- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89 #68590 üzenetére
A megoldás a syncDriver for OneDrive lett. Úgy működik, ahogy az MS féle kliensnek is kellene, bármilyen felhasználó alól futtatható, bármilyen OS-re felrakható, határozottan tetszik.
-
sanzi89
addikt
Van-e valamilyen módja annak, hogy a D:\Onedrive mappámat szinkronizáljam a Onedrive felhős tárhelyemmel ANÉLKÜL, hogy a számítógépen a használt felhasználó Microsoft Account lenne - helyi, Workgroup-os felhasználóval dolgozok, és azzal is akarok a későbbiek során is. Windows 7 alatt volt rá ugye hivatalos program, fél perces művelet volt, de itt napok óta nem találok rá megoldást.
-
sanzi89
addikt
Most csak én vagyok ilyen béna, vagy újabb igazolás arra, hogy az MS-nél csimpánzok dolgoznak. Hol találom az Vezeték nélküli hálózatok kezelése felületet?
Szeretném megtekinteni, hogy milyen Wifi hálózatok vannak elmentve, azoknak milyen biztonsági beállításai vannak, esetleg mi volt a jelszó, stb.
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89 #67666 üzenetére
A végső megoldásról a Windows Defender frissítési problémára született egy cikk a Logout-on. Egy kicsit tovább lett fejlesztve, mint a korábbi kommentem.
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89 #67662 üzenetére
Mondtam én, hogy nem fog ez a szar megszívatni. Szóval, a megoldás egyszerű, parancssorból is lehet frissíteni a Defender vírusdefiníciós fájlját:
C:\Program Files\Windows Defender\MpCmdRun.exe -SignatureUpdate
Ezek után nincs más dolgunk, mint létrehozzunk erre egy ütemezett feladatot. Nyissuk meg a Feladatütemezőt, majd keressük meg a Feladatütemező könyvtár-Microsoft-WIndows-WIndows Defender menüt. Ide belépve kattintsunk a Feladat létrehozására, majd a következő lényegesebb dolgokat állítsuk be:
- Általános-Név: Windows Defender definíciós fájl frissítás
- Általános-Futtatás a legmagasabb szintű jogokkal: Pipa
- Indítás-Új-Naponta-Indítás mezőnél a kívánt időpontot kiválasztani, amikor valószínűleg be lesz kapcsolva a gép, de itt olyan időzítést is megadhatunk, amilyet akarunk, nézzünk körbe-OK
- Műveletek-Új-Program/parancsfájl-nál kitallózni a C:\Program Files\Windows Defender\MpCmdRun.exe-t, majd az alatta lévő Argumentumok hozzáadásához beírni: -SignatureUpdate-OkMiután kész a folyamat jelöljük ki, és kattintsunk a Feladatütemező fő ablakában a jobb oldali részen található Futtatás lehetőségre, Egy pár percig eltart a folyamat, de itt meggyőződhetünk róla, hogy minden rendben lefutott. Ha kész, pár napig azért ellenőrizzük, majd ha el akarjuk esetleg menteni magunknak ezt a folyamatot, akkor jelöljük ki a létrehozott feladatunkat, és kattintsunk a jobb oldalon található Exportálás lehetőségre, és tegyük el jó helyre az xml fájlt.
A Windows Update meg kapja be...
-
sanzi89
addikt
válasz
szabonagyur #67661 üzenetére
De majd kitolok én vele. Egy-két nap és megírom mire jutottam.
-
sanzi89
addikt
Most komoly, hogy a beépített Windows Defender csak a Windows Update-en keresztül tud frissülni?
Most tértem át Windows 7-ről, szeretem én kezelni a Windows Update-eket - főleg tudatában annak, hogy mostanában mit művel az MS az Update-ekkel - így az van beállítva, hogy keressen automatikusan, de én majd letöltöm és frissítem. Namost a Defenderhez minden nap készül új fájl, ezt pedig legalább naponta kellene kézzel telepítgetni. Most én nem jöttem rá még valamire, vagy az MS-nél elgurult a gyógyszer? -
sanzi89
addikt
válasz
micafighter #46971 üzenetére
Én meg már a falat kaparom kínomban, hogy nem bírom elérni 2014-ben a Microsoft legmodernebb OS-ével, hogy bekapcsoláskor legyen Num Lock... Szégyen az egész XXI. századra nézve.
-
sanzi89
addikt
Még mindig nincs megoldás a Num Lock automatikus bekapcsolására? BIOS-ban nincs ilyen funkció.
-
sanzi89
addikt
válasz
rayoliviero #37878 üzenetére
Köszi a tippet, egy napra elég volt ennyi trauma, holnap nekiveselkedek!
-
sanzi89
addikt
Biztos megköveztek érte, de van egy übergagyi kérdésem. Feltettem próbaképpen ezt a Win8-at, kb 5 perce szörnyülködök. Hogyan váltok át a csempés megjelenésről a klasszikus asztalosra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged