-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
jjeahh #62966 üzenetére
Samsung USB drivers for mobile phones csomag fel van telepítve?
-
szabonagyur
félisten
válasz
jjeahh #60746 üzenetére
Ez a jelszó dolog elég kényes téma... Én úgy vagyok vele ha már használok egy jelszó kezelőt inkább egy Google méretű cégnél legyen mint valami noname senkinél, jobban bízok a nagyobban, de ez csak saját vélemény. Én használom amióta van Chrome, bankolásnál természetesen nem, de a többinél simán. Ha meg nem bízok ezekben ott a biometrikus jelszavak vagy nem kell elmenteni
(#60748) h1ght3chzor: ez még mindig nem sok de lehet a 32bites sem indulna el rajta. ha már mindenképp be kell üzemelni egy Win7et neki, az talán, de XP vagy Linux lenne az igazi.
-
-
front3r
őstag
válasz
jjeahh #37899 üzenetére
Microsoft online fiókkal lehet elérni a frissítést az áruházban, ha ez nincs, akkor a lokális fiókot erre át kell állítani. Esetleg még az lehet a hiba, ha virágbolti verzióval van aktiválva a 8-as(KMS féle), akkor azon sem lehet elérni a 8.1-re való frissítést. Eredeti, nem KMS kulccsal aktivált Windows kell. (Mielőtt valaki mondaná, tudom hogy a KMS maga legális dolog, de nem otthoni felhasználók részére érhető el.)
-
fleetcmd
tag
válasz
jjeahh #18948 üzenetére
A vezérlőpulton van egy olyan beállítás, hogy a görgető tekerésére mennyire scrollozzon. Nem tudom reprodukálni a dolgot, mert nekem elég finoman működik, de próbáld meg megnézni, hátha valami nagy értékre van neked állítva.
Control Panel -> Hardware and sound -> Mouse -> Wheel -> Roll the wheel one notch to scroll: 3 lines at a time. Ha ez nem használ, akkor passz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Óra topik
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged