam azt a képet. és 2. amint leirtam fentebb is,hogy még csak fogom telepiteni, a win 8.1-et de én előre érdeklődök,hogy megelőzzem a esetleges kékhalált. És Bocsánat ha félreérthetően irtam le pár dolgot.
-
törölt tag
remélem ezen már ottvan,ami neked,nektek kell,
AMD M880G with ATI Mobility Radeon HD 4250
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mégcsak tenném fel majd a win 8.1-et és mindig a legujabb progikat teszem fel, hangkártyára, monitorra, grafikára, stb. meg amit persze W.U. alapból leszed a driverekre. Vagy meglehet,hogy amit nekem kell felrakni, akkor olyat kéne keresnem,ami a win8.1- nek füllik a fogához?
és akkor lehet nemlennének meg gondolt, vagy meggondolatlan,random kékhalálozások? ám a gépem 1 kis része darabja [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok ! Lenne egy kérdésem. mégpedig az,hogy ennek a win 8.1nek az újonnan bizonyos időközönkénti meg gondolt vagy meg gondolatlan kékhalálozása, ami elveszi a kedvem ennek a rencernek a használatától, ha erre rögtön rencer telepités után felrakom a blue screen viewert, ami kimutassa ,hogy mitől volt a kékhalál, és mér,. akkor megoldható a probléma, és akkor arra még1x nemfog csak úgy randomra bármikor bekékhalálozni,ugye?? Várom a segítőkész, és probléma megoldó válaszokat, amit előre is köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iOS alkalmazások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kés topik
- További aktív témák...