Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
válasz
jjeahh #37899 üzenetére
Microsoft online fiókkal lehet elérni a frissítést az áruházban, ha ez nincs, akkor a lokális fiókot erre át kell állítani. Esetleg még az lehet a hiba, ha virágbolti verzióval van aktiválva a 8-as(KMS féle), akkor azon sem lehet elérni a 8.1-re való frissítést. Eredeti, nem KMS kulccsal aktivált Windows kell. (Mielőtt valaki mondaná, tudom hogy a KMS maga legális dolog, de nem otthoni felhasználók részére érhető el.)
-
jjeahh
nagyúr
hi! eddig win7-et használtam, mert a win8 engem tökre kikészített pár hibája miatt, viszont most kijött a 8.1, és szívesen kipróbálnám...feltettem a 8-asomot, hogy majd frissítek róla 8.1-re, de az áruház nem értesít ilyesmire, a "check for updates"-re sem dob semmit...sztetek mit tegyek? nem akarok sima 8-ason maradni, akkor inkább visszapakolom a 7-est...
-
janos1988
addikt
-
Hunork
veterán
Hali!
Apró kérdés: a frissítés után maradt egy Windows.old mappa, ami csekély méretű, közel 3GB, és egy ilyen: $Windows.~BT, ez meg szinte semmi méretű. No, most ez kell, és ha nem, lehet-e törölni nyugodt szívvel?
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
Persze. Ezek mind megvannak. Az a vicces, hogy, aki ezzel a hibával indított topicot külföldi oldalakon mindegyiknél az szerepelt valahol pár hsz.-szel lejjebb, hogy windows 7-ről tért át windows 8-ra. Én is ugyanígy upgradeltem. Ezek szerint marada a clean install.
Az kulcsom akkor nem veszik így el? DVD amit adtak hozzá azzal tudok clean installt nyomni? köszi a segítséget -
AtHoS
nagyúr
válasz
sanzi89 #37873 üzenetére
Windows 8 a porondon
Új funkciók a Windows 8-ban: reset és refresh
Billentyűparancsok
Megszelídítjük a Windows 8-at
Windows 8 újdonságok: hatékonyabb memória-kezelés
20 must-know Windows 8 tips and tricks
Adatvesztést okozhat a Windows 8 leállási mechanizmusa
Windows 8 tippek-trükkök
A Windows 8-ról is vissza lehet lépni
Mi ébreszti fel a gépet alvó módból?
Előtelepített Win8-nál mire kell figyelni!
Hogyan lehet egyszerűen csökkentett módba lépni a Windows 8 rendszerben? (Egy kattintásos sorozat)
Win8 Upgrade tiszta telepítése utáni aktiválás
Windows 8 újratelepítés helyett – Felújítás
Windows 8 tippek, trükkök: automatikus bejelentkezésGyorsan pár linket összedobtam, hátha találsz benne érdekességeket...
-
Blue Eagle
őstag
Frissítés felment. De minek, mert van szép fekete képem, meg az egérmutató. Ez nagyon jó! Feladatkezelö előhívható, néhány funkció előjön ablakban. Ennyi. Most hogyan tovább drága microsoft bácsi?
-
tomp
félisten
Tegnap este nekem is megjelent a 8.1-es frissítés. Felraktam és nagyon ugrott a rendszer a sebesség terén. Valamit nagyon megjavítottak mert sokkal gyorsabb a rendszer.
Csak a bluetooth szállt el, de a driver frissítés megjavította. -
exor
tag
válasz
rayoliviero #37868 üzenetére
Köszi, akkor megpróbálom a frissítést.
-
kapicsabi
tag
[Ebben] tud nekem valaki segíteni?
A Firefox dolog megoldódott, már csak a videókártyában kellene egy kis segítség!
-
sanzi89
addikt
válasz
rayoliviero #37878 üzenetére
Köszi a tippet, egy napra elég volt ennyi trauma, holnap nekiveselkedek!
-
janos1988
addikt
Felraktam a 8.1-et de a catalyst nem indul el, hibával leáll és így a "gpu scaling"-et nem tudom 100%-ra állítani, mint a Win 7 alatt. Megoldás van rá?
-
törölt tag
Emberek, kiüti a szemeteket a segédlet a kezdőképernyőn, plussz elég nagy csempe van kitéve az asztali csempéről.. aki ezeket nem látja meg, az komolyan mondom ne akarjon win 8-at használni, mert gáz ha ilyen alapvető dolgokat nem talál (úgy, hogy kiüti a szemét)
-
xxSanchez
őstag
válasz
sanzi89 #37873 üzenetére
Egyszerűen csak elkezded gépelni azt amit keresel és egyből felkínálja a találatokat.
[ Szerkesztve ]
-
xxSanchez
őstag
Próbáld meg manuálisan telepíteni ezt, utána pedig írd be a böngésződbe, hogy ms-windows-store:windowsUpgrade.
(#37870) sanzi89: Húzd az egeret bal lentre.
(#37871) Dr V:
Asztalra való bootolás: Jobb klikk a tálcán Properties > Navigation
Jelszó kérés kikapcsolása: Futtatás > netplwiz > innen pedig már menni fog.
Az online fióknak nagy jelentősége van, sok szolgáltatás nem érhető el offline fiókkal, illetve a beállításaid is szinkronizálódnak ha online fiókot használsz.[ Szerkesztve ]
-
Dr V
őstag
Üdv!
Hogy tudnám beállítani, h bekapcsoláskor ne kérjen jelszót és egyből az asztalra töltsön be? Nem találom sehol ezeket
Van valami előnye, ha nem a helyi, hanem az online fiókkal vagyok bejelentkezve? -
sanzi89
addikt
Biztos megköveztek érte, de van egy übergagyi kérdésem. Feltettem próbaképpen ezt a Win8-at, kb 5 perce szörnyülködök. Hogyan váltok át a csempés megjelenésről a klasszikus asztalosra?
-
rayoliviero
veterán
Szia!
Én a laptopomon Intel HD 3000-et használok 8.1-el és működik rendesen.
Az asztali gépemben HD4000 van és 8.1, ott csak olyan gond volt, hogy a Windows fényképnézegető nem akart működni, de egy külföldi fórumon olvastam, hogy valami az igp driverrel van. Letöröltem és a Win Update-el szedettem le a drivert, azóta az is működik. gondolom a Win Update régebbi verziót tehetett fel, amivel működik.
De a HD3000-hez az Intel oldaláról szedtem le a klegújabb drivert és működik vele rendesen.
-
törölt tag
Valaki nemtudja miért kapcsolja le állandó jelleggel a külső vinyómat a rendszer? 8-alatt nem csinált ilyet, de 8.1-nél folyamatosan, pedig bevan állítva az energia beállításoknál, hogy soha ne kapcsolja alvó állapotba a vinyókat. o.O Vagy valahol máshol kell ezt állítgatni még?
-
exor
tag
Sziasztok!
Van egy Acer notebookom, Intel HD 3000 + Nvidia GT540M van benne lehet váltani a kettő között. Ha frissítema win 8-at 8.1-re működni fog a váltás a két gpu között vagy egyáltalán van 8.1-ben alapból driver az intel HD 3000 igphez?
Próbálta már valaki win 8.1-et intel hd3000 igp-vel vagy hd3000+nvidia kártyával? Szeretném frissíteni 8.1re csak az tart vissza, hogy több helyen olvastam hogy problémák voltak 8.1re frissítés után intel igpken, meg régebben valahol olvastam hogy már nem készül több driver a hd4xxx nél régebbi igpkhez ebböl nemtudom mennyi igaz. Ezért érdekelne, hogy van-e valakinek ezzel tapasztalata, vagy érdemes-e frissítenem. -
aizen92
addikt
válasz
Gyufaaa #37863 üzenetére
az a bajom hogy most megint "be van lakva" az egész rendszer, végre minden szinkronizálva, feltelepítve stb. és most kezdhetném az egészet előröl. na ne már.......
az a baj hogy tényleg minden fórumon azt írják a microsoftosok hogy clean install. ez szupi. akkor tényleg ez marad. *rinya on*
*rinya off*
[ Szerkesztve ]
-
kapicsabi
tag
Sziasztok!
Ma raktam fel a Win 8-at, de sajnos 2 problémába is ütköztem. :-(
Remélem tudtok nekem benne segíteni?!1. Egy Acer Aspire TimelineX 4820TG-re tettem fel. Ezen eredetileg Win 7 volt, de úgy gondoltam, hogy időszerű a váltás. A gépben van egy Ati Mobility Radeon HD5650-es videókártya. Sajnos az Acer honlapján csak Win 7-hez van driver. Néztem az Ati honlapján is, de az sem jó. :-( Próbáltam az automatikus driver keresővel (ez is az Ati oldalán van), de az sem vált be! :-(
Esetleg van valaki, akinek ilyen kártyája van a gépében és sikerül életet lehelni bele Win 8 alatt? Ha igen, tudna nekem segíteni, hogy hogy csinálta?
2. Következő problémám a FireFox-al van. Feltettem a 24-es verziót és sajnos azt tapasztalom, hogy ha rámegyek egy külföldi linkre, automatikusan a google fordítóval nyitja meg! Néztem, hogy nincs a fordító bővítmény feltéve! Nagyon zavaró, tudjátok, hogy kell ezt kikapcsolni?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv: Csabi
-
vlevi
nagyúr
válasz
Oppenheimer #37839 üzenetére
Úgy látom, a billentyűzeted is angolra van állítva. Tudtommal az Office ezt figyeli, és annak megfelelően állítja a nyelvet.
-
AthlonXP
őstag
Kipróbáltam az ott leírtakat, de sajnos nem működik a dolog, továbbra sem.
Azonnal visszakapcsolja magát a gép. Ez korábban nem fordult elő, csak most a 8.1-el jött elő a hiba.
Elég idegesítő, mivel mindig alvó módba szoktam kapcsolni a gépet, hogy rövidebb ideig tartson a bekapcsolás, de ez most már felejtős, ahogy látom... -
mqm
senior tag
Valaki talalt polling rate/usb frekvencia allitasra megoldast win8/8.1 alatt?
-
aizen92
addikt
windows 8-as alkalmazások miért nem adnak semmilyen vizuális/audio feedbacket ha jön valami értesítés? ezt be lehet valahol állítani? amit használok twitter, emailek- ( 2-3 fiók ) és néha egy kis facebook. vagy túl sokat várok el egy mára már majdnem mobil OS-re hajazó oprendszertől?
áhhh. ha a csempés felületen vagyok akkor csinálja. ( bár ott se mindig )
hülyén fogalmaztam. az "asztal" felületen kéne valami ilyesmi[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
AthlonXP #37846 üzenetére
Próbáld ki ennek a hsz-nek az első felét.
(#37845) szatyor1972 :
Sajna passzolom hogy mitől lehet (ránéztem a laposra is közben, ott meg 31Mega)
Asztalin 64bites, laposon 32bites a 8.1.(#37850) Hunork :
Az a poén hogy eddig nálam is minden oké, 2 rendszeren is (egyik 32bit amd procc-ati vidkari, másik 64 bit intel procc, nvidia kari...) Sőt, egyelőre IEben sem találtam hibákat a böngészés során, kb. 40-50 különböző weboldal megnyitása után...MPC-BE-thasználok videóra, tökéletesen fut. Foobar-t zenére, kutya baja... bingbart háttérváltásra, teszi a dolgát... indul minden "csempés" app, müxenek az élőcsempék... alszik a gép mindig, ha itt az alvásidő...stb-stb.
Mondjuk én gyakran frissítek szinte mindent a legújabbra, legfőképp betákra
Nincs is gondom soha
(kopp-kopp)
[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
Csak nem sikerül alvó módba kapcsolnom a gépet.
Amint alvásra kattintok, a gép kikapcsol, de mire leállnának a ventik, már vissza is kapcsol magától, miért?
Mintha valami folyton visszakapcsolná. Próbáltam keresni neten megoldást de nem találtam, mi lehet a probléma? -
Sonja
nagyúr
MS Office 2010 jól működik 8.1 alatt? Kompatibilis?
Szerk.: Közben megtaláltam a Windows Compatibility Center-t, és kompatibilis.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #37839 üzenetére
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Mivel zárult a 8.1 topik feltenném a nagy kérdést.
Itt már feltettem.
Pár dolog még homályos, illetve összefoglalnám:
1 Sima win 8, vagy 8.1-el is lehet NAS-on és otthoni hálózaton bogarászni, vagy Pro változatot kellene megvennem?
2. Online és offline mód nem teljesen tiszta ezért jó lenne valaki felvilágosítana, hogy pl nagyjából mire való?
Saját elgondolásom az, hogy online az élő csempék kijeleznek olyan dolgokat, amik a háttérben történnek... pl FB-n valaki lájkolt, jött egy mail a címemre, esetleg történt valami a nagyvilágban stb.. vagy ez csak az MS acc állapota miatt online illetve offline?
3. 8.1-re sokan frissítettek, viszont elég negatív képet festett pár embernél az update (eddig ami jó volt nem működik, vagy nem úgy működik stb.) Ha 8-ast vennék, akkor 8.1-re mindegyik verzióról frissíthetek, vagy van amire figyelnem kellene.
4. Boltban vásárolnám az OS-t, így kézhez kapnám a DVD-t, így elvileg PUL licenszes W8-hoz jutnék?
Később alaplap csere után ha újrainstallálom a rendszert, akkor nem lesz gond aktiválás során?
PH tesztben és sok helyen olvastam, hogy a W8 eltávolítása után felhasználható a PUL licensz másik gépre, de nem vagyok tisztában azzal, hogy ez mit takar? W8-on belül van uninstall gomb, vagy csak simán nem használom többet azt a gépet, vagy format C:\ U-t nyomassak, vagy mi a szöszre gondolt az MS ilyenkor?
5. SSD van a gépben, kell valamire figyelnem, hogy ne legyen sokkal aktívabb az írás, mint W7 alatt, vagy csak használjam és ennyi?
6.Ti melyiket választanátok 8 vagy8.1?
Válaszokat előre is kösz! -
rétisün
veterán
kicsit megkésve, de hátha másnak is volt ilyen gondja...se a kmplayer, se a vlc nem működött normálisan a 8.1-re frissítés után, szerencsére egy videokártya driver frissítés megoldotta.
-
Oppenheimer
nagyúr
Hali!
Mivel úgy látom az Office topik nem nagy pörög, ezért ide írok. Angol nyelvű Windows 8-at használok, és magyar nyelvű Office 2013 van fent. Kezelőszervek, meg minden magyar nyelvű benne, kivétel a következőek:
-Beállítások
-Nyelv
-Az elemleírások nyelvének beállításaItt csak angol és német közül lehet választani. A többi dolog magyarra van állítva.
-Beállítások
-Nyelvi ellenőrzés
-Ellenőrzési szempontokEzt megnyitva minden angol.
A bajom az, hogy a magyar nyelvi ellenőrzés nem működik, és nem tudom mit állíthatnék még. Próbáltam mindenféle dolgokat letölteni a Microsoft oldaláról, de nem oldotta meg. Segítsetek légyszíves!
-
TRob1
veterán
válasz
szatyor1972 #37835 üzenetére
Ha rányomsz a részletekre miket ír? Csak egyszer van ott az explorer.exe és kész? (Tedd a részletek fülön sorba, Windows intéző alatt mik vannak?)
(#37837) gb4400:
Én nem tapasztalok ilyesmiket se az asztalin, se a laposon. Chrome-ot használok.
De most épp az IE-t tesztelem, hibákat keresek (vagy 30 féle oldalt nyitottam meg eddig, 2nél silevrlight bővítményre kért engedélyt, ennyi extra volt, amúgy szépen és gyorsan müxik eddig)
Ezt is IE alól írom...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
8.1 alatt böngészős grafikai anomália nálam is előfordul, bár nem annyira zavaró, mert kiküszöbölhető. Csinál néha olyat, hogy a weblapon keresztbe különféle vastagságú fekete csíkot rajzol ki. Ha frissítek, vagy a böngészőt leteszem tálcára, majd vissza, akkor már jó a megjelenítés. A másik fajta hiba általában beviteli mezőknél szokott jelentkezni. Például Prohardveren, hozzászólás írásakor. Mint most is... Előfordul, hogy gépelés közben a beviteli mező egy részét ugyanolyan színűre festi, mint az oldal alap háttérszíne. Ez jelen pillanatban olyan drappos árnyalat. Most is, amikor ezt írom. Néha még a komment továbbítására szolgáló OK gombot is eltakarja. Ekkor le a tálcára, majd vissza, és minden jó. A böngésző Firefox 24.0.
-
xxSanchez
őstag
válasz
szatyor1972 #37835 üzenetére
Próbáld meg újraindítani, jelöld ki és kattints az Újraindítás gombra.
-
Gyufaaa
veterán
Srácok! Van aki win 8.1 mellett WP-t használ? A 8.1 frissítés előtt minden flottul ment. Ha a telót csatlakoztattam, kapásból megnyitotta a tartalmát illetve az intézőben is láttam. Most egyenlő a nullával.
Tapasztalat vagy megoldás?
-
TRob1
veterán
válasz
szatyor1972 #37830 üzenetére
Nálam most épp 59,8Mb.
Amúgy miért lényeg ha van még 71-nyi szabad memód?(#37827) Sub-ZeRo :
Ez a kékhalál téma másoknál is előjön játékoknál, vagy csak nálad van gond? (Nem tudom, sztem nem olvastam másnál)
Az IE-vel mik a főbb gondok? (Autocorrectet olvastam, többi nem ugrik be mert nem használom, de ránéznék nálam mi a szitu)[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Értem én, hidd el
Csak ez anno kicsit az elején lett elcseszve...win 8 consumer previewhez hasonló logout bejegyzés kellett volna ennek is, + az is bekavart, h először nem 8.1, hanem Blue néven lett beharangozva, aminél felmerült win9 lehetőség is, szal ez is okozott kavarodást...
De most már kijavítva, úgyhogy nem ügy már. -
Stonerice
őstag
-
Hunork
veterán
válasz
Sub-ZeRo #37827 üzenetére
Hmm. gammákkal semmi gond, még a Fallout 3 is simán megy, összes DLC-vel... Kék halál meg eddig sem volt, csak nem indult a játék, kilépett hibával, vagy csak visszajött az Asztal.
IE...izé...soha nem használtam...UI: Steam / Origin /Uplay / Rockstar Games játékok vannak főleg, de a Quake 1 is elszaladgál!
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Hunork #37826 üzenetére
Nekem játék alatt fagyott meg kékhalált vágott a rendszer. Igaz a C-n nekem is kevesebb lett a lefoglalt rész, de attől még nem jó a 8.1. Vannak itt hibák dögivel, lásd ie11 és a többi és a többi. Nem kellett volna ez a frissítés. Vagy adják ki a 8.2-őt, ha less. Ha nem akkor meg a kilencet.
-
Hunork
veterán
Hát azért egy kis hsz innen is:
Gamer szemmel nézve pl. jobb lett minden, ami eddig kötözködött, most már nem( főleg a kompatibilitásra gyúrtak rá ezerrel), a hideg indítás olyan, mint eddig a hibernálásból való indítás, azaz rohadt gyorsan áll fel a rendszer, és nekem nem SSD-n van!!! A Kezdőképernyő és Keresés jobb, gyorsabb, és ez már nagyon off, de a C:\ -n több lett a hely a frissítés után...
-
-
polonic
félisten
Akkor itt is felteszem a kérdést.
Az asztali IE11-ben, hogy lehet kikapcsolni az autocorrectet? Hiába van kikapcsolva a pc settingsnél a javítás. Hsz írása közben mindig belejavít. Leginkább a csak és a lesz szót.
-
TRob1
veterán
válasz
King Unique #37819 üzenetére
Nem érted a lényeget (nem is írok többet a témában, ez az "utsó")
1. Nem reklamáltam neked (sőt, senkinek)
2. Mi értelme nem frissíteni akárkinek is a 8.1-re?
(3.) Lásd a 2est: Akkor meg minek ezentúl ez a topik?Csak ezek lennének a kérdések.
A példád meg nem jó. Mert nem sok oprendszerről beszélünk, hanem egyről, a 8as winről (és annak egy frissített változatáról, a 8.1-ről... meg talán majd a 8.2ről valamikor... tehát alverzió ugrásokról, nem főverziókról...)
De mindegy is, majd az idő eldönti hogy mi marad, mi nem... vagy hogy mennyire lesz káosz... mert sztem már most is eléggé az van ha vki mindkettőt követni akarja)
ui: és a 3+1edik kérdés: Ha az egyik gépemen 8 van a másikon 8.1, és mondjuk driver vagy akár vmi alkalmazás problémám van mindkettővel (hisz nagyrészt ugyanazok futnak rajtuk, ugyanazok a driverek is kellenek), akkor melyik topikban tegyem fel a kérdéseim? Vagy mindkettőben?
(és ha az egyik 8ról frissített 8.1 a másik meg tiszta telepítésű 8.1?
)
(#37821) Kalandor:
Ó jeee!(Ez gyorsan ment... és szerintem jó döntés
)
[ Szerkesztve ]
-
Mától egy topic van a sima 8-asnak és a 8.1-esnek, így nem kallódik el senki.
-
pzstm
titán
válasz
King Unique #37819 üzenetére
megbeszélik, és eldöntik a házigazdák.
Néhány nap szerintem maximum, azon már nem múlik semmi
-
King Unique
titán
Azért meg egyesek nem ismerik a keresőt és továbbra is ide szórják a 8.1 kérdéseiket is, hiába van neki külön topik, attól függetlenül, h valóban kapcsolódik részben ide is.
Ne nekem reklamálj, hanem modiknál, de lenti (nekem fenti) hsz alapján, ők is így gondolták.
Ennyi erővel minek pl. sok vírusírtónak külön topic, mikor van egységes is, mégse azt használja mki, v onnan átirányítják az előbbiek vmelyikébe... -
StLui
veterán
Most megnéztem, nem is piros a 8.1, ez meg igen (nem tudom mit jelent, talán a piros kiemelt téma? ) és kettő is van, egy cikkre is 300hsz-sal, és gondolom a "rendes" , az is mindössze 1500hsz, itt meg lassan 40e.
Mindegy, majd meglátjuk melyik marad "életben", most megjelölöm a 8.1-est is magamnak. -
TRob1
veterán
"de a 8-as topikban volt pár 8.1-es kérdés már ahogy nézegetem, bár egy idő után nem fogom látogatni szerintem"
Na pont ezt mondom én is. Hisz az emberek 8-ról frissítettek (egyelőre), evidens hogy ha eddig ide jártak, ezután is itt kérdeznek. Ez nem olyan mint mikor egy új oprendszert teszünk fel és ezáltal topikot is váltunk. Amúgy is, 17-e óta kb. csak a 8.1ről van itt is szó (előtte még csak minden második-harmadik hsz volt 8.1
)
És persze mivel van 8.1 topik, előbb-utóbb én is csak azt fogom látogatni (meg talán mindenki más is ha rátalál, pont ezért illene ennek lassan kihalnia, hisz mondhatni, hogy "kötelező" a frissítés minden embernek)
(#37816) StLui :
Én is eléggé furcsállanám ha nem frissítene akárki is (már ha van rá lehetősége)
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
OSX verzióknak is külön topic van nem? amúgy sokkal többről van szó mint egy SP. Jó pár új feature, átdolgozott felület több helyen, s a verziószámugráson kívül (9200>>>9600) a kernel Szám is nőtt picit 6.2-ről 6.3-ra.
Amikor kikérték a véleményem az Office topikok egybevonásával kapcsolatban felvetettem, hogy lassan, hogy közeledünk a 8.1 hvatalos megjelenéshez elgondolkodhatunk azon, hogy a 8/8.1 topikokat összerakjuk eggyé.
Remélem nem sértődik meg a tulaj ha bemásolom a szó szerinti válaszát:
"Nem tudom, jó ötlet ez? A 8.1 azért több mint egy SP."Szóval nekem végülis mindegy, de a 8-as topikban volt pár 8.1-es kérdés már ahogy nézegetem, bár egy idő után nem fogom látogatni szerintem
(csak a 8.1-et)
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
King Unique #37811 üzenetére
Akkor miért téma itt a 8.1 már 3. napja?
Vagy bezárjuk ezt a totyikot lassan? Hisz értelmetlen lenne bárki részéről is a "nem frissítés".
(#37813) pzstm:
Nem kötelező, csak értelmetlen. (És azért a nagyközönség számára csak egy upgrade... sokan kb. annyit vesznek észre hogy megjelent egy ikon a bal alsó sarokban. Vagy még azt sem) Amúgy meg mi ha nem upgrade? Hisz gyökeres változásokat azért nem hozott... jöhetett volna updaten keresztül is, hívhatták volna sp-nek is (de többé nem lesznek sp-k, hanem verziók)...stb. A Total Commandernek is kell akkor a 7.50 után új topik mikor 8as lett? Mert mondjuk az elég gyökeres változáson ment keresztül, hisz újraírták..)
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Azért ez olyan mint egy SP1, külön is forgalomba kerülő oprendszer új és eltérő funkciókkal, függetlenül attól, h elvileg "frissítésként" van alapban kategorizálva.
És mivel azért eltérő egy s más 8 és 8.1 között, szerintem van értelme a külön a topicnak. -
SG3rg0
őstag
Most raktam fel a 8.1-et. Appok letöltésénél csak azt írja hogy várakozik és nem tölti le. Ez miért van?
-
-
tonyrulez
őstag
Az lehetséges hogy alvásba teszem a gépet, aztán egy idő után meggondolja magát és átvált hibernálásba? Tegnap éjjel alvó módba tettem, most bekapcsoláskor viszont nem pöccre indult a rendszer, mint máskor, hanem sokkal tovább tartott az indulás, mintha hibernáltam volna.
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
A 8.1 telepítése után előjött egy érdekes bug. A gépet ha alvás módba kapcsolom, akkor kb. fél percen belül magától bekapcsol, miért?
Ezt a 8-as verzió nem csinálta, más tapasztalt ilyet?Egyébként tetszik az új rendszer, az új start menü meglepett kissé, mert először nem találtam a frissen telepített ( vagy az áruházból leszedett ) programok csempéit. Aztán észrevettem a bal alsó sarokban a kis nyilat, amivel előhozhatók. Ez egy jó ötlet sztm, mert nincs telerakva mindenféle ikonnal a start menü kezdőképe, hanem rejtve vannak a kevésbé használt ikonok. Ami kell, az meg kirakható fentre és a csempe méretezés is jó ötlet, kellett már.
Mondjuk a start gomb a tálcán meglepett. Azt hittem hasonló menüt hoz majd elő, mint a korábbi Windowsokban volt, de csak a csempés start menüt hozza be, mint a 8-ban a "Win" gomb a bill.-en.
Nem zavar, csak másra számítottam, nekem így is jó, nem olvastam a korábbi híreket, ezért nem tudtam mi várható ezzel kapcsolatban.
Egy kis MS. trollkoás azokkal szemben, akik szintén egy korábbi menürendszert vártak, de nem baj ( Problem?)
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- X-Plane 12 és kiegészítők
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.